Čo by ste robili keby ste mohli byť jeden deň opačné pohlavie ako ste?
ako ja napriklad zena... hmm, chcel by som byt sexy zena, obliekol by som sa provokativne a bol by som zvedavy, ake to je ked je zena obletovana a dostava narazky, alebo osm zvedavy ake to je ked sa rychlo menia nalady a boli hlava a chcel by som zazit kr
no, ja by som si tiež chcela skúsiť byť chlapom... tak na týždeň... vyskúšať aké to máte... lebo osobne si myslím, že to máte v živote jednoduchšie hlavne ten pocit, že mi niečo visí, na čo som nebola pred tým zvyknutá
pripadne stoji, vsak holka
zaujimave..ale asi by som tiez chcela vediet ako sa citite ked mate nieco navyse.. a este by som chcela zazit ze vam staci tak malo!
vymocila by som sa postojacky, vyhonila by som si a skusala skakat naha pred zrkadlom. A mozno by som skusila ist po ulici a pozreala sa, ako reaguju zeny.
Ja by som tiez chcela byt aspon jeden jediny den chlapcom a to zazit vsetko prve a hlavne ze aka je fajka a sex u chalanou....ake pocity maju a tak..jak rozmyslaju...no a samozrejme by som sa asi stale a stale obdivovala naha v zrkadle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
zaujimave..ale asi by som tiez chcela vediet ako sa citite ked mate nieco navyse.. a este by som chcela zazit ze vam staci tak malo!
a on mi povedal,ze by chcel byt na den mnou a chodil by nahy a obzeral sa(teda mna