Ján Smrek, ľúbim jeho básne.
Dušan Mitana, jeho poviedky sú pre mňa out of this world a idem na jeho čítačku ♥
Matkin, lebo sa mi jeho knihy páčia, vedia ma odpútať od mojich záležitostí.
aj Hvoreckého som kedysi čítala
a našlo by sa ešte čo to
da sa povedat, ze ano... aj ked nie su to zrovna autori, ktorých predavaju popredne knihkupectva a mozno ani bezne knihkupectva... underground jak hovado, nie len v muzike !
z tých ne-súčasných mám veľmi rada Tatarku, a milujem Mňačkove Smrť sa volá Engelchen.
čítavala som Baričáka, ktorý ma potom omrzel, prečítala som väčšinu Filanoviek, Satinského niečo, ..
zo súčasných momentálne čítam Vilikovského Letmý sneh, naposledy sa mi veľmi páčila Kompaníkovej Piata loď, po utorkovej skúške ma čaká Dušek, Rankov a veľa ich mám v pláne čítať a teším sa na to moc moc
momentálne asi nečítam žiadne knihy, ak sa myslí beletriu...neni času, ale asi by som mala začať. už mám vyhliadnutých niekoľko kníh čo by som si rada prečítala, ale tuším medzi nimi nie je nič slovenské....
na veľa vecí by som aj zareagoval, ale nejak tu nikto nehejtuje a na moje veľké počudovanie aj tie percentá sú tak, ako sú, tak neviem, čo sa stalo asi na B chodí tá menšina, ktorá má potuchy o slovenskej literatúre
Hlavne Slobodu a Rúfusa. To sú pre mňa najvčšie lahôdky. Inak asi skôr minulých autorov uprednostňujem v Sk literatúre ako súčasných. Tá súčasná tvorba sa mi proste zdá strašne tusctová, napodobujúca, ako proste niečo bez čoho sa dejiny literatúry bez problémou zaobídu, ale možno len nepodarene obchádzam tých správnych.
málo ./ v mojej mini knižničke ktorá sa krásne rozrastá ( :happy: ) mám len Kraska...
ale tak čítam velmi málo beletrie terazky, skorej odborné a tak alebo beletriu národov východných slovanov, vykryť resty, ale veľmi rada siahnem v blizkej buducnosti po Dušekovi, Mitanovi alebo i spomínanom Tatarkovi (to som si už dáávno slúbila, ešte na zakladke ked som v súťaži s jeho menom v názve vyhrala .D a bola som zahanbena sama pred sebou že nič od neho nepoznám)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Dušan Mitana, jeho poviedky sú pre mňa out of this world a idem na jeho čítačku ♥
Matkin, lebo sa mi jeho knihy páčia, vedia ma odpútať od mojich záležitostí.
aj Hvoreckého som kedysi čítala
a našlo by sa ešte čo to
z tých ne-súčasných mám veľmi rada Tatarku, a milujem Mňačkove Smrť sa volá Engelchen.
čítavala som Baričáka, ktorý ma potom omrzel, prečítala som väčšinu Filanoviek, Satinského niečo, ..
zo súčasných momentálne čítam Vilikovského Letmý sneh, naposledy sa mi veľmi páčila Kompaníkovej Piata loď, po utorkovej skúške ma čaká Dušek, Rankov a veľa ich mám v pláne čítať a teším sa na to moc moc
(drzte sa, pride pan co sa v slovenskej literature orientuje vyborne)
a snazim sa inak aj starsiu klasiku a aj sucasnych autorov
a viac tu:
» www.birdz.sk/webka/blackrisq...
alebo keby niekto niečo, tak nech ma tagne
@verdamt dobrý vkus
ale tak čítam velmi málo beletrie terazky, skorej odborné a tak alebo beletriu národov východných slovanov, vykryť resty, ale veľmi rada siahnem v blizkej buducnosti po Dušekovi, Mitanovi alebo i spomínanom Tatarkovi (to som si už dáávno slúbila, ešte na zakladke ked som v súťaži s jeho menom v názve vyhrala .D a bola som zahanbena sama pred sebou že nič od neho nepoznám)
všetko od neho
beletriu už nečítam ani v slovenčine, nie to ešte slovenskú. a dokonca už ani v češtine.