Najskôr chcem dosiahnuť to aby som sa vedela sama o seba postarať,finančne. Môj ciel je doštudovať,potom sa tomu naplno venovať a byť šťastná. Nebyť sama. A mať veľa psov.
ja chcem vela veci, ale chcieť je krásne mať je ešte krajšie...ale tak povedzme chcem ísť na island sa pozrieť,madagaskar, mať dobru prácu,dve deti,vilu na ostrove aj na slovensku ...je toho dosť čo by som chcela toto je len kusok
lásku, šťastie, peniaze, nájsť svoj kútik reálneho sveta v ktorom sa budem cítiť ako doma, mať pocit že mám šancu využívať svoj potenciál a robiť to. všetky konkrétne sny sú vlastne len prostriedkom na dosiahnutie tohto.
stacilo by mi, keby som sa mala tak dobre ako stale doteraz a keby sa mi podarilo dostat svoju postavu to pozadovanych rozmerov. nic viac mi k stastiu nechyba.
nemám nejaký životný cieľ....na to som ešte moc "nekompatibilný" na spôsob života aký od nás očakaáva táto chorá spoločnosť...
jediné čo viem je to že chcem byť (aj byt) so svojou priatreľkou a cestovať, zabávať sa, vzdelávať sa ak bude treba ....a samozrejme nájsť si robotu ktorá mi (prinajhoršom) nebude vadiť.
hm,nájsť nejaký cieľ v živote,asi v prvom rade lebo bez cieľa nejde nič ..
zmysel,cieľ,idea,..význam ..to chýba ..
ale klasicky ..-ako už tu bolo povedané -mať šťastnú rodinku,zdravú ..dobrého manžela raz,milujúceho,pekné dieťa ,ak sa podarí a najmä zdravé,ktoré bude robiť radosť,vyštudovať niečo ,čo ma bude naplnať a baviť a nebudem mi to nanič ,robiť niečo,čo ma skutočne baví ...bývať v peknom domčeku niekde na kraji sveta ...hm ...snívajme dalej
cestovať, objavovať a raz ak sa podarí tak svoje vedomosti predať v knihe chcela by som napísať slávnu knihu, ktorú by si prečítalo veľa ľudí a možno by priniesla na tento svet niečo lepšie. A potom aj autobiografiu
Ale najprv asi podnikať, nejaký biznis, mať vilu a krásne Audi A7 a keby sa zadarilo tak aj nejaký jeep
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
malá prekážka je že nie je známa jeho mama
vratit Juh Madarom!
!!!!
A samozrejme byť (doslova) naveky s mojou láskou Žiť niekde na samote a do mesta chodiť iba po zásoby... atak ďalej...
jediné čo viem je to že chcem byť (aj byt) so svojou priatreľkou a cestovať, zabávať sa, vzdelávať sa ak bude treba ....a samozrejme nájsť si robotu ktorá mi (prinajhoršom) nebude vadiť.
Momentalne mi je vsetko jedno. Samozrejme su tie vyssie ciele - zabezpecenie, istota. Ale nieco co by ma posuvalo v tomto momente neexistuje
zmysel,cieľ,idea,..význam ..to chýba ..
ale klasicky ..-ako už tu bolo povedané -mať šťastnú rodinku,zdravú ..dobrého manžela raz,milujúceho,pekné dieťa ,ak sa podarí a najmä zdravé,ktoré bude robiť radosť,vyštudovať niečo ,čo ma bude naplnať a baviť a nebudem mi to nanič ,robiť niečo,čo ma skutočne baví ...bývať v peknom domčeku niekde na kraji sveta ...hm ...snívajme dalej
(alebo by mi stacilo sa ozratcako prasa...)
kedže byt bude od leta a aj značka tak sa dá povedať že sa mi tie ciele približujú aaaaaaaa ešte idem na môj vysnívaný koncert Major Lazer do Prahy
a dnes rano som mal fakt koli tomu co sa mi snivalo toto za ciel hned pustit
...a okrem toho ísť na koncert A7X
Ale najprv asi podnikať, nejaký biznis, mať vilu a krásne Audi A7 a keby sa zadarilo tak aj nejaký jeep
A oslobodiť týrané zvieratká a zabiť zlých ľudí
Nemyslím si, že prevzať firmu a rozhadzovať ďalej sú nejako ťažko dosiahnutelné veci