usa ovlada najvacsia mafia na svete (zidia), usa vlastne aj politicky velmi ovplyvnuje zapadoeuropske krajiny EU, rovnaka pravicova politika, JEEEEEEEEJ demokracia, kapitalizmus - raj na zemi, vsetko ostatne su hrozne rezimy (silna ironia), USA ma urcite ovela viac penazi ako CINA alebo RUSKO, tym padom aj modernejsie zbrane atd..
ak by doslo v najblizsej dobe k 3.svetovej vojne, co vobec nie je nerealne vzhladom na to co si zidia dovoluju (USA-lybia zavrazdenie kaddafiho ako psa a medialne s neho spravili najhorsieho diabla pritom realita bola o dost ina, dalej bordel v iraku, afghanistane atd..) Izrael teraz co si dovoluje ( len tak zacne ti nechutny zidia bombaardovat syriu, uz uz isli vyhlasovat vojnu Iranu..). No vzhladom na to co si teda ta hnusna banda zidov dovoluje vo svete rozhodne je dost realna 3.svetova vojna, ak by k nej doslo tak nie je o com bolo by to USA,KANADA,KRAJINY EU,IZRAEL a AUSTRALIA, teda vlastne zidia a viac menej katolici proti zvysku sveta. Rusko a Cina mali v munulosti tiez nejake konflikty no proti USA by nevahali ani sekundu a spojili sa, k nim by sa pridali zvysok azie,india, juzna amerika tiez urcite no a afrika ta by toho vela nezmohla ale tiez by urcite bola na strane ruska a ciny, okrem teda lybie a egypta ktore uz ovladaju bohuzial zidia..
fakt si netrufam povedat kto by vyhral no ja by som kazdopadne bol na strane RUSKA a CINY aj ked slovensko by bolo bohuzial ako clen eu a nato na strane zidov ((
Čína "vlastní" USA... američania sú tak zadĺžení číne, že keby čína chcela, tak USA na druhý deň zbankrotuje.. USA má astronomický dlh voči číne.
Na druhej strane, peniaze nie sú všetko, a USA má zbrane (a určite aj také o ktorých ani nevieme) takže američania si môžu upevniť svoju moc iným spôsobom
A Rusko.. Neviem ako by Rusko mohlo byť velmocou čo má rusko okrem chudoby?
@mrxxx Tá prvá veta, že USA má viac penazí ako Rusko alebo Čína?
USA je zadlžené od hlavy po päty, keby si Čína vypýtala svoj dlh späť, USA by zbankrotovalo hneď a Rusko má zase neskutočné zásoby zlata, drahokamov.... USA už má všetko vyťažené...
@neviemsivybratnick@qwedsayxc Nehovorím že rusko nemá žiadne zbrane ale nemyslím si že má zdaleka peniaze na to aby sa dali porovnať s USA.. takže to je zanedbatelné... ak sa o tom kto je svetová velmoc
co sa tyka toho ako bude vizerat svet, zivot v roku 2050 tak to je vazne velmi zaujimave.. za 37 rokov. pred 37 rokmi bol rok 1976. teraz a v roku 1976 vidim najvacsie rozdieli v technike, co sa tyka kazdodenneho zivota cloveka, urcite sa nebudeme vediet teleportovat ani za nas, nebudu vsetko robit roboti atd.. urcite normalne budu obchody, jedlo podla mna uplne take iste ako dneska, ludia budu byvat normalne v bytoch a domoch ako dneska, vesmir stale nebude ovela viac prebaadany ako dneska, asi do toho roku 2050 sa dostanu ludia na MARS ale to je ajtak oproti tomu aky je vesmir obrovsky-nekonecny nic.. myslim si ze aj normalne budu ludia chodit do prace a do skoly ako dneska, v kazdodennom zivote cloveka si fakt myslim ze budu len minimalne zmeny.
zmeny si myslim ze budu urcite v technike, aj ked uz dneska ked vidim tie iphony a ipody co vsetko to dokaze, tak si neviem predstavit kam az dalej by sa ta technika dala este posuvat..ako bude vizerat nejaky ipjone 29. generacie auta a lietadla urcite sa budu zdokonalovat, auta budu ovela bezpecnejsie ako dneska, no vraj je odhad ze ropa je na zemi len do roku 2040-2050 tak asi na nejaku inu energiu budu fungovat. urcite nebude EURO ako mena uz existovat tazko povedat ci dojde k 3.svetovej vojne dovtedy.. povedal by som tak 70 na 30 ze nie.. ak nie ta k si myslim ze stale budu vladnut svetovej ekonomike a celemu svetu viac menej zidia (USA, izrael)..
