Pred skoro rokom som si začal z jedným dievčaťom, na základe toho, že mi VEĽMI (a tým myslím, že sa takmer vôbec nehádame, nikdy som s ňou nemal žiadnu väčšiu hádku) povahovo sadla a že si s ňou DOKONALO rozumiem a to že ma fyzicky priťahuje už je len bon
Bohužial, nejde to samo od seba, aj keď by som veľmi chcel. Bol som už do jedného dievčaťa pred 2 rokmi zamilovaný a viem, že je to rozdiel....Neurobím pre ňu toľko, čo by som pre človeka do ktorého som zamilovaný (resp. neskôr ho ľúbil / miloval) urobil....
@5 na základe tohto ti poviem jediné...čím skôr jej daruj slobodu...možno bude zničená, bude ti to vyčítať, bude ju to bolieť, ale stále to bude lepšie ako žiť v lži, že je milovaná
Práveže nebolelo, už som sa nad tým zamýšľal, prečo je to tak....všetko je v absolútnom poriadku, no stále som nešťastný a čím ďalej tým viac sa to na mňa navaluje. A ešte jedna vec...keď som s ňou, tak mi je úplne super a keď som bez nej, tak na ňu ani nemyslím....Nechce sa mi s ňou chodiť von, no keď som s ňou vonku, tak je mi dobre....
si jeden z mnoha vztahov kde takyto vztah skonci svadbou a po 5-10 rokov sa konci rozvodom. A to vsetko preto ze jeden z dvojice nema odvahu povedat pravdu co v skutocnosti citi. Tvoja logika ze sa mozno casom zamilujes je tragicka a hlavne si falosny clovek ktory klame cloveku ktory ta naozaj miluje.... Si HAD
@nathalicatko Asi to budem musieť spraviť a čím skôr tým lepšie, no je mi to hrozne ľúto, lebo viem že je super dievča a že okrem mňa nemá nikoho a že sa jej život úplne zmení...čo má potom robiť.... Ale budem to musieť spraviť aj tak...
@boloabude Tak prepáč, mal som 16 a bol som neskúsený, bol to môj prvý vzťah a čakal som, že to jednoducho príde....Falošný nie som, len som si doteraz nechcel pripustiť, že ju naozaj nemilujem.....že to je naozaj pravda a že s tým naozaj niečo musím robiť....
@michalzvolen len ju neťahaj za nos...ak je taká úžasná, ako hovoríš, vypočuje ťa...povedz jej to, čo si napísal tu...povedz jej, aká je výnimočná, no uznaj, akú chybu si urobil....
uz len preto ako ju opisujes, tak je zjavne, ze ti na nej zalezi (nehovorim o laske)... tak bud chlap a postav sa k tomu priamo a ukonci to...nezasluzi si klamstvo...obzvlast nie vo veci ako vztah,laska a city...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
predstav si ju z iným bolelo by ťa to ? ak áno lubiš ju a ak naozaj nie radšej jej to povec ,čo najskôr aj hned teraz nezaslúži si aby si jej klamal
hmm.. fakt neviem čo na to povedať