myslím, že možnosť, ale nie som si istá, keďže neviem, či som neschopná alebo mi len chýba možnosť.... ale asi nie som schopná vytvoriť si nejakú možnosť
@hereiam to hej, ako ono je to v oboch prípadoch frustrujúce. ale ja si myslím, že keď už niečo v tebe je a dostatočne to vypracuješ, tak máš väčšiu šancu s tým niečo urobiť ako keď nemáš nič a len si plávaš. možno to nebude hneď alebo úplne tak, ako si predstavuješ, ale nejako. no neviem. možno záleží od toho, čo chceš a aké máš ambície
jedno na druhom je zavisle neda sa vyuzit schopnost bez moznosti a takisto sa neda uspiet bez schopnosti aj ked tam je moznost ....niekomu vsak staci moznost a uz coto pochyti....zdokonalovanie schopnosti rozsiruje moznosti
Kazdy kto bol v situacii ze mohol a vedel ako na to a chcel ale neurobil to, vie ze moze mat milion moznosti ale kym nema na to, je to jedno. Cize schopnost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
úspech je kombináciou driny , talentu a obrovského šťastia.
A sú nutné všetky 3.
koľko ľudí už ,,naskočilo na rozbehnutý vlak" a ak to neboli úplní tupci, naučili sa využiť tú možnosť, ktorú dostali...........