@xxar3s Záleží od toho, aké podmienky si určí. Ak len chce tými peniazmi odškodniť tie roky, čo sa mi neozval a potom zmiznúť, fajn. Možno ak by sa chcel stretnúť, to by som ešte prežila. Ale normálnou súčasťou môjho života by sa nestal, keďže svojho otca už mám. Ak by chcel, aby som s ním trávila čas, nebodaj ho ešte oslovovala otec, tak to nie.
Nechcel by som prachy, radšej by som sa s ním stretol. Dostalo by sa to do médii a sám by som mal dočasnú slávu, ktorú by som predlžil a využil vlastným biznisom.
@Nostroma tak to ta nechapem... ja by som sa s nim naopak velmi rad stretol. Urcite by som bol fascinovany tym ze najbohatsi clovek na svete je moj otec a urcite by som sa ho chcel vela veci spytat, urcite by mi dal vela dobrych rad do zivota lebo pocas toho co nadobudol majetok nabral skusenosti ake bezni ludia nikdy neziskaju. A okrem toho nie kazdy ma moznost osobne sa rozpravat s Billom Gatesom.
@xxar3s Ale to záleží na každom osobitne. Možno budem znieť ako ignorantka, ale nejaký Bill Gates ma nezaujíma. Chápem, že má pre svet určitý prínos, ale ja by som sa proste zo stretnutia s ním nepokakala, nesledujem jeho život a úspechy. To už by som sa radšej stretla napr. s Gandhim, Stephenom Kingom a inými.
A ešte jedna dôležitá vec- proste ako môžem obdivovať človeka, ktorý sa podľa mňa zachoval morálne veľmi zle? Proste ak je môj otec, prečo so mnou nebol už od môjho narodenia? Nikdy mi nedal vedieť? Radšej sa naháňal za peniazmi, ako by bol so mnou,a myslí si, že teraz mi to vynahradí peniazmi? Možno by mi s ním ako otcom bolo lepšie, aj celej mojej rodine, ale sa na nás proste vykašľal. A človek, čo sa vykašle na svoje dieťa je podľa mňa hajzel, ktorý si môj obdiv nezaslúži.
ak by aj bol môj otec, neverím, že by mi odkazoval peniaze. väčšinu svojho majetku dáva do charity, vzdelávania a zdravotníctva, je úplne isté, že by takto rozmýšľajúci človek do svojho decka bez výchovy nenarval len tak také peniaze. nevyzerá ako človek, čo má v pláne ničiť druhých (a som presvedčená o tom, že 10 miliárd dolárov nečakane spadnutých z neba zničí každého)
povedal by som mu, že nech si nechá peniaze akcie a ostatné veci, ale nech mi dá tie Da Vinciho zápisky, ktoré boli asi najdrahšia vydražená kniha - to by mi celkom stačilo
@chlorofil piko uz nechcem bolo to vtedy len raz po dlhej dobe a naposledy, nic pozitivne mi to nedalo. Vcera v noci som mal daco lepsie - je to okruhle a kotula sa to
@nostroma a keby nevedel ze si jeho dcera a teraz sa dozvedel od tvojej matky s ktorou pred rokmi na dovolenke v taliansku zazil letny romnik a ona sa mu potom odmlcala lebo ju doma cakal frajer s ktorym ma vybudovany vazny vztah? A az po navrate na slovensko zistila ze je tehotna? Dneska mam bujnu fantaziu - mohol by som pisat scenare na telenovely.
@Riddiculus no ak by si naozaj dokazala odmietnut tie peniaze len preto aby si mu ukazala ako nim opovrhujes - tak ta obdivujem. Ale myslim ze by to dopadlo uplne inak. Reci sa hovoria achlieb sa je.
@xxar3s No, ale to zase veľmi treba zmeniť celý príbeh. Moja mama nie je ten typ, čo by mala letný románik, ešte k tomu keď by mala frajera (je veriaca, s otcom čakali až do svadby). Takže aj keby sa čiste teoreticky niečo také stalo, aj tak by som ho nemala rada. Proste keby bol seriózny chlap, tak by sa iba tak nevyspal s mojou mamou a potom by sa už nevideli. Ako už možno vieš z našich skorších debát, ja nie som zástancom krátkych povrchných vzťahov. Je pravda, že v takom prípade by aj moja mama v mojich očiach hlboko klesla, ale jeho by som ani nemala túžbu spoznať. Proste len ďalší chlap, čo využil moju mamu na ukojenie svojich pudov a hotovo. Keby ju mal naozaj rád, normálne by s ňou chodil, a potom by sa alebo rozišli alebo vzali. Jednoducho takého muža by som za svojho otca nechcela, pretože pohŕdam jeho hodnotami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale tak určite by som sa tešil ako blázon, čo iné by mi zostávalo?
A ešte jedna dôležitá vec- proste ako môžem obdivovať človeka, ktorý sa podľa mňa zachoval morálne veľmi zle? Proste ak je môj otec, prečo so mnou nebol už od môjho narodenia? Nikdy mi nedal vedieť? Radšej sa naháňal za peniazmi, ako by bol so mnou,a myslí si, že teraz mi to vynahradí peniazmi? Možno by mi s ním ako otcom bolo lepšie, aj celej mojej rodine, ale sa na nás proste vykašľal. A človek, čo sa vykašle na svoje dieťa je podľa mňa hajzel, ktorý si môj obdiv nezaslúži.
@nostroma a keby nevedel ze si jeho dcera a teraz sa dozvedel od tvojej matky s ktorou pred rokmi na dovolenke v taliansku zazil letny romnik a ona sa mu potom odmlcala lebo ju doma cakal frajer s ktorym ma vybudovany vazny vztah? A az po navrate na slovensko zistila ze je tehotna? Dneska mam bujnu fantaziu - mohol by som pisat scenare na telenovely.