cital som z toho ale len uryvok, no uz len to mi stacilo aby sa mi to zhnusilo, ked nam dala profesorka na nejaky vyrok z toho clanku napisat sloh, ktory ja tam nenzasam pisat
takze urvyok ma ani nepresvedcil, aby som si precital celu knihu...mozno raz a bude to pekne s odstupom casu
Bože, bolo to otrasné a nehambím sa za to! Teraz si určite všetci normálni pomyslia, že som totálne negramotný, ale mne to pripadalo, že v tej knihe sú nasilu vsúvané akési "múdre" myšlienky medzi raidkami. Mám rád myšlienky medzi riadkami, ale toto bolo umelé. Malý princ je sračka!!! Je mi jedno, čo si myslíte, je SRAČKA!!! SRAČKA!!!
ano citala..raz..aa teraz musim este raz, lebo robim referat na slovencinu..aa kedze je to skoro lahka kniha, tak si ju precitam este raz a budem mat dobru znamku zadarmo
Niekoľkokrát a vždy som zistila, že je tam toľko nadčasových myšlienok, že sa pri jednom prečítaní nedajú všetky nájsť. Treba ho čítať zas a zas a hlavne tým častejšie, čím viac sa stávame dospelákmi.
Bolo to presne tak, ako nám hovorila učiteľka, keď nám to kázala čítať ešte na základnej. Povedala, že keď si princa prečítame, budeme to brať ako obyčajnú rozprávočku a pravdepodobne z nej ani nebudeme nadšení. Ale že ak si ju prečítame keď budeme starší, budeme tú knihu vnímať inak a viac pochopíme knihu aj autora. Sedí. Takže z môjho súčasného pohľadu Malého princa hodnotím ako výbornú knihu.
chýba mi odpoved ze neviem Malý Princ je to ze bol napriklad v knihe obrazok a ujko povedal ze je to klobuk ale chlapec povedal ze je t slon zozraty hadam abo nieco take?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
takze urvyok ma ani nepresvedcil, aby som si precital celu knihu...mozno raz a bude to pekne s odstupom casu
@9. asi preto, že pri nej treba aj rozmýšlať
(Priznávam, ja som takého Starca a more po zhliadnutí úryvku ani neotvorila a chovám k tomu hlboký odpor, ale..proste ALE.)