Čo by si robil, keby mal zajtra večer nastať koniec sveta?
tak ja osobne.. povedal by som všetkým z rodiny, ako ich mám rád a potom by som.. sa išiel.. asi zdrogovať drogy sú fajn a asi by som to ani nepociťoval
asi nic zaujimaveho , ked uz to malo nastat tak by som si sadol a pozeral sa na to ako sa to stane a ak nahodou by sa dalo prezit tak by som sa o to pokusil.
By som povedala dotyčným ľuďom čo nosím dávno na srdci, niekomu ako ich nenávidím a bla bla ...rodine ako ich mám rada.. a potom by som zobrala (nožíky ??) a utiekla do lesa ...neviem posledná činnosť je nepremyslená ..ale v podstate robila by som čo by sa mi práve zachcelo
povedala by som každému úprimne čo si myslím... či už v dobrom, či už v zlom..a tomu idiotovi by som zavolala a vynadala mu a povedala mu, ako velmi mi ublížil! tak presne...a inak neviem, snažila by som si užiť posledné chvíle s luďmi, ktorých fakt milujem ak by to teda samozrejme bolo jednoznačné, definitívne a nezvratné, ne že sa strápnim a potom dovi..
Zobrala by som sa a dopravila do Isenthalu, aj keď neviem či by som to stihla za 24 hodín.. prípadne by mi stačilo aj dotrepať sa na Hincovo pleso. Tak.
vyfackala by som 5 ľudí na tejto planéte ale nemyslím idiotov. Myslím ľudí, na ktorých mi záleží ale ktorí sú nejakí neprebudení a neuvedomujú si chyby ktoré robia.
zobrala by som auto, hudbu, naložila jediného človeka, s ktorým to chcem zažiť, zdrogovali by sme sa určite tiež a koniec sveta by sme zavŕšili sexom na zadnej sedačke
Hneď teraz by som vzal basketbalku naobliekal sa a šiel si minimalne na 2 hodiny zahrať (sam proti sebe) potom by som šiel skoro spať a rano sadol na vlak a šiel po brata do Prešova a naspäť domov k mame a sestre a bol s nimi cely deň a sledoval spravy noviny atď nech viem všetky podrobnosti či nieje nejaka šanca na prežitie ak by bola tak by som sa snažil prežiť aj s rodinou..
ale to by som musel 100% vedieť že ten koniec sveta ma nastať napr žeby som sam uvidel ako po oblohe pomaly lietajú meteority abo čo a že až zajtra večer by spadol ten najväčší
lebo keby len tak dakde na nete sa ukaže že "Dušanko Moric XIV. z tej a tej sekty vypočital podľa pokemonskeho kalendara že zajtra je koniec sveta" tak by som to ignorovall
@kittan sám proti sebe je najlepšie hrať..nikdy neprehráš
Ja osobne by som asi obvolal ľudí, ktorým mám rád a povedal im to ... potom by som počúval muziku do poslednej chvíle a napísal by som blog.. možno by sa zvýšila návštevnosť
Zobral by som si nejaké dobré žrádlo , pitie , rozlúčil sa a išiel na bicykeľ na jedno moje spešl miesto , no a tam by som si sadol s MP3kou a počkal .
kupila dve flasky dobreho rumu vybrala celozivotne uspory zobrala prvu letenku na ibizu sadla si na plaz s tou flaskou rumu a pomali ju vypila so zapadom slnka .. pomaly fajciac dobre cigary .. dosla k druhej flaske po ruke mala radio a zapntu fajn hudbu ..predpokladam ze za dákych par hodin by som ani netusila ze existujem nie to ze ma byt loniec sveta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a kurvaaaaaaaa
podari sa ti zabit vzdy
a tie mám rád
ale to by som musel 100% vedieť že ten koniec sveta ma nastať napr žeby som sam uvidel ako po oblohe pomaly lietajú meteority abo čo a že až zajtra večer by spadol ten najväčší
lebo keby len tak dakde na nete sa ukaže že "Dušanko Moric XIV. z tej a tej sekty vypočital podľa pokemonskeho kalendara že zajtra je koniec sveta" tak by som to ignorovall
Ja osobne by som asi obvolal ľudí, ktorým mám rád a povedal im to ... potom by som počúval muziku do poslednej chvíle a napísal by som blog.. možno by sa zvýšila návštevnosť
a potom sa šla opiť.