resp ja citam len ked som v mhd, ked kracam alebo ked sa v robote prilis nudim (ale vsetko dokopy to zabera dost casu , ale velmi zalezi na tom co mam rozcitane. lebo casto sa rozhodujem medzi citat/pocuvat hudbu a zalezi co zrovna citam, ked nieco nic moc tak niekedy aj polovicu ciest mhd zvitazi hudba
čítanie mi neskutočne chýba, ale nájdem si na neho strašne málo času od kedy som na výške tak bieda, jedna kniha za 2 mesiace? Nechápem tomu fakt možno preto, že už toľko necestujem busom a vlakom ako na strednej 40 minút do školy a 40 minút domov
Ja čítam knihy stále, tieto prázdniny som ich prečítala dosť a predsa málo...ale splnila som si aspoň stranový limit určený na prázdniny. Cez školský rok sa im zasa nebudem môcť venovať tak intenzívne, čo mi je ľúto..., teda ak sa bavíme o oddychovej literatúre a nie tej školskej.
Rada čítam knihy, ale ako som uviedla, nieje na to čas. Milujem take tie evitovky co sa nachádzaju v Eve alebo tak. Preto som si ju aj predplatila » istanok.cas.sk/ringier-predpla... . Teraz som bol ana dovolenke v Turecku a mala som fakt veľmi dobru knihu vola sa "Jeden musí z kola von". Vrelo odporúčam. Tu je odkaz » www.martinus.sk/?uItem=200261...
aj keď tu nie je taká možnosť, zbierať knihy, tak ja sa práve tomuto venujem, čítať by bolo príjemné, ale človek, by musel mať dva životy, aby stíhal všetko, čo chytí do ruky, aspoň prelistovať
@outsider dopĺňam ich v takom tempe, že ten prax sa ani nestíha k nim dostať, za poslednú dobu som sa poriadne rozšupol a zaplnil nimi už tri priestory, ak by som mal čas - tak by som si prečítal nadaného žiaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov