keď som bola menšia (9-10 rokov) som sa čudovala, odkiaľ toľko rozhovorov berú a už to chápem (tak od 11,12 )
a presne v každom čísle iba justinko a selenka a twilight a keby to tam nie je tak ani neviem, čo to je. A moje idolky, avril a adele tam sú raz za rok a nicole scherzinger možno raz za tri čísla v malinkom odsečku!
všetkých svojich kamarátov mám prečítaných dostatočne na to, aby som vedela, ž už treba radšej prestať čítať, lebo sa dozviem niečo čo sa mi nebude páčiť
vieš čo čím dalej tím to je horšie a este horsie je to oddkedy si zalozilis tránku na fb ! takze už rusim predplatne samé chujoviny tam davaju a vzdy tich istych debilov . ikedy tam davali take dobre veci ako green day plagaty a tak ako super..a teraz vsade sa selena a bieber a co ja viem este kto a ked to mam zle napisane netrápi ma to nemam ich rada nemam nikoho rada.. baay!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
aj ja si myslím...ale občas si ho kúpim
keď som bola menšia (9-10 rokov) som sa čudovala, odkiaľ toľko rozhovorov berú a už to chápem (tak od 11,12 )
a presne v každom čísle iba justinko a selenka a twilight a keby to tam nie je tak ani neviem, čo to je. A moje idolky, avril a adele tam sú raz za rok a nicole scherzinger možno raz za tri čísla v malinkom odsečku!
ach, detstvo
ale teraz nie, lebo tam nedávajú to, čo zaujíma mňa
teda, keď som chorá, tak mi to kupujú rodičia, ale, no, neviem... určite by som bez neho prežila