@qwedsayxc Mať zlato a drahokamy nič neznamená ak ich nepremeníš na peniaze a peniaze na zbrane a zbrane na silu a moc... A USA míňa asi najviac peňazí na zbrojenie z týchto troch...
O číne som písal, áno, keby čína chcela, tak nechá USA zbankrotovať do rána. Lenže USA má zbrane o ktorých pravdepodobne nemáme ani tušenie, preto čína robí to čo robí
Ťažko povedať ktorá z týchto krajín bude svetová velmoc v budúcich rokoch, ale Rusko asi ťažko, ja sa prikláňam skôr k číne, ale ak by sa čína pokúsila dostať pred USA, tak by sme všetci niesli následky a ťažko povedať kto by vyhral
@qwedsayxc tak Ja nikdy nemilujem veci ako celok, ale len urcite aspekty, ako napríklad ako neexistuje kapela, od ktorej by sa mi pacili vsetky pesničky..
Japonsko ma pekných ľudí, super architektúru, hlavne zahradnu, módu, anime ale napr. v jedle, viere, technických blbostiach atď sa s nimi totalne rozchádzam
no usa napriklad dlzili lybii za ropu 60 miliard dolarov a celkom sikovne to vyriesili tento dlh zavrazdenim kaddafiho, ved za par tisic dolarov sa uz vrazdi nie to za 60 miliard
@sqash Ale to zlato a drahokamy môžu kedykoľvek preniesť na peniaze... Len oni čakajú kým ich hodnoty narastú, lebo vieš, každý rok má kilo zlata ovela väčšiu hodnotu ako pred rokom.....
A oni to chcú vyťažiť čo najneskôr aby mali čo najviac...
A čo sa týka zbraní, myslím, že nie len USA skrýva tajné zbrane.
Má ich už xx štátov, každý iné, možno už aj Slovensko má niake tajné zbrane, to ťažko povedať...
Ale zbrane nie sú všetko, ide o taktiku, o spôsob boja, o pracovitosť, proste o silu... A Čína má najpracovitejších ľudí na svete, je tam najväčší priemer IQ na svete, zatial čo v USA sú samí 250 kilový tučniaci v McDonaldoch, ktorý majú v priemere IQ 85-90, čo je podpriemer...
USA nedokázali zničiť ani Vietnam, zbombardovali ho bombamy, ukázali nové bomby, proste každý otváral ústa.... ale Vietnamci sa nevzdávali, a porazili ich....
Vo vojne USA určite nebude mať šancu proti Rusku alebo proti Číne...
@mrxxx Ludom ao ty, by som kupoval jednosmerne letenky do KLDR, to je pre vas asi raj. Inak skoro som sa udusil od smiechu, ja mam nad svetom asi taku moc, ako nejaky mravec, ale aspon nie som zakomplexovany z toho . Pokial ide o tvoju ospevovanu cinu, tam je Kapitalizmus s velkym K, ale zaraba na tom iba vlada.
@qwedsayxc Drahokamy môžu mať hodnotu, lenže Rusko tie peniaze nemá práve teraz, a ak by sa USA rozhodlo v tomto momente zaútočiť, tak Rusko nemá šancu. Okrem toho USA má vplyv na celú západnú civilizáciu. Takže komu by Rusko predalo tie tony zlata a drahokamy z ktoré by mali následne speňažiť a použiť peniaze na zbrojenie? Chudobným Rusom? Chudobným číňanom? USA by ruské zlato určite neprijímalo už len z tohto dôvodu, a medzi USA a Ruskom je neustále napätie, asi pred mesiacom bol zatknutý americký agent v Rusku (alebo naopak, nepamätám si) a pred tým sa to stalo znovu, studená vojna nikdy neskončila, len to nie je evidentné. USA má oporu v XY vyspelých krajín, Čína alebo Rusko nemá oporu v nijakej vyspelej krajine ktorá by im bola užitočná, iba ak by sa spojili. Okrem toho USA láka najtalentovanejších ludí z celého sveta na prácu na svojich projektoch v zbrojení, kďežto čína a rusko má prevažne len svojich ludí. USA je schopná vymyť mozgy svojim vojakom a má obrovskú armádu, Rusko má ožranov ktorí nevedia čo robia, a čína má iba ak velký počet ludí, ale to ti je na nič, ak nevedia bojovať a čo je podstatnejšie nechcú
Rusko uz davno nie je svetovou velmocou, ale Cina sa splha nahor a verim, ze sa co chvila presunie vacsina trhu prave do Azie a skrachovanemu zapadu ostanu len oci pre plac.. S narastom slobody v azijskych krajinach preukazatelne rastie aj zivotna uroven, ktora naopak na zapade s narastajucimi represiami klesa zavratnou rychlostou...
