a vybehnem na dobru vodu na turu k rozhladni, na ktoru najprv nevyleziem, lebo sa mi to bude zdat (uz tradicne) chatrne, potom sa sama na seba urazim a vyleziem tam len na to, aby som zase mohla rok nadavat, ze naco som tam lezla, sak tam riskujem zivot
ja už nachystana ze idem von a len tak pre kontrolu som zavolala mame a ona ze nikam nejdem!!!!ma skoro porazilo!!ze nemozem ist SAMA do vedlajsej dediny len..ja to nepochopim..a ona ze nech pride kamoska ku mne teda na bicykli a ja ze ci nemozem ist na bicykli ja tam a ze ne...a...no nechce sa mi to secko rozpisovat...boze jake mam nervy!!
v stredu upratovat, vo stvrtok citat knihu, lebo mam referat, v piatok asi si prepisem zosit, lebo musiim..ale tak..nevem...v nedelu idem do kostola..v nedelu v meste a v pondelok..juchu oblievacka a v utorok ucit sa aj ked si to planujem..ani jedno z toho neurobim..ale je to v poho
Hm.. tak. Mám kopu učenia sa do školy, takže v prvom rade učiť. Potom by som chcel písa články, básne, poviedky a také veci. Potom by som chcel ísť von na bicykli a taktiež ísť niekam s kamarátmi von.. lebo doam ma to už všetko nudí a neviem čo robiť ... a do kostola, a oslavovať
pojdem sa bicyklovať ...piatok som chcela isť von ale mama že je pôst, sobota blava, nedelo disco, pondelok nuda , utorok učenie ...streda škola ...... asi tak
budem chodi do posilky ako to robim posledny rok pravidelne... budem zrat fie fajnove veci a budem spat... a mozno, mozno sa zmozem aj na nieco ine ako prevalit sa na druhy bok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a vybehnem na dobru vodu na turu k rozhladni, na ktoru najprv nevyleziem, lebo sa mi to bude zdat (uz tradicne) chatrne, potom sa sama na seba urazim a vyleziem tam len na to, aby som zase mohla rok nadavat, ze naco som tam lezla, sak tam riskujem zivot
ale ten vyhlad odtial je nadherny
budem aj s priatelom..a pomahat doma
a precitam si aj daku knizku
ale hlavne to ucenie
v piatok dojdu letaky tak roznasat
v sobotu doroznasam upracem a pojdem sa baikovat
v nedelu budem oslavovat narodky s bratrancom a spol.
v pondelok nemam nic tak asi zavolam kamoske/kamosovi nech ideme nekde
v utorok asi tez nekde pojdem s kamoskou/kamosom,kedze na stredu sa nemam co ucit