tiež som za názor, že dinosauri. raz keď som bola menšia sa o tomto "filozofovalo" niekde v telke, a hovorili že sliepka má veľmi podobné nohy dinosaurom, že sú asi z nich.. a teda dinosauri boli prví! a teda lepšia by bola otázka či bol prvý dinosaurus alebo vajce
@alohomora to by som povedal že vajce ... a dôvod je taký že vajcia sú tu stále a kedže evolúcia zariadila že sa z nejakého organizmu časom stala sliepka, TAK ... sa musela jedného dňa vyliahnuť a ta dá...bolo to z vajca, zo slepačieho vajca kedže to už bola sliepka
Logickejšie mi príde sliepka...
Predsa len ak vychádzame z predpokladu, že živočíchy a ľudia sa nejako vyvíjali cez nejaké mikroorganizmy, ryby, menšie plazy, vtáky...atď...všetko to boli tvory...zvieratá...no a následne tie zvieratá potom začali vajca klásť...
Čiže pre mňa slépka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Predsa len ak vychádzame z predpokladu, že živočíchy a ľudia sa nejako vyvíjali cez nejaké mikroorganizmy, ryby, menšie plazy, vtáky...atď...všetko to boli tvory...zvieratá...no a následne tie zvieratá potom začali vajca klásť...
Čiže pre mňa slépka...
@firestorm lenze uz ryby kladu vajicka