@sqash Ale nie, práve že Číňania chcú bojovať, už som písal že sú pracovitý, to je známe v celom svete...
Je pravda, že USA má EÚ, ale to nič nemení na fakte, že v USA sú v armáde tučniaci.
V Rusku sú možno ožrani, ale aj ke´d dobyli nedobytní Berlín pili pivo, a vyhrali...
Rusi neprehrali ani jednu vojnu, USA je tu pár storočí a už aj prehralo s Vietnamom...
Možno keby hneď v tomto momente napadli Rusko, tak by drahokamy nemali vyťažené.
Ale vojna je zálažitosť dlhých rokov, nie dní, a Rusi by ich zatial vyťažili a zatial by ich chránila Čína... a Rusi by ich ani nepotrebovali hneď, momentálne majú viac jadrových zbraní ako USA, takže...
Je pravda, že USA dáva do vojny ovela viac penazí ako rusko alebo Čína, ale USA na vyvinutie primitívnej zbrane čo im je hovno užitočná obetujú miliardy, Rusi len milióny a vyrobia lepšie zbrane...
A čo sa týka EÚ, Ćína a Rusko by mali spojencov:
India (má tiež Jadrové zbrane), celú Áziu, čiže miliardy obyvatelov, celú Afriku, všetkých arabov, ktorý majú mimochodom takmer všetku ropu, takže USA by svoje stroje ani nepohla, lebo by nemala benzín a pokial viem tak Arabi nenávidia USA a hneď pri prvej príležitosti (napr. keby Čína bojovala proti USA) by im odstavili dovoz ropy...
Potom by mala ropu s kadial?
Možno len s Aljašky, ale tam už ropa skoro žiadna ani nie je, veď USA rodina má v priemere 4 autá, nečudo...
USA by mali EÚ, ale Rusi a Číňania zvyšok sveta. A v krajinách ako napr. India je vela ludí, ktorý od narodenia tvrdo dreli, sú zvyknutí pracovať, neboja sa zomrieť, zatial čo v USA sú tučniaci ktorý sa boja, že keď skapú tak si už nezahrajú Xbox 360....
Týmto luďom by dalo Rusko a Čína technológiu, jadrové zbrane, a problém vyriešený...
@sqash A ešte čo sa týka Číny, oni majú špiónov po celom svete, v Nemecku vyrobia nový opel, a hneď nato je aj v Číne len pod inou značkou.
Ale do detailou to isté auto, jednoducho Číňania sú svine, ale sú tak zruční, že dokážu okopírovať takmer všetko...
Jednoducho dneska už Číne nedokáže konkurovať takmer nikto, mali ju zničiť keď bola ešte slabá v rokoch 1950-60, nie teraz, keď ide všetko prevalcovať, keď okopíruje nové technológie skôr ako sa ich originály začnú predávať....
Jednoducho Čína je neskutočná.
Vojensky je tiež neskutočná, všetko má už ovela lepšie ako USA, jedine jadrových zbraní nemá ani zďaleka tolko čo USA, ale Rusi majú ešte aj viac jadroviek ako USA, takže keby to spojili s Čínskou armádou....
@qwedsayxc To čo píšeš je privela teórie a nie fakty, fakt je že Rusko peniaze nemá na to aby bolo velmocou, čína peniaze a moc má, ale nemá istých spojencov, zatial čo USA má istý vplyv a spojencov v XY krajinách západu, čína má evidentne strach z USA inak by ich nechala zbankrotovať pred XY rokmi, okrem toho čína mala a má peniaze na zbrojenie len teraz, keď čínska ekonomika išla nahor, USA sú dávno popredu, a to čo bude v budúcnosti ukáže čas, ale momentálne je to tak ako píšem
@sqash Ale USA majú tolko dlhov, že to nedokážu splatiť, proste štát tolko penazí ani nevlastní!
Rusko keby vyťažilo všetko zlato, tak je 5-krát bohatšie ako USA, preto lebo USA malo obrovské zásoby zlata ale vyťažilo ich ešte keď bolo zlata na svete nekonečno, takže nedostali zaňho až tolko,
Sú najbohatší, lebo toho zlata mali naozaj neskutočne vela, ale Rusi to chcú vyťažiť až neskôr, aby na tom ešte viac zarobili ako v súčastnosti.
