@frez bola nejaká prasliepka ktorá sa narodila z pravajca a zniesla vajce z ktorého sa narodila sliepka pretože až z toho vajca sa vyliahla sliepka už to nebolo pravajce ale len vajce a teda bolo vajce skôr
bola dino sliepka co mala vajce potom sa z toho vajca daco vyliahlo co bolo medzi dino sliepkou a normalnou a malo zas vajce a z toho vajca bolo daco a nakoniec po X takychto zmenach bolo posledne vajce a z neho sliepka taka aku teraz poznas
cize vajce bolo prve z evolucneho hladiska lebo prva sliepka vznikla z vajicka a uz sa dalej nevyvijala (ak mi niekto povie inu realitu sem snou ale v tomto zijem uz asi 8rokov )
mozno za 1000rokov bude sliepka aku pozname ina ale zas prve bolo vajce
@supersayan moja rec a @freedomko vyvyjaju sa uz teraz dalej chekni si nejaku McDonald sliepku taka krasna fesanda trojhlava stvoroka s dvoma dierkami na riti atd xD
náhodnou genetickou mutáciou vznikli gény typické pre sliepku, ktorá sa z neho následne vyliahla. toto vajce však nebolo slepačie, ale patrilo zvieraťu, z ktorého sa sliepka vyvinula (spoločnému predkovi jej a ostatných druhov vyvinutých z daného predka).
To skvôr som si všimla aj ja, ale nechcela som zdrbávať Teraz budeš ten najhorší, lebo sa smeješ na chybách druhých, a sme predsa len ľudia, mýliť sa je ľudské
@overexcitedgirl no tak budem najhorsi to nevadi xD ale strasne nemam rad ked niekto nieco niekam pise... a neovlada aspon zaklady gramatiky.... to ma vie fakt vytocit
Bola prasliepka a tá mala v pohlavnej bunke mutáciu . Takže máme zmutované vajce . Prebehlo X mutácií , a máme tu sliepku . Pozor , prasliepka mala slepačie vajce . Takže vajce .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
bola dino sliepka co mala vajce potom sa z toho vajca daco vyliahlo co bolo medzi dino sliepkou a normalnou a malo zas vajce a z toho vajca bolo daco a nakoniec po X takychto zmenach bolo posledne vajce a z neho sliepka taka aku teraz poznas
cize vajce bolo prve z evolucneho hladiska lebo prva sliepka vznikla z vajicka a uz sa dalej nevyvijala (ak mi niekto povie inu realitu sem snou ale v tomto zijem uz asi 8rokov )
mozno za 1000rokov bude sliepka aku pozname ina ale zas prve bolo vajce
lebo potom sa dala donho sliepka a ta potom zniesla vajce
náhodnou genetickou mutáciou vznikli gény typické pre sliepku, ktorá sa z neho následne vyliahla. toto vajce však nebolo slepačie, ale patrilo zvieraťu, z ktorého sa sliepka vyvinula (spoločnému predkovi jej a ostatných druhov vyvinutých z daného predka).
To skvôr som si všimla aj ja, ale nechcela som zdrbávať Teraz budeš ten najhorší, lebo sa smeješ na chybách druhých, a sme predsa len ľudia, mýliť sa je ľudské
pravajce-prasliepka-vajce-sliepka OK
pretože sliepka(zárodok) je už vo vajci nemôže byť to vajce pravajce ale je už len vajce a vnútri nieje zárodok prasliepky
P.S. : prasliepka je Sliepka divá .