vsade ho zviezli pod ciernu zem a mne sa velmi pacil. ludia su tam tak tupi az je to realne pred 3 rokmi by clovek povedal ake sproste nerealne sci-fi, mne sa to ale velmi lubilo, aby je nazor odbornikov a znalcov z bircu ? len aby rec nestala
Mám taku retardáciu, že si už film neviem užiť, lebo ho až príliš analyzujem a tým pádom ma vôbec nevtiahne. Ale pri tomto filme to tak nebolo a fakt som sa dobre zabavil. Síce to nebolo nejaké majstrovské kinematografické dielo ale je to fakt vtipná hyperbola na dnešnú spoločnosť a médiá. A o pár rokov to možno ani nebude až taká hyperbola. Bavilo ma to.
Mne sa ten film nepáčil práve kvôli tomu, čo si napísal. Pre mňa to bolo až príliš reálne. Proste ma bolelo sa pozerať na tú nekonečnú hlúposť, ktorá je všade okolo nás. Ale náhodou, koniec sa mi veľmi páčil.
@riddiculus@4 ved ano, vezmi si ze je to smiesne ale aj smutne ze fakt sme ako zivocisny druh tak tragicky zlyhali ze clovek ked si to zacne pripustat, jebne mu proste
Neviem v akej bubline zijes, ale ja som zaznamenala presne jeden kriticky nazor, aj ten bol nejaky scestny. Inak ho vychvalili vsetci od nenarocnych, po filmovych kritikov ?♀️
Videla som to tak na 50%, ale bavilo ma to. Aj ked popravd ten hajp mi pripada az trochu prehnany ?
Som zaujatá kvôli DiCapriovi, bez neho by sa mi až tak nepáčil. Až príliš sa to podobalo realite a to bolo desivé. Jeden z top momentov bol pre mňa Jonnah Hill, keď im hodil tú minerálku na zem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Videla som to tak na 50%, ale bavilo ma to. Aj ked popravd ten hajp mi pripada az trochu prehnany ?