Ahojte mozem si dat hlohovy caj ak som si dal dnes citalec ?
inak citalec normalne neuzivam len dnes som si dal citalec 10mg jednu tabletu rano lebo som cítil stres a napetie .Inak neuzivam ani ziadne ine lieky.
@antifunebracka ešte ho z toho nepravidelného užívania chytia tie stavy v popise letáčika kde píšu načo sa to používa a bude tu ďalší nemŕtvy na birdzy
@relieforsaddist
(a nechápem načo berieš liek jednorázovo keď učinky sa prejavujú cca po 3ch týždňoch užívania..)
lebo ten liek citalec nechcem pravidelne uzivat ale naozaj si ho chcel dat le ntak vynimocne ked mam stresove obdobie alebo nejaku skusku .a pomaha mi to aj ked si to dam hednirazovo , mozno si to len namyslam ale hlavna vec že to zaberie
@stalingrad1000
Plný účinok lieku sa prejaví až po niekoľkých týždňoch užívania. Pacient by sa mal liečiť dostatočne dlho, aby sa zabezpečilo, že nemá symptómy (niekoľko mesiacov). Následne má liečba pokračovať aspoň po dobu 3-6 mesiacov....
Ako vieš ja ti chcem len dobre ale keď chceš tak si to ber ,len aby si toho neľutoval
cawko podla mna mozes..a navyse o tomto lieku sa navyse docitas ze ho musis uzivat dlhodobo aby sa ti dostavil pozadovany ucinok..myslim ani nie je navykovy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
(a nechápem načo berieš liek jednorázovo keď učinky sa prejavujú cca po 3ch týždňoch užívania..)
lebo ten liek citalec nechcem pravidelne uzivat ale naozaj si ho chcel dat le ntak vynimocne ked mam stresove obdobie alebo nejaku skusku .a pomaha mi to aj ked si to dam hednirazovo , mozno si to len namyslam ale hlavna vec že to zaberie
Plný účinok lieku sa prejaví až po niekoľkých týždňoch užívania. Pacient by sa mal liečiť dostatočne dlho, aby sa zabezpečilo, že nemá symptómy (niekoľko mesiacov). Následne má liečba pokračovať aspoň po dobu 3-6 mesiacov....
Ako vieš ja ti chcem len dobre ale keď chceš tak si to ber ,len aby si toho neľutoval