Absolútne nič. Som spokojný tak škaredý aký som a vyhadzovať snahu, alebo nebodaj peniaze na to aby som bol príťažlivý pre ľudí ktorých drvivú väčšinu ani nepoznám mi príde pritiahnuté za vlasy.
Plastiky by som sa bál, čo ak to pokazia a tak... beztak nemám nič na svojej tvári čo by som chcel meniť, som rád že nemám krivý nos, veľké uši a podobne.
Neviem čo si mám pod pojmom "jednoduchšie" predstaviť, akože jednoduchšie chirurgické zákroky? Znamienka nemám, a neviem čo také iné by ešte mohlo byť.
O vlasy sa starám každý deň, bez spraveného účesu by som ani z domova nevyšiel "kozmetika" ak sa to dá tak nazvať... tak to používam makeup iba na schovanie jebákov ak sa mi nejaké objavia, netónujem si nejak špeciálne tvár, to by sa mi nechcelo, ale ak by mi to nejaká osoba robila dobrovoľne a vyzeral by som tak lepšie, tak by som bol kľudne za.
Mne osobne sa viac páči človek s prirodzenými vráskami a nedostatkami lebo tak či tak, starnutie nezastavíme. A bud sa s tym clovek zmieri, alebo bude navzdy so sebou nespokojny
Takto
Mam sice nos jak uhorku ale ma svoje "caro" niekedy takze plastiku by som si asi nedala
Ale keby napriklad mam nos jak tri uhorky alebo si ho zlomim tak hej
Tazko povedat
Proste v tomto stadiu v ktorom som by som bola ochotna podstupit take veci ako cojaviem microblading, dala by som si spravit pekne zuby, alebo neico male upravit keby fakt neviem co s peniazmi ale menit svoj vyzor uplne by som nechcela akoze ja som zastanca toho ze take tie veci ako napriklad spominany krivy nos a podobne dokazu byt strasne super ale zase ked ma niekto tri bradavice na cele, nos az taky dlhy ze mu pomaly pekryva hornu peru alebo ja neviem strasne krive usi atd (nie v miere "je to krive a je to kjut" ale v miere "je to az prilis krive/velke/nahovno a ubera mi to na sebavedomi cely zivot"), tak sa nebudem hrat na odusevneneho zastancu "prirodzenej krasy" a zdrbavat takeho cloveka ked povie ze strasne tuzi po plastike
Neviem, ja som dost schopna trpiet pre krasu, fyzicky. Ale napriklad nevedela by som sa kvoli krase vzdat napr. jedla, ze by som musela hladovat.
Cize u mna je to take relativne.
ja nemam absolutne nic proti zakrokom, pokial ten vysledok vyzera prirodzene - resp. pokial len jemne zvyrazni nejaku tu prednost. zvazujem bielenie zubov a v buducnosti ak by sa mi podarilo schudnut a stratila by som prsia, tak mozno aj prsia tak, aby som s nimi bola spokojna.
pokial sa ma clovek cely zivot trapit nejakym "nedostatkom", je uplne dementne nedat si pomoct. som racionalny clovek aj v tomto.
geneticky fond mojich predkov nebol prave najsilnejsi ale beriem to tak, ze vdaka tomuto telu mozem prezivat vsetky nuansy zivota a nechcel by som ho menit (rozumej, viac k standardizovanej podobe krasy/pekneho vizualu vseobecne), pretoze ho v podstate mam rad take, ake je a aj tie nedokonalosti ma istym sposobom formovali ako osobnost. som s istymi vecami nespokojny, ale koho to sere.
Ja som kedysi dokaza vymyslieť toľko pčovín ktoré na mne nie sú dobré a musím ich zmeniť.
Moja logika bola zmením to, budem šťastná. Ale neočakávane, nebola som.
Takže som to teraz nejako prestala riešiť a už nosím, dávam na seba len čo sa mi páči a nesnažím sa nič meniť.
A som o 80% šťastnejšia a ľudia ma tiež vnímajú pozitívne.
Mam rada vselijake zlepsovaky a neserie ma prirodzena krasa, ale zas nezalezi mi na tom az tak, ako sa asi zda len ma bavi taketo vylepsenia podstupovat
Ale viac nez velmi potrebujem vo svojom zivote umele sesky, 4-5 vacsich tetovani a casom pokojne aj nejake viecka/nos by som si dala spravit, teraz mam krasny nos, ale evidentne vidim na svojich pribuznych, aky bude o 30 rokov
@trdelniiiq Veď ty si aj tak celkom sympo (inak ja mám dosť pokazený radar na krásu a páčia sa mi veci, ľudia a tak, aj keď v skutočnosti môžno vôbec nie sú pekné, tak ale koniec koncov to ber len ako kompliment od podivného týpka z birdzu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Neviem čo si mám pod pojmom "jednoduchšie" predstaviť, akože jednoduchšie chirurgické zákroky? Znamienka nemám, a neviem čo také iné by ešte mohlo byť.
O vlasy sa starám každý deň, bez spraveného účesu by som ani z domova nevyšiel "kozmetika" ak sa to dá tak nazvať... tak to používam makeup iba na schovanie jebákov ak sa mi nejaké objavia, netónujem si nejak špeciálne tvár, to by sa mi nechcelo, ale ak by mi to nejaká osoba robila dobrovoľne a vyzeral by som tak lepšie, tak by som bol kľudne za.
Mam sice nos jak uhorku ale ma svoje "caro" niekedy takze plastiku by som si asi nedala
Ale keby napriklad mam nos jak tri uhorky alebo si ho zlomim tak hej
Tazko povedat
Proste v tomto stadiu v ktorom som by som bola ochotna podstupit take veci ako cojaviem microblading, dala by som si spravit pekne zuby, alebo neico male upravit keby fakt neviem co s peniazmi ale menit svoj vyzor uplne by som nechcela akoze ja som zastanca toho ze take tie veci ako napriklad spominany krivy nos a podobne dokazu byt strasne super ale zase ked ma niekto tri bradavice na cele, nos az taky dlhy ze mu pomaly pekryva hornu peru alebo ja neviem strasne krive usi atd (nie v miere "je to krive a je to kjut" ale v miere "je to az prilis krive/velke/nahovno a ubera mi to na sebavedomi cely zivot"), tak sa nebudem hrat na odusevneneho zastancu "prirodzenej krasy" a zdrbavat takeho cloveka ked povie ze strasne tuzi po plastike
Cize u mna je to take relativne.
pokial sa ma clovek cely zivot trapit nejakym "nedostatkom", je uplne dementne nedat si pomoct. som racionalny clovek aj v tomto.
Kebyze mam riesit znamienka, tak sa nedoplatim. Jedine take co by som chcela - jazvy, prebytocna koza, diastaza.
Moja logika bola zmením to, budem šťastná. Ale neočakávane, nebola som.
Takže som to teraz nejako prestala riešiť a už nosím, dávam na seba len čo sa mi páči a nesnažím sa nič meniť.
A som o 80% šťastnejšia a ľudia ma tiež vnímajú pozitívne.
Mam rada vselijake zlepsovaky a neserie ma prirodzena krasa, ale zas nezalezi mi na tom az tak, ako sa asi zda len ma bavi taketo vylepsenia podstupovat
Ale viac nez velmi potrebujem vo svojom zivote umele sesky, 4-5 vacsich tetovani a casom pokojne aj nejake viecka/nos by som si dala spravit, teraz mam krasny nos, ale evidentne vidim na svojich pribuznych, aky bude o 30 rokov
@skvrnka čo sa stalo ?