Čo by ste dokázali (rsp. nedokázali) spraviť kôli štíhlej línii ?
Mal som kolegiňu v práci, ktorá (pardón za výraz) žrala opečenú vatu na panvici s trochou oleja, len aby nepribrala, nakoniec sa s nej stala anorexička, a bolo po kráse a kariere....
Poznám ženu, ktorá mám niekoľko kíl nadváhu. Dodržuje diétu a to: na raňajky neje, na obed si dá vegetariánske jedlo, prípadne delenú stravu a na večeru sa nacpe všetkým, čo nájde, lebo je hladná na entú..
Nechápem takých ľudí..
Ja osobne som len obmedzila prísun sladkého, alebo aspoň vykompenzovala ovocím, zeleninou a pohybom, hoci to ani nepotrebujem.
@mm47 , no je príšerne chudá a škareda ako barandovské strašidlo, zabudol som ešte dodáť, že prišli jej na to , že žrala aj vlastne vlasy, no pi.....filip
nie je to take jednoduche- skoncit, alebo to udrzat na nejakej normalnej hladine... - ked si v tom... ked raz zacnes... a este ked aj cvicis alebo ratas kalorie... hmmm... no tazko povedat, co by som ne/spravila... casom...
Tí ľudia, ktorí trpia bulimiou alebo anorexiou, to nie vždy urobia naschvál... Chcú dobre vyzerať, zdravo sa stravovať a naraz sa im to vymkne z pod kontroly a choroba je na svete... Keď je už človek chorý, nedokáže normálne rozmýšľať a treba to liečiť, určite sa z toho netreba smiať a ani sa vyhrážať, či nadávať...
Je to smutné, keď si niekto zničí život len kvôli tomu, lebo má pár kilogramov na viac, pretože človek by sa mal mať rád, taký aký je a nie taký, akého ho chcú ostatní...
@barry88 ta ta nikdy neschudne, pokym nebude ranajkovat. Velka cast ludi ked pribere uz potom nemoze schudnut aj preto, lebo zrali same sracky a maju velmi vela toxinov v tele a najprv by museli dostat to von z tela.
Dokázala by som byť týždeń na ovocí Alebo deň dva len o vode, viacej zo mňa nedostanete Momentálne držím delenú, ale pri tých Veľkonočných vajíčkach čo ostali je to ťažké
kvôli štíhlej línií som doteraz: zožrala nespočetné množstvo čokolády, čipsov, údených a vyprážaných vecí, sladkostí a iných bludov a ONO TO FUNGUJE!!! som tenká jak šťamba, žeriem, prežieram sa, až mi je zle... vrelo odporúčam!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Na kazdeho psa ale raz pride mraz.
Potom je to o prioritach. Niekomu to je jedno a niekto bude musiet makat.
Nejest. Je ale to najhorsie riesenie , pre ake sa clovek moze rozhodnut.
jednemu cloveku z 10 sa to podari prisnou dietou (clankov o tom, ze sa to da je na googli dost)
Ale tych ostatnych 9 skonci zle.
Nechápem takých ľudí..
Ja osobne som len obmedzila prísun sladkého, alebo aspoň vykompenzovala ovocím, zeleninou a pohybom, hoci to ani nepotrebujem.
A pomohlo jej to? je aspon chuda?
Schudne a ešte aj ušetrí na potravinách, je to vlastne začarovaný kruh, ktorý sa nikdy nekončí...
Je to smutné, keď si niekto zničí život len kvôli tomu, lebo má pár kilogramov na viac, pretože človek by sa mal mať rád, taký aký je a nie taký, akého ho chcú ostatní...
...filip
filip
@cursednymph a prestala som jesť aj chleba biely a iné jedlá z chleba,ako napríklad chlebovku,chleba s chlebom...chleba s maslom
toto je všetko čo som urobila a by som dokázala aj urobiť