no hldat sa nikomu neche. ale toto tu uz bolo minimalne 3 krat si myslim.
Zomries a je s teba duch. dusa s tela odyde a volne sa tula, medzistupen? Aky medzistupen som nepochopil. Ak chces zistit ako to je v tom druhom svete tak sa zabi a zistis v reirkarnaciu neverim. Mozno existuje. Mozno budes cakat na daku listinu, cize bude sa mat narodit mravec a tym mravcom budes prave ty. ktovie pozri si to vo filozofovani. tam bolo toho viac popisane
kasko ...no dobre som sa zabavila.... tak ci su tam medzistupne,tak o tom mozme akurat tak filozofovat....mozno budes cakat veky v nejakom dlhom rade alebo co..tak si nezabudni rybarsku stolicku aby ta neboleli nohy No som si ista ze zivot sa po smrti nekonci....bolo by to az priilis jednoduche
uvidim svetlo na konci tunela.....a budem v raji ....budem sedieť s Bobom Marlym, Frediem Mercurym, Julom Satinskym a Jarom Filipom na oblačiku budeme piť whisky a fajčiť kubanske cigary a rehotať sa na tých "dole"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Zomries a je s teba duch. dusa s tela odyde a volne sa tula, medzistupen? Aky medzistupen som nepochopil. Ak chces zistit ako to je v tom druhom svete tak sa zabi a zistis v reirkarnaciu neverim. Mozno existuje. Mozno budes cakat na daku listinu, cize bude sa mat narodit mravec a tym mravcom budes prave ty. ktovie pozri si to vo filozofovani. tam bolo toho viac popisane
Inak mne je v podstate jedno, či po smrti je ešte niečo, alebo nič.