inak ja ked tu čítam tie vaše "vzťahy" atd. atd. .... tak až ma takú súženie chytá... jak keby má ísť človek do vzťahu otrockého.... tak teda opak toho volím!
Podla mňa základ je ten nejaký cit..nemusí to byť zrovna láska ale ten cit, samozrejme by tam mal byť aj čas aby tí ľudia na seba mali. A otvorenosť aby sa mohli baviť úplne o všetkom bez nejakých výčitiek
@echoechoecho narazam tym na niekoho konkretneho...napisal som to vlastne z toho dovodu co napisal @sturmer "keď je človek dobrý, verný, atď., tak je po rozchode z neho UberKokot"
tak isto som ani ja nikdy neojebaval ani nepozvadzal ( @lucina223 ) a ako som dopadol...
inak tie tri body...dovera, tolerancia a ohladuplnost...
@kosmiklove mne sa stalo presne to iste...bol som verny, vzdy hovoril pravdu, miloval, a opustilo ma zopat zien...vraj som bol dobry, zlaty, ale bola nuda vo vztahu (wtf? co ma byt vztah nejaka zabava?)...tak som sa spraval presne opacne, namotaval holky len na jedno, a cuduj sa svete, ony sa do mna zamilovali, tak ked som videl, ze fakt nieco ku mne citia, cit som aj ja opetoval, a opat som bol tam, kde predtym...sam...teraz uz ani neopetujem city, ale ak sa stane, ze zena ku mne nieco citi, nejako sa z toho vykrutim, a je po problemoch
PS: verim, ze clovek sa potom citi ako uberkokot, lebo za "dobro" za mu dostane rozchod, alebo podvadzanie..
@18 nevravim, ze som odbornik, ale cosi som zazil, a viem k tomu nieco povedat...zase urcite netvrdim, ze kazdy je taky
@kosmiklove aj ja som bola podvádzaná,klamaná a ojebávaná,ale holt,niekedy človek si človek proste vyberie zle a nemienim byť kvôli tomu idiotovi zatŕpknutá a plná negativity( inak o to lepšie bolo potom zistenie,že bývalý si to nerozdával popri mne so ženou...)
@echoechoecho ty sa v každom jednom f=ore kde to je možné len na ženy sťažuješ , zamyslel si sa už nad tým že chyba môže byť v tebe? Lebo ak sa takto správaš aj v skutočnosti tak amen s tebou.
@obliviate nie, normalne sa spravam presne opacne....a navyse mam pravo sa stazovat na to, ake ste....nie su to klamstva, ale skutocne zazitky, tak netusim co ti vadi...a co je na tom zufale akoze?...takze podla tvojej logky zeny mozu byt zufale, ale muzi nie?...wtf?...aj vy zeny viete poriadne kydat na muzov, tak je spravodlive, ak muzi mozu kydat na zeny, uz nezijeme v 19. storoci, ale je emancipacia....
@spravodliva odkial si prisla na to, ze si myslim, ze som dokonaly?...ved praveze pisem opak ..ja sa radsej ani nevyjadrujem uz....
@echoechoecho bla bla bla ty máš v tej hlave aj niečo iné okrem kydania na ženy ? kde som písala že ženy môžu byť zúfale a muži nie? v oboch prípadoch je to rovnako hrozné. No nevšimla som si že by tu na birdzi nejaká žena v kuse tak kydala na mužov ako ty na ženy, celé tvoje pôsobenie na birdzi je len o tom spamätaj sa už.
