@cicatrix najskôr by som ju nejako podpichla aby si všimla, že mi to vadí a ak by to pokračovalo aj ďalej, tak by som jej otvorene povedala, aby láskavo prestala obchytkávať môjho chlapca (aj keď žiadneho nemám )
no keby ho vobec nepoznala,tak by som asi pozerala, ze ci jej sibe.. ale neviem preco by to robila no a medzi nasimi blizkymi kamosmi to je bezne, neriesime take veci..
pytam sa preto, lebo mne sa nieco take stalo, pricom ona ho videla v ten vecer prvy raz a nebola to az taka blizka kamoska. a ide o to, ze neviem posudit ci som reagovala spravne.
@mauinka chvilu som to pozorovala, potom som odisla, potom som sa vratila, potom som jemu dala facku, pohadali sme sa a odvtedy som ju nevidela. a dnes mi ju staci vidiet len na fotke a uz mi je z nej zle.
Nesom žiarlivá a vôbec by mi to nevadilo takže ....vytahla by som roxorovu tyč, bič a putá najprv by som ju priputala v zadu v uličke spolu s kontajnérmi -.- povedala bz som bezdomovcom, že tu majú sladkú pochuťku aby si na nej poriadne užili. Tak by som jej šlahala bičom po tvári a Nakoniec ju jemnulinko udierala po temene roxorom
kebyže kamoš chytí za ruku moju kočku ... hmm závisi na tom ako ju chytí za ruku .. ako že by sme boli vonku a oni by šli za ruku ako pár .. nie to by sa nestalo bol by som stále s ňou .. a kebyže sa to stane to dievča nie je potom moja holka vec vyriešená
nie nie som žiarlivý ale keď už mam mať holku tak s ňou chcem byť stále (teda ke´d sme vonku) neni šanca že by sme spolu vonku akože partia a moja holka sa niekde kolo mňa túúúla ... net šanca pekne krásne by som ju objímal
@smajdalf zase to netreba preháňať, mne osobne by to tiež nebolo príjemné, keby sa ma chytal priateľov kamarát, ale tak žeby som nejak prehnane reagovala to nie, záleží od charakteru človeka, aspoň podľa mňa, ak by to dievča naozaj ľúbilo svojho chlapca nedovolí inému, aby sa jej dotýkal, je jedno akým spôsobom.
@cicatrix mozno bol "spomaleny" v tej chvily , ani nechcel si to nechat a ty si mu jebla A aj keby tak skus najprv riesit toho kto mal iniciativu , nehovorim ze on je neviniatko ale podla mna ten co to spravil je horsi.
@mm47 neboj sa, tam neslo o to, ze ona ho chytila a ja som mu vylepila. cele to mozno trvalo 30 minut - od okamihu kedy som si to vsimla, az po tu facku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ak by neprestával...asi by som sa nasral a normálne by som odtiaľ odišiel...
Ale myslím že to sa mi stať nemôže
@kurtka ešte by sa v tej vete možno niekde objavilo "kokot"
nie nie som žiarlivý ale keď už mam mať holku tak s ňou chcem byť stále (teda ke´d sme vonku) neni šanca že by sme spolu vonku akože partia a moja holka sa niekde kolo mňa túúúla ... net šanca pekne krásne by som ju objímal
1. To si kamarat nedovoli, inak to nie je kamarat.
2. Ak hej, tak ho dobre spicujem a kludne mu aj najebem aj za cenu prerusenia kontaktu s nim.