Akože neviem ako ostatní, ale mne vadí, že píčusi (nič v zlom) nevideli ani jeden poondený diel pokémonov nevedia aké to bolo keď sa Pikaču rozplakal ale hlavne že teraz majú milion pokemonov pochytaných.
heh, ja som zas čítal, že ju odviezli na psychiatriu a lieči sa z traumy, ktorú prežila....
ale šak čo sa dá čakať od takej debiliny z ktorej nie je žiaden úžitok pre človeka a že sa niekto na tom baví, no tak ne sa hrajka, normálny človek nad tým pokrúti hlavou a kašle na to....
@marcello111 tak to bol asi iny pripad co ty mysliš.
No a neviem, ale podla mňa je blbost hodnotit inteligenciu človeka podla toho či hra nejaku hru alebo nie.
a šak nech sa hrajú, ono ich to prestane raz baviť a potom zistia, že to bola všetko márnosť a čas mohli venovať napr. deťom, škole, práci, priateľovi a nie takejto podradnej zábave...
mne je to tak leider jedno a myslím si svoje o tom....
Neviem a je mi to jedno.
Nechapem co sa vsetci do toho starate, nikto vas nenuti to instalovat.
Ze "nech idu opekat, sportovat". A ty si kto, ze hovoris ostatnim co maju robit?!
Ja neviem po akých stránkach to chodíte, akých ľudí vidíte. Ale ja to na nete skoro nikde nevidím a za celý čas som asi piatich videl, že to mali zapnuté.
Podľa mňa po letných prázdninách to trochu opadne.... Predsa bude chladno, behať s mobilom vonku sa nikomu nebude chcieť, leto je leto. Ale @forte fanúšikovia Pottera už chcú Potter Go takže.... Ktovie a bude zase bum u mňa
ako sa zvykne vravieť: "Každý zázrak trvá tri dni"... ale inak si myslím, že po mesiaci príde ďalšia chujovina a zas budú ľudia z toho šalieť... to za našich čias sme sa pokémonmi zaoberali aj rok, možno dva, teraz je všetko také rýchle...
Včera som bol na kúpku a okrem pekných rit ( cca 100 ) som sa pozrel aj na ľudí čo boli v parku a zdá sa mi že nikto nechytal pokemonov ... Keby ste tu o tom na birdzi nepísali nič ani neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale šak čo sa dá čakať od takej debiliny z ktorej nie je žiaden úžitok pre človeka a že sa niekto na tom baví, no tak ne sa hrajka, normálny človek nad tým pokrúti hlavou a kašle na to....
No a neviem, ale podla mňa je blbost hodnotit inteligenciu človeka podla toho či hra nejaku hru alebo nie.
mne je to tak leider jedno a myslím si svoje o tom....
Nechapem co sa vsetci do toho starate, nikto vas nenuti to instalovat.
Ze "nech idu opekat, sportovat". A ty si kto, ze hovoris ostatnim co maju robit?!
» vignette1.wikia.nocookie.net/simpsons/images...
@tangerina ideš si kupovať nový mobil kvôli pokémonom?