a už hodinu sa hrabem v Twelfth Night a snažím sa donútiť sa k písaniu eseje, takže mám rozčítané najmä divadelné hry a ešte kdesi pomimo aj čosi s názvom Cesta stínů, nejaká podivná nemastná-neslaná fantasy
Akurát dnes som dočítala Daniela Glatauera a Priateľa do dažďa A zrejme si zoženiem aj pokračko, kto by vedel, kde, mohol by mi helfnúť. Nemčina mi nevadí
nie hluponem.... ale hej od kinga the dome, ale nejak sa mi s mojim ubohym slovnik nedari...a potom od kinga po francuzsky...zas moj ubohy slovnik a nejde mi to. a este nieco o aj ty brutus?i,neviem ako sa to vola, to uz pol roka...ach jaj hlupnem.
@plutvonozceakrivozubky Podľa mňa musíš len nájsť knihy, ktoré ti sadnú. Ja osobne rozlišujem 3 typy kníh...
1. Ktoré vo mňe vyvolajú úžasné pocity, nedá s od nich odtrhnúť a keď ich dočítam, tak je mi to strašne ľúto, najradšej by som si vymazala pamäť a čítala znova.
2. Ktoré ma síce bavia a napĺňajú, ale keď ich dočítam, už sa k nim viac nechcem vracať.
3. Ktoré ma nezaujali.
Musíš nájsť také knihy, ktoré budú patriť do prvej kategórie a zaručene ich dočítaš
momentálne nič nečítam,čakám na jednu knihu.......... a tá kniha vyzerá zaujímavo...asi si ju pridám na môj zoznam kníh,ktorý je už nekonečne dlhý...:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale nie, to sa neráta za knihu
mám rozčítané Bertold Brecht- V znamení korytnačky a ďalších 20 rozčítaných kníh
a už hodinu sa hrabem v Twelfth Night a snažím sa donútiť sa k písaniu eseje, takže mám rozčítané najmä divadelné hry a ešte kdesi pomimo aj čosi s názvom Cesta stínů, nejaká podivná nemastná-neslaná fantasy
Emmu od Jane Austen, po anglicky je to ťažké čítanie...
Chystám sa na The one and future king a potom na I am legend.
a Výnimočná .... to som uz precitala v lete
a hej prečítala som ju a aj "druhý" diel ohnivá aj keď ono to vôbec nenadväzuje.. iba jedna postava je tam tá istá
A čo sa týka mimoškolského, z toho nemám zrovna rozčítané nič, hoci sa k tomu už nesmierne dlho strojím.
ale momentálne čítam G.G. Marquez- Kronika vopred ohlásenej smrti a Všechny řite světa i ta má od Ch.Bukowskeho
Debordelizace hlavy, ktorú čítam jedným dychom
Projekt šťastia skvelá kniha od Rubinovej
Bod zlomu od Malcolm Gladwell ( aj toto si čítal @bluepanter ? )
Farba citov ...
@bluepanter hej toto je uz treti krat opakovanie je matkou mudrosti?
zase od GLadwella? o čom?
1. Ktoré vo mňe vyvolajú úžasné pocity, nedá s od nich odtrhnúť a keď ich dočítam, tak je mi to strašne ľúto, najradšej by som si vymazala pamäť a čítala znova.
2. Ktoré ma síce bavia a napĺňajú, ale keď ich dočítam, už sa k nim viac nechcem vracať.
3. Ktoré ma nezaujali.
Musíš nájsť také knihy, ktoré budú patriť do prvej kategórie a zaručene ich dočítaš
King - Pod kupolou
Brown- Bod klamu
a nestiham !
Erik L Homme - Hviezdna kniha 1 už po tisíci krát túto čítam
a od Glladwella? no ako napr vzknikne, ze je nejaky vyrobok a fenomen a podobne ... neiem precitala som to, ale to Vynimocni bolo lepsie
@azizi krasne si to vystihla tie tri kategorie ... presne to sedi... skoda len, ze do tej prej kategorie sa da zaradit tak strasne malo knih