no ja citam vela ale tuto naozaj nepoznam.ak ma srada taketo citove veci tak odporuca si úrecotat nieco od sestier bronteovych..jana eyrova, burlive vysiny, vilette, profesor...a tak
@2 no neviem od koho to je..ael je to veľmi pekné...ak chceš možem zistiť autora ...a žaner tak mňa baví dievčenský román, ale román ako taký...ale keď niekto niečo odporuči a maju to aj u nas v knižnici, že mám k tomu prístup tak si prečítam aj t
a búrlivé výšiny sú tiež film. ale neviem ja som dokonale pochopila tie vzťahy emdzi nimi až ked som videla film, lebo menší chaos som v tom mala po prečítaní
hmm necitala som ale nejake dobre melinda marechttova- jedneho dna uteciem, george orwell- 1984, zvieracia farma, dalej austenova alebo mary bardova, mcdonaldova...
ahojte. tu knihu som necitala. ale Burlive vysiny su fakt super. sa mi velmi pacilo. no momentalne moja naj kniha je od Simmela - Láska je len slovo. fakt velmi dobra. ale ma vyse 600 stran, tak pre tych, ktori su pomalsi v citani tak to asi velmi nebude. ja som to zvladla, za 4 dni, ale faaaaakt velmi dobra kniha. zaujimave myslienky su v nej
neviem, mňa už všetko to prešlo, lindseyka skončila u mňa načisto, mám rada niečo tvrdšie, prečítaj Väzeň mojej túžby od nej, to je najlepšie, čo som čítala, žiadne sladkosti tam neboli
Ja som ju tiež čitala a velmi sa mi pacila...mam rada taketo knihy...ak ti možem poradit tak skus este:"V dobrom aj v zlom navždy"...je to od tej istej spisovatelky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a dobrých kníh je veľa. aký žáner ťa zaujíma?
sme to mali jak povinné čitanie
potom to bolo už ok
hádam jeden kus pre teba najdu
je to jedna z mojich oblubenych spisovateliek..
@11 uplny suhlas Austenova je perfektna teda citala som dve ale pacili sa mi a skus aj janu eyrovu ak si este necitala...
a potom estes je plno super knih toho stylu ako raz ta uvidim pokukaj po nete a tak
ale bola to haluz vysomarikovat sa z toho
aleb niečo krvavejšie tak Tess Geritsenová - Mefistov klub, Hriešnik
alebo skvelé bolo Dan Brown - Anjeli a démoni
a strašne veľa kníh je super
a take ze napriklad:
vecna laska, princeta a kapitan, aprilove dievca, e-mailom do siedmeho neba a tak dalej neviem teraz ma viac nenapada