@jasper41 áno, biely Desire 500 je úžasný fón A ešte keby nemal metrové okraje pod displejom tak je úplne top...Strašne som ho chcel ale nakoniec som sa pre iný rozhodol
@skingirl94 Veľké množstvo predaju iPhonov, iPadov a iných Apple produktov tvoria násťročné deti (nehovorím že ja násťročné dieťa nie som ) ktorí si tieto veci kupujú len kvôli tomu, ako vyzerajú a preto, aby neboli v triede spodina lebo všetci majú iPhone a ono má chúďa nejakú Motorolu Moto X..A ani nevedia, že tam majú nejaký iOS a netušia koľko mpix-ový fotoaparát majú (vlastná skúsenosti len s Androidom).
Tým chcem povedať že aj design rozhoduje veľa o predajnosti a k S5 som prečítal už aspoň 200 komentárov a narazil som myslím na 2, kde sa ľudom tento mobil páči a povedali že si ho plánujú kúpiť...inak všetci písali že zostávajú pri S2,3,4.
@smartboy No nemáš pravdu.. Je pravda že mladší ľudia si kupujú iphone ako štýlovku, ale nie kvôli vzhľadu. Veď ten telefon je nechutná malá tehla. Je to proste jablko a ľuďom to príde cool.
A to že ľudia ostávajú pri svojich telefonoch nema podstatu v tom ze by bola S5ka zlá ale proste ked niekto da kopec penazi za S4ku tak kvoli par novym fnkciam nema dovod kupovat zas novy phone. Tolko nezarabame aby sme si to mohli dovolit .. a od iphonu su vsetky samsungy krajsie.
Ja mam napriklad note 2 a tiez si nejdem kupit hned 3ku lebo vysla..
@skingirl94 iPhony sú vzhľadovo práveže všeobecne považované za jedny z najkrajších. Apple ako firmu fakt nemám rád ale musím uznať, že iPhony sú naozaj eleantné a štýlové mobily
A to nemyslíš vážne že od iPhonu sú všetky Samsungy krajšie! I keď toto je samozrejme osobná preferencia ale...nie!!
A to ľudia tým že napísali "zostávam pri S2..." podľa mňa znamená že plánovali kúpu S5, inak by napísali len klasické "je hrozný"
@smartboy no ja neviem mne sa proste iPhony strašne nepáčia sú na môj vkus moc malé a ešte aj tá malá tehla má okolo displeja strašne veľa nevyužitého priestoru.. ja milujem svoju lopatku od samsungu a je to podľa mňa najkrajší phone
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A oni to prezentovali ako nejaký revolučný kryt, moderný, taký aký si každý žiadal
Tým chcem povedať že aj design rozhoduje veľa o predajnosti a k S5 som prečítal už aspoň 200 komentárov a narazil som myslím na 2, kde sa ľudom tento mobil páči a povedali že si ho plánujú kúpiť...inak všetci písali že zostávajú pri S2,3,4.
A to že ľudia ostávajú pri svojich telefonoch nema podstatu v tom ze by bola S5ka zlá ale proste ked niekto da kopec penazi za S4ku tak kvoli par novym fnkciam nema dovod kupovat zas novy phone. Tolko nezarabame aby sme si to mohli dovolit .. a od iphonu su vsetky samsungy krajsie.
Ja mam napriklad note 2 a tiez si nejdem kupit hned 3ku lebo vysla..
A to nemyslíš vážne že od iPhonu sú všetky Samsungy krajšie! I keď toto je samozrejme osobná preferencia ale...nie!!
A to ľudia tým že napísali "zostávam pri S2..." podľa mňa znamená že plánovali kúpu S5, inak by napísali len klasické "je hrozný"