Okrem toho cirkev nie su len tie svine pri moci co tu svoju moc zneuzivaju, ale hlavne veriaci z bezneho sveta. A ak chce niekto tvrdit, ze Jan Pavol II. spravil nieco zle alebo natolko poburujuce, ze by bolo nutne trhat jeho fotku, tak sa mu vysmejem do oci.
@vanellus Presne tym, o com sa tam pise. Male deti kukaju Avatara, vezmu si z neho priklad a zacnu sa klanat prirode. Teda nehovorim, ze uctievanie/vazenie prirody je nieco zle, ale mohlo by sa to zvrhnut ktovie na co.
@frez a vieš koľko takých ako ty stále je ? bohužel, jedno "porekadlo" alebo ako to nazvať vraví "Adults with imaginary friends are stupid" ... to hovorí za všetko
@hangtime11 Uvedomujes si svoju stupiditu, ty chudak? Ked niekto povie/napise nieco na tvoju adresu, je hned zly a debil a primitv a neviem co secko este. Pritom ty pokojne urazas ludi, vykrikujes tu aky je kto co a pri tom to nema vobec nikomu prekazat ano?
@frez - neviem kto je teraz väčší chudák keď napíšeš toto, pretože robíš v podstate to isté a mimochodom, cirkev napáchala oveľa viac zla než moderná kultúra, upaľovanie ľudí na hranici, inkvizície atď robili predsa oni, a za čo ? za to že si niekto povedal svoj názor ...
Podla mna riesite to co je uplne mimo vas!.. Cirkev bola je a vzdy bdue "SVOJSKA".. ale zaroven pomaha vela ludom.. mozno je to hlupost spovedat sa a verit ze ti BOH pomoze.. ale ked uz nic tak minimalne sa ten clovek psychicky upokoji.. a je na kazdom individualne ci veri alebo naopak neveri v boha.. ale uvedomte si jednu vec.. "BOH A CIRKEV SU DVE ROZLICNE VECI!!"
@frez - práveže vedeli, a cirkev sa toho bála tak to proste chceli zatrhnúť, ale ako vidím nemá význam ti niečo tlačiť do hlavy lebo takí pánbičkári ako si ty sú proste zaslepení tými kokotinami čo tlačia v kostole, že je strata času sa s vami čo len zahadzovať, a ešte mi nalož, strašne mi to robí dobre
@walrus - čo ja viem, tak cirkev takisto upaľovala ľudí, taký G. Galilei keby neodvolal, že Zem sa točí by skončil inak ako s domácim väzením ...
@hangtime11 Vidis to? Zas urazas ty blbecek . Nemozes konecne napisat nieco, co sa vztahovat a urazat kvoli viere ty zakomplexovany chudak? Vies co daj radsej pokoj
@66janica6 Ja som nikdy nemal v umysle nejak ti kazit naladu, no ale dobre ahoj
@frez Katolícka cirkev hlása, že ľudia sú jedinou formou života vo vesmíre, čo je podla mňa to isté ako by ich zakázali. Keby niekto vyhlásil, že má dôkaz, že nie sme sami, cirkev by to hned určite napadla. Pretože keby sa to potvrdilo dosť by to cirkvi uškodilo.
Keby sme sa zoznamili s mimozemstanmi a ti by nemali v ramci svojej historie ziadne nabnozenstvo podobne nasmu , bol by to koniec cirkvy..... Uplne by to poprelo podstatu krestanskeho Boha. Takze je logicke, ze sa toho cirkev boji....
Btw velmi dlho odmietala pripustit, ze moze existovat zivot na inej planete , len nejak rok dozadu povedali ok mozno.......
Samozrejme ta nahla zmena nazoru prisla s rastucou technologiou, pretoze uz ju mame tak vyspelu, ze ak nejaky zivot mimo Zeme je, tak ho jedneho dna najdeme.......
Rovnako, ako cirkev menila svoje stanoviska pocas vyvoja stovky krat, a prakticky je dnes uplne ina , ako bola kedysi..... prisposobila sa, ludia zabudli, ze si serie do huby....... s prepacenim za vyraz
A znova s prepacenim za vyraz.....
Len naivny blbec, si moze mysliet, ze Biblia v dnesnej podobe je presne taka ista, ako boli zachovane svitky......
Kazda ideologia, ktora mala na vyvinutie storocia az tisicrocia sa javi byt dokonalou, ked ju clovek pochopi..... A slabe povahy, ktorych vzdy bola je a bude v spolocnosti prevaha tomu samozrejme doradu veria.......
Takze tak a ci existuje stvoritel........ to proste neviem. To, comu neverim su ludia , manipulatorski ludia, ktori maju potrebu pretvarat si spolocnost podla seba a hlavne PRE SEBA.
Cirkev je ako minca, má dve strany,dobrú ale i zlú...ľudia cirkev odsudzujú za zneužívanie detí,za kšefty s pozemkami a všeobecne s jej majetkom, za to čo sa stalo v minulosti, upalovanie ľudí a za iné fajn to odsudzujem i ja,ale treba sa pozrieť i na druhú stranu,na to že cirkev i skutočne pomáha....či už sú to rôzne zbierky,alebo misionárske výpravy a spolky,či už samotný kňazi,lebo sú aj takí, ktorí nepreťahujú zadky deckám,a nechabrú iba pre seba ale robia to skutočne pre ľudí, a tým ľudom to aj pomáha...a cirkev podľa mňa jednoznačne nevymrie....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
John Lennon (anglický spevák)
Niekoľko rokov dozadu počas rozhovoru pre American Magazine povedal:
"Kresťanstvo zanikne, vytratí sa. Nemusím sa o tom hádať, som o tom úplne presvedčený.
