neznasam oranzovu..ja ma oranzovu izbu..fuj.....ale gumicky som nosila jednoznacne zelene a sem tam rutove a zlte..mala som aj fialove..sak dva a pol roka som mala strojcek
Keď máš oranžové gumičky, tak Ti zuby vyzerajú žltšie.. tak newelmi odporúčam.. Ináč ja mám dúhový! xD Teda hor mám všetky farby dúhy a dole mám fosforeskujúci! xD
raz mi ich zubarka dala bez toho aby sa ma spytala a ked som to uvidela celou cestou domov som revala ako debil som vyzerala a kedze oranzovu nemam rada tak to fakt ee
@andream mne na to vadi iba to ze nemozem jest v skole jablko alebo tak bez toho aby mi tam nieco neostalo=D @fylo prosim?=D=D=D @bloodygirl vidis ja som si ich smaa vybrala=D @bunisska teraz mam=D
@fylo Ani newem.. Ale asi dosť dlho.. Moja zubárka je mrcha.. xD Vieš, každú kontrolu si vypíta 2 eurá a dosť to naťahuje.. Hore mi vymenila drôt až po 8mich mesiacoch.. O.o Dole so dostala len teraz.. koncom júla.. A na horný hovorí, že je to už pekné, tak dúfam, že tento, či budúci rok ho už nebudem mať... O.o
@radulik7 Hej.. to jablko.. Sa bojím jesť, lebo mi môže odkvecnúť to čudo.. Si musím stále nakrájať.. A jedlo sa mi tam stále dostáva.. O.o
@andream Toho sa ja nebojim ze odpadne=Dja jem normalne ale vzdy ked som v skole aebo vonku a nieco dojem tak vzdy sa ptam bab ci nemam za strojcekom jedalny listok=D=D=D=D
to je tazko poradit. ja som mala strojcek dva roky. najprv som mala priesvitne, ale casom vyzerali hrozne. bola to taka mierne siva farba...tak potom som si dala fialove a z nich casom farba zmizla a boli priesvitne ale oranzova moze byt fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
273 komentov
@fylo ja neviem=D=D=D=D=D=D=Dale pochybujem=D=D=D=D=D
@matii ale niiee=D spinavo nie=D
@fylo a aka by mala byt?=D=D=D
..hm..tak ja neviem na čo všetko si trúfaš
tak skus nieco a ja sa aspon pokusim
@zuzinka1406 ja ma oranzove=D aj fotku mam..ale tak..=D=D=D
@fylo lebo to chcem vedet=D=D=D
inak uz nemam oranzove gumicky=D
» www.birdz.sk/forum/co-hovori...
asi uz aj je pozrem ci mam taku kcde vidno=D=D
@naty009 - celé fórum je o tom, ako som čakal na fotku oranžových gumičiek v strojčeku
@naty009 siikulka=D=D
@naty009 - no vidíš ...takže v podstate dá sa povedaž že o ničom?
@radulik7 - no teším sa
@andream - to môže vyzerať pekne..máš fotku?
@fylo hej=D
@fylo Mno.. O.o Ja sa za strojček hanbím.. Teda.. nemám ho rada.. A ešte k tomu fotky... mno.. xP Fuuh! To by som už neprežila... xP
radulik7 - a prečo aj seba?
@radulik7 - že prečo aj seba považuješ za divnú
@radulik7 Hej.. to jablko.. Sa bojím jesť, lebo mi môže odkvecnúť to čudo.. Si musím stále nakrájať.. A jedlo sa mi tam stále dostáva.. O.o
@andream Toho sa ja nebojim ze odpadne=Dja jem normalne ale vzdy ked som v skole aebo vonku a nieco dojem tak vzdy sa ptam bab ci nemam za strojcekom jedalny listok=D=D=D=D
neviem=D=D=D
@fylo Neboj, budeš medzi prvými, kto sa o tom dozvie!
@radulik7 - hm..a čo vieš?
@malapohroma - a aké máš teraz?