@obliviate hej, uz len ty ma poznas, a vies, co mam v hlave....napr. ty tu v tomto fore kydas na mna ...tak napisala si to tak, akoby to robili len chlapi...vies, tvoj problem v mysleni je ten, ze ak chlap povie nieco negativne na zeny, tak je to uboziak, ale ak zena povie nieco negativne na muza (ako ty teraz , tak pohodka...takze prestan kydat na mna ty uboziacka a spamataj sa
@echoechoecho všetko píšeš v duchu, čo všetko si pre ženy spravil, aký si obetavý atď. a napriek tomu sa zachovali podľa teba ženy povrchne, riadia sa len pudmi a neviem ešte aké bludy si stihol po birdzi popísať. z toho vyplýva: buď sa pohybuješ medzi povrchnými ženami (čo je len tvoja chyba) alebo nevieš zaujať ženu, aby to s tebou myslela vážne (čo je znovu tvoja chyba), len si myslíš, že postupuješ správne pri nadväzovaní vzťahov. za tvoje chyby ženy nemôžu
@echoechoecho už zase riešiš len žensko-mužské vzťahy kokos Pochop, že ja na teba nekydám. A zase to sem pletieš. Ženy toto , ženy hento. To čo som ti napísala teraz si už určite tuto všimol aj niekto iný nie len ja. Takže sem nemiešaj to že som žena tak do teba musím kydať. Ty už máš z toho nejaký defekt asi alebo neviem
lebo mna toto absolútne nezaujíma len mi išlo o to, že ty fakt nič iné tuto nerobíš. Ale vieš čo ak sa ti to páči tak v tom pokračuj, len som ťa na to chcela upozorniť lebo sa mi zdalo že si to ani neuvedomuješ ako tu pôsobíš
@spravodliva po prve vsetko urcite nie, ale predpokladam, ze nemas cas citat vsetko co tu pisem...myslim nielen moje fora, ale aj ine
po druhe nie su to bludy, ale hadat sa so zenou o tom nebudem, lebo i tak nepriznas to, ale nastastie su zeny, ktore to priznaju!
po tretie no ak myslis, ze je moja chyba, ze na strednej, aj na vysokej, aj na intrakoch mam okolo seba len povrchne zenske, tak sorry, nabuduce si dopredu urobim prieskum zien, a podla toho si vyberiem skolu, intrak, dokonca aj stat pre istotu...nepohybujem sa specialne medzi povrchnymi zenami, ono vacsina zien je povrchnych, a tych zopar vynimiek netreba na birdzi rozoberat
po stvrte ak by som nevedel zaujat zenu, tak by som nikdy nemal 2 dlhodobe a jeden kratkodobejsi vztah...ale vsetky skoncili viac menej rovnako - ja som bol podvedeny, oklamany a pod..a neboli to ziadne zmalovane blondiny na peniaze, ale normalne baby, normalne vyzerajuce, bez nadavania, nefajciarky, alkohol iba na oslavach, a to iba decentne...iba raz sa mi stalo, ze sa zena ku mne zachovala s uctou, a dodnes sme dobri kamarati, ale to je jedna zo sta mozno!
po piate pises to tak, akoby zeny boli bezchybne a vsetky chyby robim len ja...fajn, ked nabuduce ta nejaky chlap sklame, je to tvoje chyba, ze si sa nechala sklamat, ze si si takeho vybrala .....tyvole, tu na birdzi maju niektori ludia pokrutenu moralku, stale sa snazia zvalit vinu na obet...nabuduce tu budu reci, ze je niekoho chyba, ze sa nechal okradnut a zbit, alebo ze je chyba zidov, ze sa nechali zabit pocas 2. sv. vojny, lebo tie zvratene nazory uz pomaly pribudaju...
@obliviate a vari uz nemozem riesit zensko-muzske vztahy?...to uz nie je birdz slobodny?..uz je zakaz vyjadrovania si svojho nazoru? ..ty pochop, ze ani ja na zeny nekydam ..iba pisem svoj nazor...tak jediny, kto tu prekruca si zatial ty, co si uz aj tak vacsina vsimla, ale ok...este by si mohla pochopit, ze nevravim nikde, ze vsetky zeny, ale vacsina, a ked mam akoze taky nazor, tak preco sa to dotyka vsetkych?...necitis sa ako vynimka vari?
@echoechoecho V mojom okolí sa napr. bežne nepohybujú povrchní ľudia a nespomínam si, že by niekto z mojich známych mal podobné problémy so ženami ako ty. To majú ľudia so skresleným pohľadom na vec a tí si za to môžu sami. Podľa mňa je chyba v tebe a nie v ženách v tvojom okolí (vo všeobecnosti).
