Absolutne ňe, nemárnim svoj život obzeraním sa za seba čo bolo to bolo nezmeníš to a následky si musíš zlíznuť a prispôsobiť sa novej situácii a plánovať čo bude.
áno a veľmi ľutujem čo som urobila takto pred rokom veci by boli inak, lepšie... ale už je to jedno, zasa sa mám celkom OK, aj keď mi tá osoba aj tak dosť chýba...
skoro každý druhý deň...ako by to dopadlo,keby som si šiel za svojim snom a nedal na rady ostatných ako by to vyzeralo,keby som sa v určitých situáciach zachoval inak...
občas si také veci predstavím,ale nikdy nie v zmysle,že by som to chcela zmeniť.. skôr spomínam,filozofujem,ale netrápim sa som šťastná,takže všetky rozhodnutia v mojom živote boli tie správne,aj keď sa možno v danú chvílu pochybnosti objavili... teraz je dobre a to je hlavné a bude dobre!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale zároveň si uvedomujem, že keby sa rozhodnem inak tak nie som tam, kde som teraz. a teraz som top šťastná. tak jebať na minulosť!
this is what we make of the world, we throw everything away
minulosť nezmeníš,ta sa na to vykašli.
a stále len dúfam, že to bolo najlepšie rozhodnutie