Ježiš bol OK, ale jeho témy boli príliš jednoduché. Dnes sme my slávnejší než On."
Lennon, po tom čo povedal že Beatles boli slávnejší než Ježiš Kristus bol strelený 6 krát.
Tancredo Neves (Prezident Brazílie)
Počas jeho predvolebnej kampane povedal, že ak dostane 500,000 hlasov,
tak ani Boh nebude môcť zabrániť aby bol prezidentom. Dostal hlasy,
ale ochorel a deň predtým ako mal byť vymenovaný za prezidenta,
zomrel.
Cazuza (bi-sexuálny brazílsky skladateľ spevák a poet)
Počas jeho show v Rio de Janeiro fajčil cigaretu, vyfukoval obláčky
dymu do vzduchu a povedal: "Bože, to je pre teba." Zomrel vo veku 32
rokov keď mal AIDS a v ukrutných bolestiach.
Thomas Andrews - človek ktorý dal postaviť Titanic. Po jeho
konštrukcii sa reportér opýtal aký bezpečný je. S iróniou v hlase
odpovedal: "Ani Boh ho nemôže potopiť."
...všetci vieme čo sa stalo s Titanicom... 1523 obetí tejto katastrofy.
Marilyn Monroe (americká herečka)
Bola navštívená najväčším americkým evanjelizátorom Billym
Grahamom
počas prezentácie jej show. Billy povedal že Duch Boží ho poslal aby
jej kázal. Po vypočutí toho čo chcel kazatel povedať, odpovedala:
"Ja nepotrebujem vášho Ježiša." O týždeň neskôr bola nájdená mŕtva v jej
apartmáne.
Bon Scott (spevák)
Bývalý vokalista AC/DC. V jednej piesni z roku 1979 spieval:
"Nezastavujte ma, idem cestou dolu, dolu na dialnici do pekla." 19.
februára 1980 Ben Scott bol nájdený mŕtvy; zadusený vlastnými zvratkami.
Campinas (v roku 2005, Brazília)
Skupina priateľov, opití, išli vyzdvihnúť ďalšiu ich priateľku.
Matka
odprevádzala túto dievčinu k autu a bola velmi znepokojená opilstvom
ostatných, tak povedala dcére držiac jej ruku: "Moja dcéra, choď s
Bohom a nech Ťa ochráni." Ona odpovedala: "Iba ak by Boh cestoval v
kufri, pretože tuná sme už plní".
O hodinu neskôr, matka sa dozvedela že sa stala vážna havária a
všetci zomreli.
Dokonca auto nedokázalo byť rozpoznané o aké auto išlo, ale kufor
auta bol neporušený. Polícia dala informáciu, že si nevedia vysvetliť
ako mohol kufor zostať neporušený. Na ich prekvapenie, vo vnútri kufra bola škatuľa s vajíčkami, ani jedno
nebolo rozbité.
Christine Hewitt (Jamajská žurnalistka a zabávačka)
Povedala, že Biblia (Slovo Božie) bola najhoršou knihou aká kedy
bola napísaná.
V júni 2006 bola nájdená zhorená na nepoznanie vo vlastnom
automobile.
k tomu titanicu , to boli len take reci on dobre vedel ze sa potopi , bol to poistny podvod...
@diablo7 tiez som nieco take pocula..ale to su teorie..kto ti povie ako to na 100% bolo?
Môj názor je, že by bolo lepšie keby sa deti "klaňali" prírode, ktorá je skutočná a pre človeka X-krát prospešnejšia ako akákoľvek vymyslená modla.
@frez
CIRKEV?NIE!
Ja si skôr myslím, že Vatikán je proti tomu filmu len preto, že "zakázal" mimozemské formy života.
@walrus - čo ja viem, tak cirkev takisto upaľovala ľudí, taký G. Galilei keby neodvolal, že Zem sa točí by skončil inak ako s domácim väzením ...
@66janica6 Ja som nikdy nemal v umysle nejak ti kazit naladu, no ale dobre ahoj
Btw velmi dlho odmietala pripustit, ze moze existovat zivot na inej planete , len nejak rok dozadu povedali ok mozno.......
Samozrejme ta nahla zmena nazoru prisla s rastucou technologiou, pretoze uz ju mame tak vyspelu, ze ak nejaky zivot mimo Zeme je, tak ho jedneho dna najdeme.......
Rovnako, ako cirkev menila svoje stanoviska pocas vyvoja stovky krat, a prakticky je dnes uplne ina , ako bola kedysi..... prisposobila sa, ludia zabudli, ze si serie do huby....... s prepacenim za vyraz
A znova s prepacenim za vyraz.....
Len naivny blbec, si moze mysliet, ze Biblia v dnesnej podobe je presne taka ista, ako boli zachovane svitky......
Kazda ideologia, ktora mala na vyvinutie storocia az tisicrocia sa javi byt dokonalou, ked ju clovek pochopi..... A slabe povahy, ktorych vzdy bola je a bude v spolocnosti prevaha tomu samozrejme doradu veria.......
Takze tak a ci existuje stvoritel........ to proste neviem. To, comu neverim su ludia , manipulatorski ludia, ktori maju potrebu pretvarat si spolocnost podla seba a hlavne PRE SEBA.