Netvrdím, že ženy sú dokonalé, ale v tvojom prípade si myslím, že chyby sú na tvojej strane. Si zatrpknutý na ženy, nevieš si rady a chyby hľadáš inde. Navyše ti robí dobre, keď ti nejaké dievča tvoje „pravdy“ potvrdí.
@spravodliva no ked si myslis, ze vsetci ludia su taki otvoreni ako ja na birdzi, tak mas velmi skreslene predstavy o ludoch....ano, priznavam, ze ista cast chyby je vo mne, ale takisto aj v tych konkretnych zenach...tebe by nerobilo "dobre", ak by ti niekto potvrdil tvoju pravdu?
@echoechoecho "Lebo ak sa takto správaš aj v skutočnosti tak amen s tebou.", dalej "bla bla bla ty máš v tej hlave aj niečo iné okrem kydania na ženy ? a este k tomu povies, ze nekydas na mna ..to pride kazdemu ako kydanie....dalej "už zase riešiš len žensko-mužské vzťahy" ako reakcia na "vies, tvoj problem v mysleni je ten, ze ak chlap povie nieco negativne na zeny, tak je to uboziak, ale ak zena povie nieco negativne na muza (ako ty teraz ), tak pohodka."..co ma toto spolocne so vztahmi?..ved je to popis tvojho myslenia, len ty si to prekrutila zase ..stale prekrucas moje komenty, aby ti to sedelo do tvojej "schemy mojho myslenia", a ked to tak nie je, tak si nieco vymyslis proste...
uz ked citis to ako utok, tak to znamena, ze sa citis ohrozena...a to, ze sa citis ohrozena znamena to, ze uz ti dosli argumenty, a nie si si ista svojiu "pravdou"...ale fajn, ze radsej neodpovedas na moju otazku, aj to je odpoved
@obliviate@55 patri tebe ., cize: "Lebo ak sa takto správaš aj v skutočnosti tak amen s tebou.", dalej "bla bla bla ty máš v tej hlave aj niečo iné okrem kydania na ženy ? a este k tomu povies, ze nekydas na mna..to pride kazdemu ako kydanie....dalej "už zase riešiš len žensko-mužské vzťahy" ako reakcia na "vies, tvoj problem v mysleni je ten, ze ak chlap povie nieco negativne na zeny, tak je to uboziak, ale ak zena povie nieco negativne na muza (ako ty teraz ), tak pohodka."..co ma toto spolocne so vztahmi?..ved je to popis tvojho myslenia, len ty si to prekrutila zase..stale prekrucas moje komenty, aby ti to sedelo do tvojej "schemy mojho myslenia", a ked to tak nie je, tak si nieco vymyslis proste...
uz ked citis to ako utok, tak to znamena, ze sa citis ohrozena...a to, ze sa citis ohrozena znamena to, ze uz ti dosli argumenty, a nie si si ista svojiu "pravdou"...ale fajn, ze radsej neodpovedas na moju otazku, aj to je odpoved
@echoechoecho to nie je prekrúcanie ale to čo si o tebe myslím z toho ako sa tu prezentuješ O_o
Ale to JE riešenie žensko mužských vzťahov lebo si v tom komentári porovnával správanie ženy a muža a nemá to absolútne nič spoločné s tým že som ti napísala že v každom fóre kydáš na ženy (čo mi je po tejto hroznej konverzácii s tebou už fakticky jedno, si totižto ten typ človeka čo si ani za boha neprizná svoje chyby) čiže si reagoval úplne odveci.
A čo to má s mojim myslením že som ti napísala čo na birdzi naozaj robíš ? O_o ved sa pozri na tie fóra ak si nepamätáš čo tu píšeš.
