Čítala som to, veľmi som plakala pri tej knihe. A nie pri častiach o koncentračnom tábore, ktoré Sophia spomína, ale pri niečom inom.
Ja by som od Nathana odišla. Takéto správanie by som nezniesla.
A aj keď niekoho veľmi ľúbim, stále si viem uvedomiť, či mi ten vzťah niečo dáva, alebo skôr berie. A aj keď srdce hovorí nie, dokážem sa s danou osobou rozísť - keď vidím, že to nemá zmysel.
@nixxina No čo ti mám nato povedať neznášam židov lebo strkajú svoj obrovský raťafák a zbrane kam nemajú presne ako američania. Potom nech sa nečudujú že ich chce dať každý dole ako Adolf, Sýria, Egypt, Palestína alebo Čierny september.
Samozrejme, jednak toto iste platí len o židoch a žiaden iný národ, či ľudia istého vierovyznania sa nikdy do vojny nezaplietli, všetky vojny začali židia a čo je ešte dôležitejšie, všetok antisemitizmus bol mierený práve proti tomuto a všetci majitelia obchodíkov, ktorí boli odprataní do koncentrákov racionálne zmýšľajúcim hitlerom, boli medzinárodní teroristi, pred ktorými sa nás snažil ochrániť.
A to isté platí o dáme, o ktorej je knižka spomínaná v tejto téme, tá bomby siala, kde sa to len dalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale inak neviem o čom hovoríš...
btw... aj by som sa vyjadrila, ale od kedy som pisala na to 15 stranovu seminarku tak sa mi moc nechce
ale po tom všetkom, čo Sophie prežila sa nedivím, že sa správala tak, ako sa správala
Ja by som od Nathana odišla. Takéto správanie by som nezniesla.
A aj keď niekoho veľmi ľúbim, stále si viem uvedomiť, či mi ten vzťah niečo dáva, alebo skôr berie. A aj keď srdce hovorí nie, dokážem sa s danou osobou rozísť - keď vidím, že to nemá zmysel.
@8
Aha, no to už vôbec nebolo predpotopné, naopak to bolo dosť vecné, tuším si dokázal silu svojej osobnosti
Samozrejme, jednak toto iste platí len o židoch a žiaden iný národ, či ľudia istého vierovyznania sa nikdy do vojny nezaplietli, všetky vojny začali židia a čo je ešte dôležitejšie, všetok antisemitizmus bol mierený práve proti tomuto a všetci majitelia obchodíkov, ktorí boli odprataní do koncentrákov racionálne zmýšľajúcim hitlerom, boli medzinárodní teroristi, pred ktorými sa nás snažil ochrániť.
A to isté platí o dáme, o ktorej je knižka spomínaná v tejto téme, tá bomby siala, kde sa to len dalo.