Čo by ste si kúpili, keby ste dnes vyhrali v Lote?
Len aby som vás na začiatok dostal trochu do obrazu, dnešná výhra má hodnotu 10 624 219,34 € (320 065 231,84 Sk). Takže, čo by ste za tieto peniaze kúpili sebe, alebo blízkym, prípadne do čoho by ste investovali?
Tesne pred vybratim prachov, by som si pripravil letenku niekam do karibiku kde by ma nikto nenasiel alebo by som vzal auto a futasil doprdele bez toho aby som pouzil bankomat a pod. veci, proste aby ma nenasli mafiani, lebo by urcite chceli kusok
SOR C12, KAROSA C954E, AUDI RS6, AUDI Q7 aaaa.. hm.. susedovych dom..=D=D=D a este by som si najala nejakych tych mafianow..=D a zvysok chlast a cigarety.. a este cloweka kery by mi falsowal veci.. =D +krcmu=D
Heh, práve som nad tým asi hodinu dumal, a to som ani nevedel že že to je už dnes
Pre začiatok by som dal tak milión eur rodičom, kúpil sestre byt (aj sebe samozrejme), zohnal by som si Corvettu zo 67ho a zobral priateľku na okružnú cestu po Európe (ale až po skúškach ) zvyšok by som uložil v Goldman a Sachs a tiež investoval.. najskôr by som zachránil nejaký krachujúci podnik. A potom by som si nechal vyplácať rentu ofc.
@10 ne ja stem ten SOR bud C12 (pad) co by mi vyhowowalo vac alebo potom ked ne tak BN12 (mhd) druhej serie.. =D v tom budem vozit moje deti ked sa pojde do obchodu a tak..=D
Asi by som šla s kamrátmi na koncoročný výlet do Austrálie ....nechala by som si pár melonikov a ostatné nech si s tým mamina s ocinom a bratmi robia čo chcú
co by som si kupila??mam postihnutu sestru tak by som jej kupila dom aby mala bezbarierovy dom aby tam mohla zit lebo teraz nni somnou a este by som splnila sen mojej kamaratke kupila by som jej listky na futbal!
investoval.nieco bych si nechal,za to by som si dal postavit dom(taky jeden co uz s niekym mam predstavu ako by mal vyzerat ),kupil bych si VW Transporter T1 alebo aj T2,nastriekal pekne farebne a vydal bych sa na potulky skandinaviou asi
pekný peniaz, až mám depresiu, že ja by som nemohla proste vyhrať na cestovaie by som míňala... kúpila by som si byt v SanFranciscu, jeden byt v Moskve, dala by som ho prenajať, chatu v Poprade a veľký dom by som si dala postaviť dakde na Orave, samozrejme by som dala mame toľko peňazí, aby už nemusela prstom pohnúť a len si užívala:/ kúpila by som jej dom vo Viedni, alebo v Prahe, nech by bola happy a ja by som ešte založila nejaké vlastné vydavateľstvo, ale iba som ho vlastnila
Kúpila by som si auto, byt. Založila by som nejaké kontá neteriam (mám ich rada nikdy mi nič zlé neurobili, asi preto lebo majú len tri roky)zaplatila by som si nejakú VŠ aby som sa nemusela stresovať kvôli prijímačkám. Zbytok by som investovala a žila len z úrokov.
ty co pisu ze na charitu daju...trapne chcem vidiet...akoze rodina to hej ale charita? keby ste vyhrali 300 milonov max by ste dalii 1......
no ja by om kupil sebe velky dom a zoparč mensich a predavl ch za vacsie ceny a budem ako donald trump
postavila by som velký dom s bazénom potom kupila auto .. precestovala by som svet .. a urcite by som pokupila oblecenie a tak ale dala by som aj na charitu ...
@ 31 a sak vzdy lepsie ako nic .. nemyslis ?? a dala by som viacej
bavi ma palit zapalky tak mozno by som si kupil 320 065 231 zapalkovych krabiciek a 84 stotín z dalsej.ak teda stoji jedna krabicka korunu.v jednej skatulke moze byt tych 40 zapaliek to by som mal okolo 12,8 miliardy zapaliek.ja uz by som sa do smrti nenudil
@35 ver ze by si sa po case zblaznila doma... a 300 mil. je vela ? ved len ked pocitam tak auto 3mil. + dom a pozemok v lukrativnejsej a tichsej oblasti 30mil. vybavenie doma a pod. 5 mil. dovolenka poriadna 500 000tis. tak uz mas necelych 40mil. tj. zostane ti 260mil. a kazdy rok priemerne minies 3mil. tak to mas 30mil. rocne ... no jo mas pravdu, ale nechcelo by sa mi sediet doma... to teda nie, by som robil nieco co ma bavi
Peniaze dávajú človeku slobodu...slobodu rozhodovať sa, myslieť a možnosť rozvíjať svoj talent.Nikto nemôže rozvinúť svoj talent v plnej miere, pokiaľ na to nemá peniaze..U mňa je to túžba po bohatšom, plnšom a hojnejšom živote.Ak by som takto mohla žiť, viem pomôcť aj iným..obdariť tých, na ktorých mi záleží. Človek, ktorý nemá čo dať, nemôže zastávať svoje miesto ako partner, rodič, občan alebo ľudská bytosť.Práve v používaní materiálnych vecí nachádzame plný život pre svoje telo, rozvíjame myseľ a odhaľujeme dušu. Byť bohatým je preto pre mňa nesmierne dôležité!!!
Dom, zopár bytov, pár aut, investoval by som do seba v štýle vzdelávania, vylepšovania schopností, cestovania po krajinách a chcel by som aj s niečím pomôcť vybudovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Pre začiatok by som dal tak milión eur rodičom, kúpil sestre byt (aj sebe samozrejme), zohnal by som si Corvettu zo 67ho a zobral priateľku na okružnú cestu po Európe (ale až po skúškach ) zvyšok by som uložil v Goldman a Sachs a tiež investoval.. najskôr by som zachránil nejaký krachujúci podnik. A potom by som si nechal vyplácať rentu ofc.
a potom
postel v japonskom style
a kopec dalsich veci... asi titul a potom pracu si vybavit nejaku...
no ja by om kupil sebe velky dom a zoparč mensich a predavl ch za vacsie ceny a budem ako donald trump
@ 31 a sak vzdy lepsie ako nic .. nemyslis ?? a dala by som viacej