po čítaní vecí do školy nemám chuť voľnočasovo čítať absolútne nič a pri čítaní knihy by som si vôbec neoddýchla, preto knihy už nečítam a radšej pozerám filmy/seriály alebo idem spať
@vaness123 Dracula, Stalker, Good Omens, Holistická detektívna kancelária Dirka Gentlyho, Great Gatsby... Myslím, že som na jednu zabudol ale nespomeniem si akú, niekomu som ju asi požičal
V minulosti som robila presne tak, ako aj bolo vyššie napisane. Mala som rozcitanych viacero kníh. Niekedy sa mi stalo, že som niektore z nich proste nedočítala
Preto najprv prečítam jednu a pokračujem druhou. Myslím že tympadom lepšie vnímam dej resp to čo čítam
moje obľúbené sú Klub bitkárov, Pláž a séria Odkazu dračích jazdcov. Tie už mám prečítané niekoľkokrát. A naposledy som čítala Kúzelníkov únik z reality. Taká oddychovka
Prestal som citat (knihy) niekedy v 10tich. Mam rad informacie koncentrovane na max 1-2 stranach (clanky, blogy, dokumentacie atd). Roztahane pribehy o velkosti biblie su pre mna najvacsi zabijak casu.
Veľmi rád by som čítal častejšie a viac kníh. Za rok zvyknem prečítať iba 10-15 kníh čo mi nepríde veľa ale žiaľ nemám dostatok času a tiež nie vždy mám náladu na čítanie.
kedysi som citavala celkom casto, teraz uz takmer vobec (ostatne povinne citanie do skoly). akosi stale dam prednost niecomu uvazenemu ako produktivnejsie vyuzitie casu. respektive odborne veci si citam prakticky stale na nete, no v ramci clankov/dokumentacii/casti knih, nie cele knihy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Na beletriu si akosi neviem nájsť čas, aj keď ma pár zaujímavých kúskov čaká na poličke.
Preto najprv prečítam jednu a pokračujem druhou. Myslím že tympadom lepšie vnímam dej resp to čo čítam