A Rusko nemá skoro žiadne dlhy, len minimálne, a tie si môže dovoliť splatiť kedykolvek.
A Čína sa bojí USA?
To ťažko, veď aj v správach to bolo ako sa obával Japonský a Americký prezidenti že ,,Čína môže čoskoro prevalcovať celú ekonomiku," to je už známe aj v afrických kmeńoch že USA je z Číny posraté.
Čína ich nenechala zbankrotovať, lebo to nie je také jednoduché a nie sú taký dementi ako tí židia americký, že hneď ako môžu niekoho zničiť tak to aj urobia...
Ale myslím, že keď je schopné USA, vraj líder sveta, najmocnejší, najbohatší a ja neviem čo všetko naj štát sveta poraziť Vietnam!
Líder sveta by mal zničiť Vietnam do jedného dňa, a USA ho nezničili vôbec!
Veď to je hanba, ak má byť toto líder sveta, tak čoskoro ludia fakt vykapú...
Čínu si viem predstaviť ako lídra, ale oni sú idioti, ja nenávidím tých šikmookáčov, ale potom už môže byť líder sveta len Rusko, lebo kto iný?
Supervelmoci sú len 2: USA a Rusko, USA nie, Čína má obrovskú ekonomiku, takže tá by mohla byť líder, ale tá je jebnutá, Nemecko, Francúzsko, GB alebo podobne nemajú moc velké územie, a nie sú zvyknutý, tí by to nezvládli, možno Nemci ešte ako-tak, ale keby padlo USA tak moc ide automaticky buď Číne alebo druhej supervelmoci: Rusku.
A myslím, že to by bolo najlepšie.
neprehrali ani jednu vojnu, najväčšie územie na svete, veď sám si videl aký boli vládcovia v 20. storočí!
To bol líder! Majú len jednu chybu, že ke´d su pri moci, začínajú si s ľudí robiť otrokov ako v 20. storočí, ale jedlo bolo kvalitné, dnes nám tu USA chce pichnúť červov do jedál, Čína by nám dala žrať psy, výrobky boli skvelé, armáda bola neporazitelná!
To by bolo najlepšie.
Alebo Japonsko by ešte ako-tak mohlo byť líder, ale to je jebnuté ako aj Čína, to radšej USA...
@sqash V 3. svetovej by niešlo ani tak o silu štátu, ako o rýchlosť.
Rusko, Čína a USA sa navzájom kontrolujú, keď napr. Čína pohne svoje nukleárne rakety na východné pobrežie, americké radary zachytia zvýšenú teplotu u týchto zbraní a automaticky sa ide brániť.
Tu by išlo o rýchlosť, kto skôr vystrelí rakety.
V takejto modernej vojne by mali šancu vyhrať len Rusko, USA alebo Čína, ostatné štáty nemajú šancu vyrovnať sa rýchlosťou týmto krajinám a nemajú ani také rakety čo by doleteli tak ďaleko.
V 3. svetovej by už vyhral len jeden štát.
Víťaz by zbombardoval celý svet.
A tolko nukleárnych zbraní má len USA alebo Rusko.
Takže Čína by 3. svetovú vojnu asi nemohla vyhrať sama, lebo do 3. svetovej by sa už zapojilo viac štátov ako v 2..
Tu by išlo len o rýchlosť, Rusko aj USA by svoje nukleárne bomby začali odpalovať čo najrýchlejšie, a pravdepodobne by ich odpálili na celý svet.
Prečo by malo napr. USA zničiť len Čínu, keď potom by bolo obdobie vojen, a Rusko by mohlo zničiť neskôr USA?
USA by vystrelilo nukleárky na Eusko, EU, Čínu, Austráliu, dokonca aj Afriku, jednoducho všade.
Rusko tiež.
Čína len na tých najsilnejších.
To by už nebola typická vojna ako ju poznáme, takže aj tak je jedno porovnávať financie štátov a podobne...
ze obehne a neviem ale tak asi by to bolo aj lepsie lebo amici nicia vsetko co sa da uz a v 2050 uz to tu bude asi cele rozjebane secko proste apokalypsa
@useless aka Europa ? podla mna Europa neni samostatny stat ako USA , Rusko alebo Cina
@sqash@11 obrovské zásoby nerastných surovín, jadrový arzenál, Vyspelú vojenskú techniku, obrovské vojsko a tisícky rokov bojových skúsenosti proti agresorom... To ho už robí Veľmocou... A USA to chce...
ja som obrovský rusofil, a Rusi a Číňania majú v celku dobré vzťahy, takže ja by som bol len šťastný...len ma mrzí, že som nedostal možnosť sa učiť ruštinu :/
@sqash@30 ale zabúdol si na jednú vec hoci rusi si radi vypijú majú omnoho silnejšie vlastenecké cítenie ako tí vygumovaní vojaci v USA čiže im netreba ani platiť aby zdvihli kalašnikova a nakopali niekoľko Kapitalistických prdeli...
@trash USA má možno dlhy ale vďaka tomu že sa posledné desaťročia zadlžovalo tak si mohlo dovoliť minúť ovela viac na zbrojenie a vyvíjanie zbraní, Rusko možno nemá také dlhy, ale nemá ani peniaze, Rusko môže mať nerastné bohatstvo, ale to nič neznemená kým ho nepremení na peniaze a peniaze na zbrane, a vyvíjanie zbraní trvá čas, Rusko je pozadu a USA míňa každoročne obrovské peniaze na zbrojenie, Rusko neni schopné USA dobehnúť akokolvek by sa snažilo. Okrem toho Ruskí vojaci nemajú zdaleka taký tréning, morálku a organizáciu ako Americkí vojaci, Ruskí vojaci sú ožrani a na to aby porazili nepriatela potrebujú XY-násobne väčšie množstvo vojakov, ich jediná výhoda je počet
@waagbistritz69 Je ale tam funguje iná forma Kapitalizmu... Neviem to opísať... Ale aby USA porazilo Rusko musí isť na to nevýhodnými zmluvami a intrigami...
@sqash Čo to trepeš? Nikto nemá Brutálnejší výcvik ako Ruský Specnaz, Ďalej špeciálne jednotky Omon ktoré sú schopne zabiť človeka jedným úderom do Hrude... Keby mali stáť proti ním americké oddieli asi by mali nasrane za ušami... USA nemá šancu zdolať Ruské bojové jednotky... Rusi disponujú možno menej elektronicky vyspelejšou technikou ako USA ale ich vojanská technika je odolnejšia voči extrémnym podmienkam a disponujú aj výhodou znalosti terénu.. Dôkazom ruskej nezničiteľnosti sú Zlyhania nemeckých krížiakou v 13. storočí, Porážka Napoleonských vojsk, A Rozdrvenie Nacistického Nemecka, tak ako môžu Američania zo svojím HighTech vojenským arzenálom zdolať Rusov keď Ich poslednou vojnou vojnou na území USA Bola občianská vojna pred 150 rokmi... Rusi sú vo vačšej prevahe oproti USA vťaka vojenskej technike odolnej voči extrémným prírodným podmienkám obrannej výhode Ruskej krajiny, znalosti terénu, Niekoľko tisíc ročných bojových skúsenosti početnosti vojenských jednotiek, a vynikajúceho výcviku a prírodzenej genetickej odlnosti...
@trash No to som kdesi videl, že Ruské tanky môžu chodiť po Sibíry, ale tíma merickým by tam zamrzlo palivo...
A najlepsí su tí americký vojaci....
Pár tisíc ich je vymakaných, ale zvysok su tučnaci...
To najlepsie je, že Rusko NIKDY neprehralo ani jednu vojnu....
A to čelili Napoleonovy čo rozdrvil celu EU, neporazitelnému Wehrmachtu, ktorý za týžden dobyl Warsavu a spojenci si to ani nestihli vsimnuť, ale Rusi ich zastavili, jednoducho vsade....
USA armáda nepatrí ani do top 10., podla techniky je možno 1. alebo 2., ale ked sa to vezme vseobecne, vojaci, tréning, strach zomrieť (ktorý americký vojaci poznaju velmi dobre), jednoducho USA nepatrí ani do top 10...
@qwedsayxc A presne na toto som narážal... Príkladom môže byť India a Pakistan... Kým Pakistan používa západnú techniku vo vysokých horských podmienkach sa musia aj tak spoľahnúť na kalašnikovy zatiaľ čo India disponovala zasadne Ruskou vojenskou technikou dokázala väčšinu územných vojen vyhrať nad Pakistanom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Vydám sa za Japonca a náš syn sa bude volať Sasha
Ked sme pri tom, Cina je uz prakticky totalna velmoc, ak by zrusila export, mohli by sme sa posrat z nedostatku vsetkeho.
