@20 Hmm... Budem nad tým určite uvažovať. Píšem si to do zoznamu potencionálnych mien... Ale... ja by som skôr chcela niečo... temno-prudko-intelektuálne... Ale Elvis je fajn...
@46 Hmm... Zatiaľ ma oslovilo pomenovanie Salem, Faust, Baset, Elvis, Noir Le Garson (the best) a Nietzche... Nuž, ale Ľeňin je Ľeňin... To máš pravdu...
@53 toto ma ale vobec nenapadlo ze spojitost medzi nasim fedorom (nas kocur sa tak volal) a flasikom. proste podla mna fedor je uplne uzasne meno pre kocura
on je ona ??? a co tak Morena (slovanska bohyna smrti) krasne pozitivne meno alebo Basted - egypt. bohyna s macacou halvou, no a este Klépa (kleopatra - to nemusim pisat kto je zac, ze ?)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
kocurovy by som hovorila satan alebo ďábel a mačici mrcha
the dark knight
To je akurát intelektuálne, známy spisovateľ ...
Asi Moricko (fakt nerieste preco) .. a potom nejake temnejsie mena
Potom Monty Burns, stelesnena dobrota
No veď jasné Uzbečtina predsa ...
alebo este Ilja Muromec, alebo Imanuel Kant
Neviem prečo, ale ja by som radšej nikomu nedával meno, aké má niekto z politiky (resp. Flašík nie je síce v politike priamo, ale ... ) ...
Asi by mi potom to meno evokovalo toho daného "prominenta" ...
a sak to mas jedno... sak tu ide o efekt (zrejme)
moj pes sa vola J.M., ja ho volam pes, otec ho vola Asterix, a aj tak pocuva najlepsie na "NA"
Vyhráva to @Stage @66 s menom Noir Le Gosse. Týmto sa stáva oficiálnym krstným otcom mojej novej čiernej mačky.
Ďakujem všetkým. Špeciálna vďaka patrí Stage-mu.
Žeby na tom niečo bolo?
Jaaaj, ty starý cynik