tak nevim za šeckymi co mam rada by som šla a objala ich a povedala ze mam rada,ptm by som šla za Julim Csokom,a by som mu povedala ze ho obdivujem,a taaak ..
a reagovala asi pol hodku by som total revala nevim co a ptoom uz vyrovnane..
jednoznačne by som chcel byť so svojou najlepšou priateľkou počas celých 24 hodín a tým pádom by som umieral šťastný aj keď ju by to asi veľmi ranilo...
tak na infuzkach by som bol napojeny a lezal... asi tolko by som robil, lebo keby to bolo take vazne tak by som asi moc prilezitosti k behaniu po navstevach a luceni nemal
inac asi tak ako @4 ... vyslovene stastny by som ale nebol... neviem, nezazil som to a vsetky odpovede su cisto subjektivne a relativne
24? A je to iste? Nuz rozlucit sa z blizkymi. Spravit nejake adrenalinove veci ako zoskok padakom. A potom vykradol zlatnictvo, uzil si nahanacku s policiou, postrielal nejakych mafianov, poriadne sa ozral, pobil na diskoteke, pretiahol nejake slecny a umrel s tym ze som postihal vela veci
Kazdemu na kom mi zalezi by som napisal list a v jednom liste by som napisal, kam ma maju pochovat a koho nechcem na pohrebe. Lahol by som si do postele, listy dal pod seba a spal na veky vekov.
myslim ze by som sa snazila aspon z casti si nieco splnit napriklad u mna by bolo prve ze by som utekala za jednym chalanom dala by som mu pusu vsetko povedala,co k nemu citim a co som citila potom by som sa snazila byt so svjimi kamosmi rozlucit sa a zostat s rodinou
poriadne by som sa rozbila a potom aj zhúlila. celý deň by som len pindala a žrala. potom by som sa vyváľala v blate, kradla v hypermarkete, a pokúsila sa skocčiť si do váhu z mosta,či to prežijem...bolo by to jedno.
potom by som išla na koncert a stejdž dajvingovala..spotila by som sa a šľahla si plnú vaňu vody,čo som zatial nespravila. išla by som spať a skapala v spánku,pričom by sa mi sníval skvelý sen s mojím ajdolom.
isla by som k svojim najmilovanejsim a vzkazala im " Idem hore hore" potom by som sa dala odniest k johnnymu deppovi a vybozkavala by som ho (A). rovnako paganiniho hrobku. rovnako aarona johnsona. absolvovala jednu svatu omsu. a mohla by som sa vyklidit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tak nevim za šeckymi co mam rada by som šla a objala ich a povedala ze mam rada,ptm by som šla za Julim Csokom,a by som mu povedala ze ho obdivujem,a taaak ..
a reagovala asi pol hodku by som total revala nevim co a ptoom uz vyrovnane..
asi sam nevies.., tak sa potrebujes poradit?
tak do krcmy to asi oslavit nepojdem.
inac asi tak ako @4 ... vyslovene stastny by som ale nebol... neviem, nezazil som to a vsetky odpovede su cisto subjektivne a relativne
aj ked dufam ze sa mi nic take nestane
potom by som išla na koncert a stejdž dajvingovala..spotila by som sa a šľahla si plnú vaňu vody,čo som zatial nespravila. išla by som spať a skapala v spánku,pričom by sa mi sníval skvelý sen s mojím ajdolom.