ak by doslo v najblizsej dobe k 3.svetovej vojne, co vobec nie je nerealne vzhladom na to co si zidia dovoluju (USA-lybia zavrazdenie kaddafiho ako psa a medialne s neho spravili najhorsieho diabla pritom realita bola o dost ina, dalej bordel v iraku, afghanistane atd..) Izrael teraz co si dovoluje ( len tak zacne ti nechutny zidia bombaardovat syriu, uz uz isli vyhlasovat vojnu Iranu..). No vzhladom na to co si teda ta hnusna banda zidov dovoluje vo svete rozhodne je dost realna 3.svetova vojna, ak by k nej doslo tak nie je o com bolo by to USA,KANADA,KRAJINY EU,IZRAEL a AUSTRALIA, teda vlastne zidia a viac menej katolici proti zvysku sveta. Rusko a Cina mali v munulosti tiez nejake konflikty no proti USA by nevahali ani sekundu a spojili sa, k nim by sa pridali zvysok azie,india, juzna amerika tiez urcite no a afrika ta by toho vela nezmohla ale tiez by urcite bola na strane ruska a ciny, okrem teda lybie a egypta ktore uz ovladaju bohuzial zidia..
fakt si netrufam povedat kto by vyhral no ja by som kazdopadne bol na strane RUSKA a CINY aj ked slovensko by bolo bohuzial ako clen eu a nato na strane zidov ((
Na druhej strane, peniaze nie sú všetko, a USA má zbrane (a určite aj také o ktorých ani nevieme) takže američania si môžu upevniť svoju moc iným spôsobom
A Rusko.. Neviem ako by Rusko mohlo byť velmocou čo má rusko okrem chudoby?
USA je zadlžené od hlavy po päty, keby si Čína vypýtala svoj dlh späť, USA by zbankrotovalo hneď a Rusko má zase neskutočné zásoby zlata, drahokamov.... USA už má všetko vyťažené...
@hoperpohroma sak som to ani v súvislosti s čínou nemyslela
To ja by som radšej skapal ako mať japonku...
Tvl...
Však oni sú úplne.... ja neviem nájsť správne slovo.
Aj Číňania, proste oni sú všetci úplne retardovaný tý šikmookáci...
Niektorý sú dobrý, ale niektorý naozaj.... proste ja nvm...
napr. Japonci vraždia posledné druhy veľrýb, Čína ešte stále vypúšta freóny atď...
V Číne žerú psov, v Japonsku hlinu, OMG!!!
A Čína môže kedykolvek nechať zbankrotovať USA...
Ak nie Rusko, tak určite Čína (svetová veľmoc).
Ale USA určite nie, veď aha jak ten svet vyzerá..
zmeny si myslim ze budu urcite v technike, aj ked uz dneska ked vidim tie iphony a ipody co vsetko to dokaze, tak si neviem predstavit kam az dalej by sa ta technika dala este posuvat..ako bude vizerat nejaky ipjone 29. generacie auta a lietadla urcite sa budu zdokonalovat, auta budu ovela bezpecnejsie ako dneska, no vraj je odhad ze ropa je na zemi len do roku 2040-2050 tak asi na nejaku inu energiu budu fungovat. urcite nebude EURO ako mena uz existovat tazko povedat ci dojde k 3.svetovej vojne dovtedy.. povedal by som tak 70 na 30 ze nie.. ak nie ta k si myslim ze stale budu vladnut svetovej ekonomike a celemu svetu viac menej zidia (USA, izrael)..
Potom samé negatívum...
O číne som písal, áno, keby čína chcela, tak nechá USA zbankrotovať do rána. Lenže USA má zbrane o ktorých pravdepodobne nemáme ani tušenie, preto čína robí to čo robí
Ťažko povedať ktorá z týchto krajín bude svetová velmoc v budúcich rokoch, ale Rusko asi ťažko, ja sa prikláňam skôr k číne, ale ak by sa čína pokúsila dostať pred USA, tak by sme všetci niesli následky a ťažko povedať kto by vyhral
Japonsko ma pekných ľudí, super architektúru, hlavne zahradnu, módu, anime ale napr. v jedle, viere, technických blbostiach atď sa s nimi totalne rozchádzam
A oni to chcú vyťažiť čo najneskôr aby mali čo najviac...
A čo sa týka zbraní, myslím, že nie len USA skrýva tajné zbrane.
Má ich už xx štátov, každý iné, možno už aj Slovensko má niake tajné zbrane, to ťažko povedať...
Ale zbrane nie sú všetko, ide o taktiku, o spôsob boja, o pracovitosť, proste o silu... A Čína má najpracovitejších ľudí na svete, je tam najväčší priemer IQ na svete, zatial čo v USA sú samí 250 kilový tučniaci v McDonaldoch, ktorý majú v priemere IQ 85-90, čo je podpriemer...
