Ak chce ist niekto na farmaciu na vysku tak je lepsie ist na gympel aj ked si vacsina ludi mysli ze skor farmac.lab. kedze je to odbor zamerany na chemiu, ale zevraj sa odtial tazsie dostanes na farmaciu ako z gympla Ale na gympel by som nesla ani keby chcem na farmaciu:/ Radsej by som sa doucila na prijimacky na vysku ako ist na strednu-gympel co je ako zakladka fuj:/
určite je v tomto prípade oveľa lepšie ísť na gymnázium, keďže na tej zdravotnej sa nebudú tak obšírne učiť chémiu a biológiu a pripadne aj fyziku (pozri si napríklad rozvrhy na týchto zdravotných školách v odbore farm. laborant - biológiu majú iba jednu hodinu a to len prvý ročník, potom už vôbec a chémiu len prvé dva roky), a keď sa bude pripravovať na prijímačky na vysokú školu bude si toho musieť veľa doberať
@karin23898 to máš recht.....ale gymnázium je práve o tom, že je to prípravka na VŠ, takže ten človek musí vedieť, že bude pokračovať ďalej na VŠ ak nechce, no tak pre toho gymnázium nie je
o o dosť lahšie ju zoberú z gympla, ale ak už fakt chce ísť na 100% na farmáciu, tak ja by som na jej mieste išla aj tak asi na zdravotnícku, aby som brala iba to,čo budem potrebovať..aj keď.. no neviem.. ťažká otázka..
ja idem tento rok na zdravotnu,tiez farm.labornat..rozmyslal som nad gymplom,ale ja by som to nezvladal a nedaju mi tu "odbornost" ako na zdravotnej...potm by som mohol ist aj tak na vysku,pretoze mam maturitu
No prijímačky na farmáciu sú z rozsahu gymnaziálneho učiva takže sa viacej oplatí ísť na gymko, ale ja už z vlastnej skúsenosti tvrdím niečo ako @13 ...
urcite by som sla na labornata, pretoze aj keby sa naaaahodou stane, ze sa na vysoku nedostanes, nebudes ju moct dokoncit alebo hocico ine... uz v tej lekarni budes vdaka strednej, gympel je na velkeee nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ze @gabushka