Zomrieť chcem a napodiv chcem zomrieť skoro (určite nechcem žiť až do 70-ky), neviem si predstaviť že by som stále žil, to by pre mňa bolo najväčšie utrpenie na svete... potom tie peniaze sú lákavé, ale človek, ktorý dostáva peniaze a vie že sú prakticky za nič sa dosť rýchlo zmení na sviňu (viď r. menšinu), ďalej čo by som z toho mal, že by som hocikoho zbalil? stalo by sa zo mňa monštrum, prestal by som si vážiť ľudí, začal by som milovať len sám seba, vedel by som že môžem mať kohokoľvek a urobilo by to zo mňa proste monštrum, pokiaľ ide o moju vysnívanú schopnosť, chcel by som ovládať čas, alebo cestovať v čase, to by bolo úplne najlepšie čo by sa mi v živote mohlo prihodiť... keďže to tam nie je, tak som dal možnosť "byť na povel neviditeľný", keďže je to jediná lákavá možnosť
ha ! kebyze som neviditelny tak si mozem tych milion korun vpohode ukradnut a keby som bol z toho bohaty tak zbalim množstvo žien takze by som to mal dokopy aj z predposlednou a prvou moznostou som genius.
@barry88 no co ja viem, a co taky Dzustin bajber ?
@fr4nk1 keby si bol nesmrtelny tak sa das na nejake kaskaderstvo, peniaze zarobis , ako hviezda aj zbalis zeny .. budes zit ako dlho chces to je lepsie
ako nesmrtelny by som si mohol robit cokolvek by mi prislo na um k peniazom by som prisiel napr vykradanim bank, neviditelnost a naco sak by som sa dozil takej doby kde by to bolo uplne bezne, za tych xy rokov zivota by som sa urcite naucil balit baby
keby som nesmrteľný tak by mi peniaze nechýbali... zarobil by som si ich v dnešnom svete dajakou show kde by napríklad do mňa strielali alebo dačo podobné
posledna nula bodov a navzdy by som žiť nechcela ani za boha.... ale byť neviditelna kedykolvek tak to by sa mi veruze lubilo alebo mat penazí a nic neriesit...alebo mat koho by som cela....lenze to by bol potom zivot totalne o kokote
Za každým sa skrýva nejaký háčik...byť nesmrteľný - to by bola otrava, nič nerobiť a zarábať - ha, pekná predstava (nereálne , byť neviditeľný? - načo aj tak si ma nik nevšíma Zbaliť hocikoho? - sex áno, láska nie! Najlepšie sa mi vidí posledné, a to - žiť ako doteraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale ako Boni hovorí, hlavu hore
chcem aby sa mi ten debilný sprostý torrent summoningu dosťahoval!!!
@barry88 ja som si az do posl chvile myslel ze ako "Bono" hovori (ROFL) ja ze hm co to ma byt
Vediet tak kde ten torrent byva ... zapalim mu vchod (ROFL) Dobre dost zartov
@fr4nk1 keby si bol nesmrtelny tak sa das na nejake kaskaderstvo, peniaze zarobis , ako hviezda aj zbalis zeny .. budes zit ako dlho chces to je lepsie
a neviem ako tebe, ale mne by sa to po tom, čo som ťa objavila moc nepáčilo
@mm47 Bíííbr? O máj gat, možno to tak nevyzerá, ale mám sa až príliš rada na to, aby som sa dala do reči s topmodelkou pred pubertou.
tak Rytmus (ROFL)
2. Byť neviditeľná by bolo fajn
3. Ale inak nič... chcem žiť tak ako do teraz