Necítim sa ohrozená ja mám čisté svedomie a ako vidíš argumenty mi nedošli
@spravodliva ok, verim, ze nie kazdy je ako ja, ale ako to suvisi s temou tejto diskusie vlastne? ..ak si myslis, ze sa v tom vyzivam, tak sa poriadne mylis
@obliviate necitala som to cele, ale suhlasim s tebou. casto tie jeho nazory registrujem vo forach, ale ignorujem si, hovorim si, nech zostane taky, aky je, prehovorit donho zmysel nema, tak nech je takyto. sice si nikdy nenajde nornalnu zenu a normalny vztah, ale evidentne mu to vyhovuje. zbytocnost sa s nim nervovat, ked si to vybral sam.
kedysi som si myslela že dovera , fungujúca komunikacia su najdoležitejšie bud to funguje alebo nie ,ale teraz skor vola trpezlivosť sa učiť, nesebeckosť,tolerancia , pretože každý človek je uplne iný a bez práce na sebe a na všetko okolo toho to nikdy fungovať nebude nech by to bolo už akokolvek ideálne
@obliviate to nie je kydanie na zeny, ale hovorim z toho, ako sa zeny prezentovali pri mne...vidis, znei to rovnako ako to tvoje...
musim ti opnovat, co maju spolocne vztahy muza a zeny, a ich spravanie v danom spominanom kontexte?..to je ako vraviet, ze popisuje vztahy medzi cinou a ruskom na zaklade toho, ako maju radi alkoholicke napoje ..je tam vztah? nie, je to porovnavanie!
jediny kto si nevie priznat chybu si ty, kydas na mna, a stale to len zlahcujes, ze nie, to je tvoj nazor a pod...ja takisto nekydam na zeny, len hovorim a opisujem ich spravanie podla toho ako sa prezentuju, a ze tebe sa to nepaci mi je ukradnute..." TY mi nemusíš odpovedať. " je fakt jasny prejav toho, ze ti dosli argumenty uz davno, lebo nevies obhajit svoje nazory, lebo vies, ze vravim pravdu, ale dalej si pouzivaj dvojity meter: ked ja opisujem zeny=kydam
ked ti opisujes mna=iba vravis svoj nazor....nevidis, ako to vyzera hlupo?..vlastne vidis, ale ani za svet si to nepriznas, ale to je i tak jedno, nestojim ani o to......btw k @66 mozem povedat iba to, ze verit cloveku, ktory meni nazory od komentu ku komentu sa fakt nevyplati (narazam na jedno forum, tusim bolo o sebavedomi a chlapoch, kde najprv sa priznala, ze sebavedomich nemusi, a nakoniec vyplynulo, ze ich povazuje na super v sexe, takze takych nakoniec chce=pokrytectvo jak svina)...
úprimná skutočná láska... teoreticky nič viac netreba.. lebo tá úprimná láska zahŕňa všetko ostatné... od dôvery, vernosti, úprimnosti až po toleranciu, pochopenie,..... atď...
@69 mna si do huby neber, ok? napisala som, ze je s nimi lepsi sex, nie ze ich chcem -.- niekto by sa tu mohol naucit citat s porozumenim. obhajujem tym zeny, ktore konaju impulzivne, ozrejmujem, preco chcu viac na jrdnu noc sebavedomych muzov, no moje preferencie to zrovna nie su.
@estrella5 podla mna laska a povaha su 2 rozne veci. ked je raz chlap netolerantny, moze ma milovat az do neba, nevydrzala by som s nim nie vzdy su tieto crty automaticky v laske zahrnute
@echoechoecho absolutne ti nerozumiem sorry, uz neviem vobec o com hovoris ja som ti napisala ze v kazdom jednom fore kydas na zeny a to je pravda. Tie fora su tu a ty ich nevies vymazat takze uz ide len o to aby si si to sam priznal alebo nadalej protirecil mne je to uz jedno
a kludne si pis ze nemam srgumenty aj ked ti ich sem furt pisem ked tu hovoris o tom ze ja robim to iste tak skus najst a ukazat mi kde ja tak ako ty alebo vobec kydam na muzov.
