@melibea myslíš, že niečo také dokázal napísať bez toho aby to zažil ? aspoň 75% si myslím že je skrytá autobiografia.....a potom už len tá fikcia na konci .. nečakané...
@katharin1262 zaujímavá idea čítala si od neho ešte niečo?.. podľa mňa má veľkú fantáziu, pretože ak by všetky jeho romány boli také autobiografické ako vravíš, asi by musel byť mimozemšťan alebo čo
čítal dávno pradávno, ale spomínam si na to... podľa mňa to nemusel zažiť. no, len tú časť s nemeckými či akými koreňmi/vyrastaním tam, to tuším je z jeho autobiografie. ale opísať eskortné zážitky vôbec nie je problém. a hej, koniec mi prišiel funny, taký ako keď sa veľmi opijem, nechce sa mi už lámať hlavu a končí sa mi termín, tak tam proste niečo jebnem a hlásam, aký to má umelecký zámer
@melibea neviem človek nemusí byť mimozemšťan na to aby mal divných rodičov, alebo aby zažil nejaké také extrémy, aby mal problém či s alkoholm alebo drogami ..mylsím, že su to žiaľ už každonenné problémy,.....jasné že nie všetko to už asi dopne že si nemyslím že muž začne brať antikoncepciu a stane sa z neho žena a porodí dieťa myslela som skôr tie časti, napr . ked ostali v tej chate zasypaní, alebo nadrogovaný bol v električke, tie pocity boli opísané skutočne bravúrne, napriek tmu že neijkto ma perfektnú predstavivosť niektoré veci musíš zažiť aby si to dokázala tak opísať....myslela som to tak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov