@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h : keby chcem tvoj nick napísať, to by som sa asi zbláznila, ale to len na okraj, je pôsobivý ... a k tomu ti teda úprimne gratulujem
Som síce dospelá,ale ešte sa necítim ako dospelá toto zamyslenie by bolo vhodnejšie skôr,keď budem už povedzme pracovať .. teraz som spokojná, s tým čo zo mňa vyrástlo, a myslím,že malá Javja by bola určite spokojná
nedavno som nad tym rozmyslala. a som sklamana.ako dieta som velaveci odsudzovala a mam pocit ze do vztohov aludi som lepsie videla, a teraz robim vela takych veci ktore som predtym pochopit nevedela proste ano stala som sa niekym kym som byt nikdy nechcela.
a to nevravim ze teraz uz nie som dieta alebo co.. len uz aj task som sa dokazala dostat do stavu ze som dost drastickyzmenila nazory na zaklade toho ako ma ovplyvnili ludiA okolo mnaa vobec s tym nie som spokojna
to dieťa by bolo prekvapené, že tá "dospelá" verzia si občas normálne vie utvoriť jednoznačný názor na vec a rozhodnúť sa.
ináč som presne taká, aká som si v detstve hovorila, že navždy zostanem. nedospela som, ani som sa nedala poučiť a pokiaľ ešte svojím konaním občasne desím a znechucujem rovesníkov, hovorím si, že všetko je ako má byť
Rozmyslam aka som bola, ked som bola mladsia.... a kebyze stretnem samu seba teraz ... ty kokos ... aka som vlastne bola? :/ .... asi by som sa samej sama opytala: ,, co ti jebe monca? sak sa uz uvedom, a prestan byt ako vsetci v tvojej rodine ..... "
Ale viem že keď som bola malá, strašne som neznášala že dospelí ma nechápali, nechápali deti a nepripisovali dôležitosť ich názorom a myšlienkam. Hmm, niečo ako bol Malý princ kniha. A štve ma, že mám sedemnásť, a už pomaly zabúdam na to, aké to bolo byť deckom :/ a stávam sa tým čo som nemala rada keď som bola malá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Takto nejak by som definoval dojem seba ako 4 ročného keby som sa vtedy videl ako 17 ročného
To by si pomyslelo
a to nevravim ze teraz uz nie som dieta alebo co.. len uz aj task som sa dokazala dostat do stavu ze som dost drastickyzmenila nazory na zaklade toho ako ma ovplyvnili ludiA okolo mnaa vobec s tym nie som spokojna
Ale tak v podstate som taky, aky som odmalicka chcel byt, az na to, ze nie som paleontolog..zatial
ináč som presne taká, aká som si v detstve hovorila, že navždy zostanem. nedospela som, ani som sa nedala poučiť a pokiaľ ešte svojím konaním občasne desím a znechucujem rovesníkov, hovorím si, že všetko je ako má byť
2. jéj, ja som na vysokej
3. ona je nejaká divná, lebo a, je nezadaná
b, oblieka sa akosi tmavo
c, ako môže počúvať to, čo počúva?
asi tak
ale inak neviem. dávno to bolo
Pamatam si presne okamih kedy som povedala, ze neurobim jednu vec...three years later...je mi zo seba divne ze sa tej veci neviem zbavit uz rok a pol