@obliviate najlepsie je sa tvarit, ze o nerozumies a koniec, vsak? ...ake detinske...v kazdom jednom nie, skus si naozaj pozriet uplne kazde, a potom nieco hovorit!...hlavne, ze len opakujes svoje bludy a nic nepises, len dookola kydas na mna (to je v tvojom slovniku)...ukaz, kde som napisal, ze kydas na muzov?..pisem, ze kydas na mna....nauc sa citat
a teraz by si mi mohla aj napisat konecne tvoje argumenty, ale pocitam s tym, ze si vymyslis nejaku infantilnu vyhovorku typu, ze "tebe to nema zmysel vysvetlovat" a pod.
@73 krv v tebe vrie preto, lebo je to cista pravda....skus mi vysvetlit ako to suvisi s tym "good luck being forever alone" ?? ...lebo mne pride, ze ty nevies diskutovat bez iracionalych urazok
@hoperpohroma v istom zmysle máš samozrejme pravdu povahu človek nezmení... možno zamilovanie spôsobí to, že ju dokáže na istý čas potlačiť, ale časom znova vypláva na povrch
... no napriek tomu si myslím, že ak je tá láska vo vzťahu čistá tak tí dvaja vo vzťahu prekonajú všetko a nájdu kompromis v daných veciach
tým myslím, ale naozaj skutočná láska a nie tie všelijaké napodobeniny,...
@74 smej sa, ked je to najinteligentnejsie co dokazes ...jasne, ved ani neodpisuj, ked to nema cenu...tak ako nema cenu s tebou nieco diskutovat, lebo sa len strapnujes...GL pohroma
ked kvoli 1-2 nepodarenym vztahom budes do smrti kokot, tak si podareny ani nezasluzis. ta baba (tie baby), co ta nechali (ak nie su len imaginarne, lebo pochybujem, ze si taky alfa samec, na akeho sa hras, skorej mi prides ako maximalny zufalec, ktory sa tym, ze sa sam chvali, snazi presvedcit, ze nim nie je), len spravili svetu sluzbu, podla naturalnej selekcie a evolucie si sa vyfarbil tak, ako si mal pravdepodobne aj zostat a aspon sa nebudes do zivota pliest slusnym zenam. preto gl.
@80 najprv som ta chcel za to vysmiat, ale vies co...ak ma ty nazyvas kokotom, sama musis mat problem, a pravdepodobne si pica, ked mam sudit aj podla inych tvojich komentov...ze alfa-samec, no nemyslim si, ze na to, aby mal clovek zopar vztahov musi byt hned super alfa (mam to aj potvrdene , inak by 90% chlapov boli vez priatelky., ale to aspon odraza tvoje povrchne myslenie o vztahoch (pocitam s tym, ze ak chlap nie je najuzasnejsi, najsebavedomejsi, najsilnejsi a este neviem aky, tak ani o nho nezavadis , ale o tom sa nemam chut s tebou bavi, a ze slusnym zenam ...dufam, ze si tam nemyslela samu seba, lebo ty mas do slusnosti strasne daleko
@echoechoecho však čo iné mám do okola opakovať ked len túto jednu vec som ti chcela napísať že ako na mna pôsobíš Toto fakt nemá cenu. Stojím si za tým čo som napísala v 26 a to je aj všetko čo som ti chcela povedať. Amen.
aby priatelkyn otec vlastnil pivovat a inak spolocne zaujmi, sex, trochu aj hudba...a z istej casti aj dvovera...ale niekedy male klamstvo neuskodi tolerancia (ked budem dievca tahat po sermiarskych akciach a koncertoch aby ma nezaskrtila)
@rollo111 ja len ze ta musim poopravit...nemam uspech u zien, ktore chcem, ale zato mam dost velky uspech u zien, ktore nechcem ..ale ako mas pravdu, u zien ma uspech ten, kto s nimi suhlasi, ale nie prilis, aby to nevyznelo ako podlizovanie, a hlavne treba mat pozitivnu energiu okolo seba, nekritizovat ich (aj ked zvacsa trepu fakt hluposti , a ono to potom nejako samo ide...a to je vysvetlenie, preco ma chcu zeny, ktore nechcem...lebo pri nich som zdvorily, prilis neukazujem svoje city vratane mojich nazorov, a len zo slusnosti suhlasim a pod....ony si to vysvetlia trocha inak, a potom to takto dopadne..