USA nedokázali zničiť ani Vietnam, zbombardovali ho bombamy, ukázali nové bomby, proste každý otváral ústa.... ale Vietnamci sa nevzdávali, a porazili ich....
Vo vojne USA určite nebude mať šancu proti Rusku alebo proti Číne...
maju zbrane a nebezpečné myšlienky, spolu s čínou je svet jednou nohou vo vojnovom konflikte .......filip
Je pravda, že USA má EÚ, ale to nič nemení na fakte, že v USA sú v armáde tučniaci.
V Rusku sú možno ožrani, ale aj ke´d dobyli nedobytní Berlín pili pivo, a vyhrali...
Rusi neprehrali ani jednu vojnu, USA je tu pár storočí a už aj prehralo s Vietnamom...
Možno keby hneď v tomto momente napadli Rusko, tak by drahokamy nemali vyťažené.
Ale vojna je zálažitosť dlhých rokov, nie dní, a Rusi by ich zatial vyťažili a zatial by ich chránila Čína... a Rusi by ich ani nepotrebovali hneď, momentálne majú viac jadrových zbraní ako USA, takže...
Je pravda, že USA dáva do vojny ovela viac penazí ako rusko alebo Čína, ale USA na vyvinutie primitívnej zbrane čo im je hovno užitočná obetujú miliardy, Rusi len milióny a vyrobia lepšie zbrane...
A čo sa týka EÚ, Ćína a Rusko by mali spojencov:
India (má tiež Jadrové zbrane), celú Áziu, čiže miliardy obyvatelov, celú Afriku, všetkých arabov, ktorý majú mimochodom takmer všetku ropu, takže USA by svoje stroje ani nepohla, lebo by nemala benzín a pokial viem tak Arabi nenávidia USA a hneď pri prvej príležitosti (napr. keby Čína bojovala proti USA) by im odstavili dovoz ropy...
Potom by mala ropu s kadial?
Možno len s Aljašky, ale tam už ropa skoro žiadna ani nie je, veď USA rodina má v priemere 4 autá, nečudo...
USA by mali EÚ, ale Rusi a Číňania zvyšok sveta. A v krajinách ako napr. India je vela ludí, ktorý od narodenia tvrdo dreli, sú zvyknutí pracovať, neboja sa zomrieť, zatial čo v USA sú tučniaci ktorý sa boja, že keď skapú tak si už nezahrajú Xbox 360....
Týmto luďom by dalo Rusko a Čína technológiu, jadrové zbrane, a problém vyriešený...
Ale do detailou to isté auto, jednoducho Číňania sú svine, ale sú tak zruční, že dokážu okopírovať takmer všetko...
Jednoducho dneska už Číne nedokáže konkurovať takmer nikto, mali ju zničiť keď bola ešte slabá v rokoch 1950-60, nie teraz, keď ide všetko prevalcovať, keď okopíruje nové technológie skôr ako sa ich originály začnú predávať....
Jednoducho Čína je neskutočná.
Vojensky je tiež neskutočná, všetko má už ovela lepšie ako USA, jedine jadrových zbraní nemá ani zďaleka tolko čo USA, ale Rusi majú ešte aj viac jadroviek ako USA, takže keby to spojili s Čínskou armádou....
Proste Číňania by umlátili svet čapicami...
Rusko keby vyťažilo všetko zlato, tak je 5-krát bohatšie ako USA, preto lebo USA malo obrovské zásoby zlata ale vyťažilo ich ešte keď bolo zlata na svete nekonečno, takže nedostali zaňho až tolko,
Sú najbohatší, lebo toho zlata mali naozaj neskutočne vela, ale Rusi to chcú vyťažiť až neskôr, aby na tom ešte viac zarobili ako v súčastnosti.
A Rusko nemá skoro žiadne dlhy, len minimálne, a tie si môže dovoliť splatiť kedykolvek.
A Čína sa bojí USA?
To ťažko, veď aj v správach to bolo ako sa obával Japonský a Americký prezidenti že ,,Čína môže čoskoro prevalcovať celú ekonomiku," to je už známe aj v afrických kmeńoch že USA je z Číny posraté.
Čína ich nenechala zbankrotovať, lebo to nie je také jednoduché a nie sú taký dementi ako tí židia americký, že hneď ako môžu niekoho zničiť tak to aj urobia...
Ale myslím, že keď je schopné USA, vraj líder sveta, najmocnejší, najbohatší a ja neviem čo všetko naj štát sveta poraziť Vietnam!
