Facebook je nestravitelny a mozno ani recyklovat nejde . . . radsej grilovane kuracie prsia . . . iPhone nemam rad a asi by som ho pouzival len ako tazitko, alebo tenisak . . . ruksak nepotrebujem, skolu ja nerad a mozna ma ani v skole neradi . . . a Mercedes sa mi nepaci a ani ho nepotrebujem, ale som krkavec a vrana a preto berem co sa blysti, ligoce.
mercedes.... kedze najviac mi chutia kuracie prsia a stehna nejak nemusim, ruksak ani nemam doma, do skoly nosim kabelku a sanon, vybrala by som si iny mobil ako iphone a facebook sa fest kazi
@Miska208 tak to spoplatnenie je hlupost, ak sisi precital tu stranku/link co som sem dal tak by si to vedela..cele je to zalozene na tom, ze sa na FB robi strasne vela strano, ktore sluzia iba k zisteniu osobnych udajov
neviem sa rozhodnúť medzi grilovaným kuracím stehnom alebo ruksakom... pretože taký nový ruksak by mi bodol a zase na stehno som dostala chuť... tak dobre, ruksak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
262 komentov
Inák by som brala ten Mercedes.
Momentálne som najedená, tak po stehne netúžim, ani k ruksaku nemám žiaden vzťah. A bez iphonu a facebooku tiež prežijem.
Ale to auto by sa zišlo
ked je clovek hladny tak stehno, ked ide po majetku, tak ten mercedes...v zasade sa da zaobist bez cohokolvek tam uvedeneho...
» teiseken.blog.zive.sk/2010/01/nebudem...
Konečne nejaká anketa, kde Apple iPhone úúúplne prepadá + zároveň prvá anketa o Facebooku, v ktorej marketingový ošial roka 2009 Facebook nevyhral
Grilovane kuracie stehno for the win !
Kuracie stehna nejedavam
Iphon aj mercedes by som predal lebo ani jedno z toho k zivotu nepotrebujem a ruksak vyuzivam pomerne casto.
Cize pre mna je najdolezitejsi z vymenovanych veci ruksak.