vieš čo chlape, na chvilku zabudni na všetko čo si myslíš ze vieš o ženách, všetko sú to bludy... bez urážky, hráš sa na niečo čo nie si... zober si že základom vzájomnej príťažlivosti je prirodzenosť a hlavne úprimnosť, žiadná manipulácia či arogancia alebo čo je ešte horšie hrať sa na milého alebo zlého, nato aby ťa akékolvek dievča považovalo za príťažlivého alebo atraktívneho stačí prirodzenosť a úprimnosť... skutočne... (no dobre musíš mať aj aspoň troška zmysel pre humor)
no ty keď prideš do spoločnosti dievčat hneď prepneš a považuješ všetky krásne holky za šukacie stroje a čo je ešte horšie začneš ich presviedčať, voláš to balenie dievčat ( v prvom rade to ona má baliť teba a nie ty ju, ona predsa najlepšie vie čo je pre ňu to pravé, no aspoň si to myslí, tvoje správanie dievčatá a najmä príťažlivé dievčatá doslova uráža preto sa ti nedarí...) ja napríklad keď prídem za holkou ktorá ma zaujala (či už výzorom alebo čímkolvek) nejdem za ňou zo zámerom zbaliť ju, ale spoznať, vidím že som jej sympatický a páčim sa jej (stačí sa jej pozrieť do očí, ten záujem sa nedá prehliadnuť) tak sňou troška poflirtujem, keď vidí že zrejme sa mi tiež páči začne sama od seba flirtovať a očakáva že jej flirt budem opätovať, no ak sa tak nestane (pochop niesom žiadna cvičená opička) je stoho smutná, mysli si že niečo urobila čím ma odradila, stačí aby som jej povedal napr. "si nejaka smutná, neboj zlepším ti náladu" poviem jej hocijakú zábavnú hlúposť čo sa mi stala, a zrazu sa jej očká opäť rozžiaria (vtedy či ju chcem či nechcem už ju dávno mám, ide o to že by som niečo také urobil aj ak by sa mi to dievča nepáčilo, proste nemám rád keď je niekto smútny a ver že ak niečo také urobim holke ktorá nieje bohvie aká kráska, ostatné čo sú tam sa o mňa začnú hneď zaujímať, to niesu triky, tak funguje príťažlivoť) aby som toto dosiahol neurobil som skoro nič a ako som toho dosiahol...? jednoducho ukázal som jej to čo hladá, a čo hladá...? no predsa chlapa... teraz je otázne či vieš čo je to byť chlapom... niečo sa ťa opýtam, zober si že si v spoločnosti svojich kamarátou a troch krásnych dievčat, zrazu začnú tému o chlapoch, kritizujú ich aký sú hajzli a ako neznášajú baličov,potom jedna povie "velmi túžim konečne stretnúť aspoň jedného ktorý by bol skutočný chlap, viete holky takého čo sa na nič nehrá, je prirodzený a strašne chutný" ďalšia povie "Hela naprosto s tebou súhlasím, konečne chlapa..." a tá tretia, naloží "holky takého si odvediem domov a vyšoustam z neho duši... " "kika tak to urobím aj ja...hihihi (klasicky ženský smiech...
