a posledná možnosť ma strašne rozosmiala na seminár kritiky a publicistiky sme so spolubývajúcimi chceli písať kritiky na zlých slovenských autorov. Naťa písala na Urbaníkovú, Baša chcela Hvoreckého a ja Matkina. Ale ja a Baša sme na to nakoniec nemali nervy, aj keď Naťa sa v Urbaníkovej dosť vyžila, tá kritika je božská
nedocitala som ju ale z puheho dovodu ze ako som to rozčítala medzitým mi bola požičaná iná kniha ktorú musím vrátit tak ju musim uprednostnit..darmo noooo
odporúčam všetkým, ktorí sa s Matkinom a Urbánikovou akosi nevedia stotožniť: prečítajte si to!
btw taká príhoda sa mi stala: stretol som chlapča (mal 16), ktorý sa chce stať slovenským bestsellerovým autorom, a to najmä kvalitnou literárnou činnosťou, podobne ako (podľa neho) to robí Matkin, ktorého vyhlásil za nedosiahnuteľného boha v slovenskej literatúre. A že musí ísť študovať literatúru, pretože tam naberie kontakty, ktoré ho vyšvihnú hore. ŇAH ŇAH ŇAH!
@yolis počul som, že momentálne si dáva riadny voraz, a ťažko teoreticky sa pripravuje. Teda aspoň čo som ja počul. Ale to vieš, to sú tie informácie zo štvrtej ruky, že stále len hľadá akúsi logiku v tom, ako ľudia používajú jazyk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@spidy - a dokonca som v takom kresle ešte nesedel
btw taká príhoda sa mi stala: stretol som chlapča (mal 16), ktorý sa chce stať slovenským bestsellerovým autorom, a to najmä kvalitnou literárnou činnosťou, podobne ako (podľa neho) to robí Matkin, ktorého vyhlásil za nedosiahnuteľného boha v slovenskej literatúre. A že musí ísť študovať literatúru, pretože tam naberie kontakty, ktoré ho vyšvihnú hore. ŇAH ŇAH ŇAH!
retard.
ale dosť ľudí to hovorí...