Ak je Dede nejake detsko vytiahnute z tej chudobnej casti Afriky , tak nech si tu ostane, ale ak je z tej bohatsej casti, tak nech ide pekne domov..... pokial to ale niekoho zachranuje, tak to , ze mi lezie na nervy je vedlajsie....
A ta vianocka by mi neprekazala, keby som napriklad vedel, ze to su deti s detskeho domova a honorar za reklamu pojde na ich ucty do dospelosti.....
Proste zarobkovy potencial reklamy (a reklamu zvladne spravit kazdy kokot , co si budeme nahovarat ) by mohol pomoct kopec takto nestastnych ludi.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
A aj tej vianočke. Lezú mi na nervy.
on je len bábika, ktorá robí to, čo mu iní povedia.. a kebyže nerobí, tak si nájdu niekoho iného,,
ale nie len uz by mohli dat pokoj s tou reklamou
Pišta lakatoš a jeho trojvajecne dvojča déde
A ta vianocka by mi neprekazala, keby som napriklad vedel, ze to su deti s detskeho domova a honorar za reklamu pojde na ich ucty do dospelosti.....
Proste zarobkovy potencial reklamy (a reklamu zvladne spravit kazdy kokot , co si budeme nahovarat ) by mohol pomoct kopec takto nestastnych ludi.....
To si myslim.......