Memento aj Kinder vom Bahnhof ZOO som citala este roky dozadu... Mam rada knihy s drogovou tematikou... Aj ked si myslim, ze Memento je ovela lepsie...
spomenute knihy som citala a dokonca nie raz Memento sa mi najmenej pacilo ,ako nevravim ,ze je to je zla kniha ,ale ocakavala som nieco viac ... a My deti zo stanice Zoo je velmi dobra kniha ,vsetkym ju odporucam ,ktori ju este necitali ...milujem knihy s takouto tematikou ...dokonca bolo obdobie ,ked som citala len takyto zaner ....a uplne najlepsia kniha ,ktora mohla vyjst prave o drogach a o tom celom je jednoznacne Ako daleko je do Sanghaja ....autor mimoriadne inteligentne a precitene vykresluje vsetky svoje pocity a vnutorne prezivanie ...v niektorych chvilach som sa s nim uplne stotoznovala aj ja ...
páči sa mi táto diskusia, rovnako ako knižná podoba Wir Kinder... Film mohol dopadnúť aj horšie, ale chýbali mi tam niektoré veci. Na druhej strane, pri čítaní som si to predstavovala dosť podobne. Od koho je Memento, A ten sa Sanghaj?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ako napisala tereska77, "Ako daleko je do Sanghaja" povazujem za jednu z najlepsich knih nielen co sa tyka tejto tematiky, je to moja "srdcovka"
tu dalsiu este planujem citat..mam rada taketo knihy..
dalsou podobnou je aj ANJELI NARKOMANOV /alebo Anjel/ tiez zaujimava kniha
podla tych komentov asi zacnem dnes vecer