Vo väčšine krajín svete funguje trhový mechanizmuz, tak vždy sa nájdu šikovný ľudia. ktorí zistia že je veľký dopyt po žiletkách tak si založia firmu a skoro každá druhá firma vo svete bude vyrábať žiletky
A možno tak emáci pomôžu zažehnať aj svetovú finančnú krízu, lebo aj ked po inom už dopyt nebude, po žiletkách sa bude zvyšovať tak ľudia čo prídu o prácu v iných podnikoch pôjdu do novovzniknutých firiem vyrábať žiletky 8)
aj tak to nakoniec skonci s tym, ze ziletky budu bud neskutocne drahe, alebo tak lacne, ze emo to prestanu pouzivat a zacnu sa rusit tie vase fabriky a podniky.. a budu sami nezamestnani..
a by sme verili v svetlejsie zajtrajsky.. pridu vedci na novy sposob zbavovania sa neziaduceho ochlpenia.. a bude po probleme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
inak nebude kornutok a zmrzlina
aj ja budem teba.
@13 ano zas ..a nevrav ze sa ti to nepaci lebo vim ze to tak neni
Vo väčšine krajín svete funguje trhový mechanizmuz, tak vždy sa nájdu šikovný ľudia. ktorí zistia že je veľký dopyt po žiletkách tak si založia firmu a skoro každá druhá firma vo svete bude vyrábať žiletky
A možno tak emáci pomôžu zažehnať aj svetovú finančnú krízu, lebo aj ked po inom už dopyt nebude, po žiletkách sa bude zvyšovať tak ľudia čo prídu o prácu v iných podnikoch pôjdu do novovzniknutých firiem vyrábať žiletky 8)
Som zverejnila svoj tajný podnikateľský plán a teraz budem mať konkurenciu
a by sme verili v svetlejsie zajtrajsky.. pridu vedci na novy sposob zbavovania sa neziaduceho ochlpenia.. a bude po probleme
@37 jeeeeeej dakujem to je mile ...
jejda aky som mily aj ja :d..no co ked si zasluzite niektory
(/: P