Fantasy, Odbornú, Učebnice, PC a tak čo ,,padne do oka" ale v poslednej dobe mám už väčšinu v el. podobe - aj keď ten pocit držať a listovať si v klasickej knihe, papier, vôňa, väzba a tak vôbec - ... sú o niečom inom ako e-books
do školy, na každý utorok 1 alebo 2 zo slovenskej literatúry 1. pol. 20 storočia. Tak to bolo aj minulý semester, ale vtedy to bola lyrika z tohto obdobia a semester pred tým to bolo 19. stor. Inak na knihy nejak nemám čas. Ale baaa, teraz mi napadlo, že čítam knihy na Bc, ale aj z nich len to, čo potrebujem, nemala som čas prečítať všetky.
Ale teraz doma mám na stole Bukowskeho Príbehy obyčajného šialenstva, takže večer pred spaním si rada prečítam nejakú poviedku.
vysoká škola mi úplne zničila chuť do čítania, pretože som mala strašne veľa povinného čítania na každý týždeň, niekoľko stoviek strán, a tak som si odvykla čítať beletriu.
ale teraz, keď mám sem tam čas, rada si sadnem nad nejakú beletriu a zasa sa učím čítať.
čítam..a nie málo... naposledy pýchu a predsudok, momentálne poslednú ženu Henricha VIII... aj tak pokladám za najlepšie knihy všetkých čias Potterovky...
Ja čítam stále, teraz mám rozčítaného Dostojevského Zločin a trest, ale čítal som aj Joyceho Ulyssea - veľmi ťažká kniha (myslím na čítanie). Mám v pláne prečítať ešte To od Kinga, Meno ruže aj Foucalutovo kyvadlo.
rozne z computer press, osobne som inak uz tak lenivy, ze si radsej pozriem film ako citat knihu, dost ze sledujem denne spravodajstvo, tam sa nacitam dost...
Ja som už asi 3krát čítala Džínosvý denník 1 aj 2 od Zuzky Šulajovej a stále sa pri ňom dokážem zchuti zasmiať... A naposeldy som čítala knihu Tovar od Tatiany Melasovej - úplne ma dostala... V živote by som to nechcela zažiť. A ešte sa len čítať chystám, nakoľko mi vraj Ježiško dajakú kniku prinesie...
mam rada dennik princezny z romantickeho zanru ale normlane sa mi pacil aj twilight no teraz som presla skor na fylozoficku literaturu nieco typu the secret..chapete o zivote o myslienkach a tak...nejako ma ta lacna beletria prestala bavit
Milujem čítanie už od jedenástich- Harry Potter 1, Hobbit a Zaklínač boli prvé knihy, čo som čítala (varujem, Zaklínača nedajte čítam labilným deťom, a vôbec, asi by to deti nemali čítať
Jednou z posledných prečítaných je knižka Nadbytoční od Gemmy Malleyovej, nijak úchvatný štýl, ale myšlienka bola skvelá a podaná ľahkým štýlom, prístupným väčšine čitateľom.
Rok 2140, svet je preľudnený, pričom existujú lieky na dlhovekosť. Jediným problémom je to, že mať deti je pre svet príťažou, nelegálne deti slúžia legálnym ľuďom(dlhovekým), aby odčinili svoje narodenie, keďže sa na ne musia mínať zdroje, ktoré ,,patria,, legálnym.
Pričom tie zdroje, ktoré sú im poskytnuté sú niečo také ako moderná Sparta. Príbeh sa točí okolo dievčaťa, ktoré sa narodilo a nemalo na to právo. Odporúčam
A čítam všetko, hoci knihy o vojne neobľubujem. Snažím sa myslieť si, že existuje pacifizmus.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
A momentálne číta Zaklínača
som knihomoľ v začiatočnom štádiu
a teraz F.Kafku - Proces
momentálne:
Ale teraz doma mám na stole Bukowskeho Príbehy obyčajného šialenstva, takže večer pred spaním si rada prečítam nejakú poviedku.
True Blood
ale teraz, keď mám sem tam čas, rada si sadnem nad nejakú beletriu a zasa sa učím čítať.
predtým som prečítala drvivú väčšinu Puškinovej tvroby a predtým sa už nepamätám.
Prečítala som toho už tak veľa, že už ani neviem, čo všetko to bolo.
najčastejšie náučné- hlavne psychologia človeka
a pak nejaké romány...
momentalne 1984
nie ze by ma to nebavilo. ale mam nejako v podvedomi ulozene, ze je to strata casu.
(Pravdaže poeticky myslené. Nechcem aby za tým niekto hľadal niečo úchylné.)
» www.topky.sk/cl/10003/854389...
Jednou z posledných prečítaných je knižka Nadbytoční od Gemmy Malleyovej, nijak úchvatný štýl, ale myšlienka bola skvelá a podaná ľahkým štýlom, prístupným väčšine čitateľom.
Rok 2140, svet je preľudnený, pričom existujú lieky na dlhovekosť. Jediným problémom je to, že mať deti je pre svet príťažou, nelegálne deti slúžia legálnym ľuďom(dlhovekým), aby odčinili svoje narodenie, keďže sa na ne musia mínať zdroje, ktoré ,,patria,, legálnym.
Pričom tie zdroje, ktoré sú im poskytnuté sú niečo také ako moderná Sparta. Príbeh sa točí okolo dievčaťa, ktoré sa narodilo a nemalo na to právo. Odporúčam
A čítam všetko, hoci knihy o vojne neobľubujem. Snažím sa myslieť si, že existuje pacifizmus.
a čítam všetky čo mi príde pod ruku
Z beletrie jediné staré sci-fi a Galsworthyho.