Prihlásila som sa na vyssie odborné stúidum do BA, prijimacky budú az 25. júna, pozvánka mi este nedosla,ale uz sa stresujem, pretoze zoberú len maximálne 30 ludí
ale šla by som robiť...a prisam bohu by som sa azčala učiť na prímačky na záchranárku!!!! (neviem ako sa normálsky volajú tie odbory ale proste chcela by som byť záchranárka
a keby ma nezobrali / zobrali a vyhodili, asi by som isla na VOS na tej elektrotechnickej, kde studujem, dalsi rok skusila zase, popr. pokracovala vo VOS
tak ešte je druhá v zálohe a ked ma nezoberé tak... však tak... však ma musia zobrať !!!! či
ale vážne tak skusim si najsť pracu ved.... ale tak ved no.... dobre som sprvaila maturi pisomne tak hádam už len na tú kde berú podľa známok ma vezmú aj som sa cele 4 roky dobre učila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale šla by som robiť...a prisam bohu by som sa azčala učiť na prímačky na záchranárku!!!! (neviem ako sa normálsky volajú tie odbory ale proste chcela by som byť záchranárka
ano ja mam šalene napady
teda nemalo by sa to stať, ale keby náhodou.. neviem, pojdem rozhodne do zahraničia
a keby ma nezobrali / zobrali a vyhodili, asi by som isla na VOS na tej elektrotechnickej, kde studujem, dalsi rok skusila zase, popr. pokracovala vo VOS
úplne vážne ma jebne, dostanem taký heart attack že zo mňa už ani zombie nebude.
a pustim si toto, aby sa mi lahsie zilo
ale aj tak, škola nieje všetko
ale vážne tak skusim si najsť pracu ved.... ale tak ved no.... dobre som sprvaila maturi pisomne tak hádam už len na tú kde berú podľa známok ma vezmú aj som sa cele 4 roky dobre učila.