naša slovenčinárka je taká...vačšina ostatných našich učiteliek je vpohode...dúfam že ju čoskoro vyhodia...jedna spolužiačka sa s ňou tak hádala, že išla o pár dní potom kvoli tomu k psychiatričke
ze vyzera ako moja matka a babka....
ze vzdy ked dojde najebany z roboty si to odnesie jeho decko...
ze ten svoj mizerny plat aj tak len mizerne minie...
a ze az ked bude stary na dochodku, sam, zisti ze tie pocas toho ako sa venoval len robote si dojebal vlastnu rodinu....
@7 mnoo má to aj výhody aj nevýhody a to on je ešte aj zástupca riaditeľa no nevýhody ako že keď niečo "vyvediem" hneď to vie...alebo že viem moje známky z písomiek skôr než ja...a výhody hmm..mám ho poruke keď niečo potrebujem a to je asi všetko a jediné moje šťastie je že ma neučí žiadny predmet lebo to by som asi fakt zdrhla z tej školy
okuliare nenosim, prisny som len ked treba, plesinku nemam, tabule mame biele, takze namiesto kriedy pouzivam fixky a ten plat by teda mohol ist hore. a o zmysle pre humor by vam mohli rozpravat studenti.. hm, podla tejto ankety asi nie som typicky ucitel...
namiesto toho,aby povedal jednoduchú vetu:"dnes je pekne vonku" povie:"Včera som kukala počasie a hlásili,že dnes má krásne svietiť slniečko,že budú super teploty,aj sa mi tak zdalo,ked som ráno vyšla von,vtáčiky spievali,bolo teplúčko,no sveta žiť,dnes je pekne!"
proste rozvije jednoduchú vetu 400 vetami..nehorázne mi tým žerú nervy..
takym tym ich pokusom byt prudko vtipny, nie prisnym, ale tupym vyrazomn(nehovorim, ze vsetci, ale aj tak)a vynimocnou schopnostou byt zakerny, kedy sa len da...?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ze vzdy ked dojde najebany z roboty si to odnesie jeho decko...
ze ten svoj mizerny plat aj tak len mizerne minie...
a ze az ked bude stary na dochodku, sam, zisti ze tie pocas toho ako sa venoval len robote si dojebal vlastnu rodinu....
proste rozvije jednoduchú vetu 400 vetami..nehorázne mi tým žerú nervy..