Líder sveta by mal zničiť Vietnam do jedného dňa, a USA ho nezničili vôbec!
Veď to je hanba, ak má byť toto líder sveta, tak čoskoro ludia fakt vykapú...
Čínu si viem predstaviť ako lídra, ale oni sú idioti, ja nenávidím tých šikmookáčov, ale potom už môže byť líder sveta len Rusko, lebo kto iný?
Supervelmoci sú len 2: USA a Rusko, USA nie, Čína má obrovskú ekonomiku, takže tá by mohla byť líder, ale tá je jebnutá, Nemecko, Francúzsko, GB alebo podobne nemajú moc velké územie, a nie sú zvyknutý, tí by to nezvládli, možno Nemci ešte ako-tak, ale keby padlo USA tak moc ide automaticky buď Číne alebo druhej supervelmoci: Rusku.
A myslím, že to by bolo najlepšie.
neprehrali ani jednu vojnu, najväčšie územie na svete, veď sám si videl aký boli vládcovia v 20. storočí!
To bol líder! Majú len jednu chybu, že ke´d su pri moci, začínajú si s ľudí robiť otrokov ako v 20. storočí, ale jedlo bolo kvalitné, dnes nám tu USA chce pichnúť červov do jedál, Čína by nám dala žrať psy, výrobky boli skvelé, armáda bola neporazitelná!
To by bolo najlepšie.
Alebo Japonsko by ešte ako-tak mohlo byť líder, ale to je jebnuté ako aj Čína, to radšej USA...
Rusko, Čína a USA sa navzájom kontrolujú, keď napr. Čína pohne svoje nukleárne rakety na východné pobrežie, americké radary zachytia zvýšenú teplotu u týchto zbraní a automaticky sa ide brániť.
Tu by išlo o rýchlosť, kto skôr vystrelí rakety.
V takejto modernej vojne by mali šancu vyhrať len Rusko, USA alebo Čína, ostatné štáty nemajú šancu vyrovnať sa rýchlosťou týmto krajinám a nemajú ani také rakety čo by doleteli tak ďaleko.
V 3. svetovej by už vyhral len jeden štát.
Víťaz by zbombardoval celý svet.
A tolko nukleárnych zbraní má len USA alebo Rusko.
Takže Čína by 3. svetovú vojnu asi nemohla vyhrať sama, lebo do 3. svetovej by sa už zapojilo viac štátov ako v 2..
Tu by išlo len o rýchlosť, Rusko aj USA by svoje nukleárne bomby začali odpalovať čo najrýchlejšie, a pravdepodobne by ich odpálili na celý svet.
Prečo by malo napr. USA zničiť len Čínu, keď potom by bolo obdobie vojen, a Rusko by mohlo zničiť neskôr USA?
USA by vystrelilo nukleárky na Eusko, EU, Čínu, Austráliu, dokonca aj Afriku, jednoducho všade.
Rusko tiež.
Čína len na tých najsilnejších.
To by už nebola typická vojna ako ju poznáme, takže aj tak je jedno porovnávať financie štátov a podobne...
@useless aka Europa ? podla mna Europa neni samostatny stat ako USA , Rusko alebo Cina
ale infraštruktúrou a hlavne kvalitou života jednotlivcov zaostávajú za západom
nehovoriac o veľkých soc. rozdieloch medzi bohatými a chudobnými a mafii hlavne v Rusku..
A ziadna vojna nebude lebo nikto z vas, ani ja, by nikoho nechcel zabijat na prikazi
Toľkú pozornosť si od teba snáď ani nezaslúžim, ani to nie je fórum o naboženstve a aj tak si si ma našiel
@fluptak :/ ani Ja som nemala tú možnosť, a teraz sa ju učím sama
@55 v RF neni kapitalizmus? to sa mi novinky
A najlepsí su tí americký vojaci....
Pár tisíc ich je vymakaných, ale zvysok su tučnaci...
To najlepsie je, že Rusko NIKDY neprehralo ani jednu vojnu....
A to čelili Napoleonovy čo rozdrvil celu EU, neporazitelnému Wehrmachtu, ktorý za týžden dobyl Warsavu a spojenci si to ani nestihli vsimnuť, ale Rusi ich zastavili, jednoducho vsade....
USA armáda nepatrí ani do top 10., podla techniky je možno 1. alebo 2., ale ked sa to vezme vseobecne, vojaci, tréning, strach zomrieť (ktorý americký vojaci poznaju velmi dobre), jednoducho USA nepatrí ani do top 10...
Prvé je rozhodne Rusko, alebo China...