Robím si zoznam kníh, ktoré by som chcel prečítať v roku 2015, hm tak mi trochu pomôžte a napíšte nejaké zaujímavé knihy, čo by som si mohol prečítať. Díkečko.
@riddler Čo sa týka literatúry ja som otvorený asi skoro všetkému. U mňa je to skôr tak, že skúsim prečítať všetko čo mám na zozname, či to dočítam je skôr otázne, ale proste ten pokus tam je. Ďakujem, už to zapisujem.
@hotaru Tie sestry Romanové ma určite budú zaujímať. Tie deti polnoci a spisovateľa vôbec nepoznám, tak na to sa teším možno ešte viac ako na tie sestry Romanové. Ďakurjem,
@llover753 ak by ťa zaujímali, tak je tomu celý blog venovaný (celkovo cárskemu Rusku, ale zameraný hlavne na poslednú Romanovskú rodinu) - » otma.blog.cz/... Čítania na dlhé zimné večery je tam viac než dosť a myslím, že je to aj celkom spoľahlivý zdroj, píše to baba, čo je (ak si dobre pamätám) študentka histórie, má toho neskutočne veľa prečítaného o tom... O kvalite svedčí aj to, že jej napr pár krát niektoré časopisy ukradli články a pod
J, proste prevzali časť/celý a nedali jej žiaden credit a bez predchádzajúceho súhlasu + robí ja rôzne fotomontáže, vyfarbuje fotky a tie jej tiež berú dosť často.
@dudoo Možno kebyže je tu viac knižiek spomenutých, počkajme keď tak, nech sa to rozbehne Uvažovala som aj nad tým, že by sme si mohli spraviť Birdzovskú reading group na Goodreads, napríklad A nesmiem zabudnúť ešte na tú reading challenge čo som dnes spomenula na konci vianočnej TT, ak to bude plniť toľko birdzákov koľko sa prisľúbilo, knižných tipov tu bude viac než dosť
No neviem, tak napriklad to co som tento rok precital,
Tolkienovky, Od Dana browna tiez skvele knihy, hunger games skvela kniha, no iba ak si nevidel film lebo potomby ta kniha uz nudila, no a od GRR Martina game of thrones uzasna seria knih radost citat
Ja osobne čítam skoro všetko. Najradšej mám konšpiračné teórie všetkého druhu.
Mám prečítaného Browna, fantasy- Tolkien, Canavan, Rowling, Lewis, chystám sa na zaklínača, takisto G. Martin.
Takisto som sa vrátil k beletrii...povinnej literatúre z gymnázia, ako napr. Remarquie, Gogol, Dostojevskij... Neviem prečo, ale neznášam a nikdy som to nemal rád, keď mi niekto niečo nútil čítať, ale teraz som čítal recenziu a povedal som si, že si to prečítam.
Potom čítam odbornú literatúru z IT sveta, Matematiky, popularizačné knihy z Fyziky. Takisto mám rád Vellu a Amorthove knihy, čiže aj to mám prečítané komplet.
Potom čítam aj
metro 2033 a metro 2034 (ale 33 sa mi pacilo viac)
alebo na temu severna korea su tiez dobre knihy nothing to envy, utek z tabora 14
adrian mole cely ako je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Catch XXII - Joseph Heller
Leviathan - Thomas Hobbes
On liberty - John Stuart Mill
tam vyššie som to už písal - @2
zapisnik jednej lasky
Správu vo flaši som čítal, aj film som videl ..a Zápisník som nečítal, ale film som videl
Tolkienovky, Od Dana browna tiez skvele knihy, hunger games skvela kniha, no iba ak si nv
Tolkienovky, Od Dana browna tiez skvele knihy, hunger games skvela kniha, no iba ak si nevidel film lebo potomby ta kniha uz nudila, no a od GRR Martina game of thrones uzasna seria knih radost citat
Teda a na niektorých sa už aj pracuje.
Dan Simmons - Drood
Philip K dick - Ubik
keith richards - Life
..plus mám chuť na Austenku, ale neviem si vybrať.
Mám prečítaného Browna, fantasy- Tolkien, Canavan, Rowling, Lewis, chystám sa na zaklínača, takisto G. Martin.
Takisto som sa vrátil k beletrii...povinnej literatúre z gymnázia, ako napr. Remarquie, Gogol, Dostojevskij... Neviem prečo, ale neznášam a nikdy som to nemal rád, keď mi niekto niečo nútil čítať, ale teraz som čítal recenziu a povedal som si, že si to prečítam.
Potom čítam odbornú literatúru z IT sveta, Matematiky, popularizačné knihy z Fyziky. Takisto mám rád Vellu a Amorthove knihy, čiže aj to mám prečítané komplet.
Potom čítam aj
alebo na temu severna korea su tiez dobre knihy nothing to envy, utek z tabora 14
adrian mole cely ako je