a teraz späť k tebe, ak to neposereš máš možnosť rozdať si to zo všetkými troma... takže otázka znie: ako ich presvedčíš že ty si ten chlap o ktoróm celý čas básnia...? (predtým než odpovieš prečítaj si celý príspevok ešte raz)
@sapphirizing nie, pisem to vari niekde? ...to, ze zeny, ktore sa mi nepacia nekritizujem este neznamena, ze zeny, ktore sa mi pacia kritizujem
@rollo111 chlape nic v zlom, ale az tak ma nepoznas a netusim z akeho prsta si si vycucal, ze povazujem holky za sukacie stroje??..nehram sa niekoho kym niesom, prave naopak, ja sa nehram na dobreho/zleho podla situacie, skor mam skusenosti z toho, ako dopadli moje interakcie s holkami ked som mal zlu naladu (zly chlapec), respektive ked som mal dobru naladu (dory chlapec)...a ehm, je to presne naopak, to skor holky povazuju atraktivnych (ci uz vyzorom, alebo cimkolvek) chlapov za sukacie stroje ..ako pises to "a tá tretia, naloží "holky takého si odvediem domov a vyšoustam z neho duši..." "kika tak to urobím aj ja...hihihi (klasicky ženský smiech...)"..poznam kopu zamilovanych chlapov, ktori uprednostnia lasku pred sexom, ale nikdy zamilovana zena neuprednostni lasku pred sexom...ako sa vravi, ak je muz chce sex, ponuka lasku, ak zena chce lasku, ponuka se reto netusim, preco sa stale za sexualnejsie pohlavie povazuju muzi, ked je to presne naopak...vsetky holky co som mal som zbalil ludovo povedane na vyvolanie sexualnej pritazlivosti, nie toho, ze som chlap, ze mam charakter, som gentleman a neviem co este
dalej nemozem suhlasit s tymto: "základom vzájomnej príťažlivosti je prirodzenosť a hlavne úprimnosť, žiadná manipulácia či arogancia"..toto je zakladom vztahu, ale nie pritazlivosti...pointa je to zahrat, ze je to prirodzenost....a hlavne, ze v tvojom "pribehu" si sam v podstate manipuloval (ci uz vedome alebo nevedome) s holkou, ktora sa ti pacila, a tak si si zvysoval atraktivitu ..k tomu modelovemu prikladu len tolko, ze rozdat si to so vsetkymi troma dokaze len pritazlivy chlap, nepritazlivy moze mat z nich uzasne kamaratky maximalne...samozrejme aj fyzicky traktivny chlap si to moze posrat, a nevyspat sa s nijakou, ale pointa je v tom, ze definicia chlapa u zien nie je to o tom, ci je to naozaj chlap, ale o tom, ci vyzera ako chlap, a o tom,ci ich vzrusuje!..nemusi len svalmi, vyzorom, ale aj vystupovanim,..inac ja odmietam ten koncept novodbeho pick up-u, ze sa da naucit balit holky, a chlap moze mat pomaly kazdu, rozdat si to s kazdou v tvojom modelovom pripade ..ono najprv musis holku fyzicky pritahovat, a az potom mozes zacat balit, inak nie je sanca, a az tam mozes byt uprimny, lebo je pravda, ze ak sa holke pacis, tak mozes povedat takmer cokolvek normalne a je to v pohode......
o ženách nevieš vôbec nič... práve som sa o tom presvedčíl... moj posledný koment bol tzv mentálna návnada, má za úlohu jedinné ukázať tvoju skutočnú tvár... pozri napísal som ti kde robíš chybu pri dievčatách po ktorých túžiš, a ty jedinné čo si urobil je že si ma začal poučovať o niečom o čom nemáš páru... najviac ma pobavila veta "pointa je to zahrat, ze je to prirodzenost" čo chceš stále hrať...? prirodzený si keď si v pohode, napr. keď sa zabávaš skamarátmi a tak... načo budeš pred holkou hraď prirodzenosť, však buď prirodzený... stále dokola svoje chyby obraciaš na dievčatá, pozri sú dievčatá ktoré klamú, podvádzajú, bez mihnutia oka ťa pošlu kade lahšie, niesu to žiadný anjeli čistoty a nevinnosti, niektoré sú poriadné potvory, no čo si myslíš že muži taký niesu...? je len na tebe či budeš holky využívať alebo ich milovať... no nikdy svoj neúspech nehádž na ňu, hladaj chybu v sebe... preto že všetko čo sa stane v tvojom živote je výsledkom tvojho myslenia nie jej...
pick up je tiež založený len na vzájomnéj príťažlivosti, podotýkam "VZáJOMNEJ" písal si že tie tri holky bz získal iba príťažlivý chlap, celý čas sa bavíma o tebe, myslíš si o sebe že niesi dostatočne atraktívny na to aby si získal tri nádherné kočky...?
@rollo111 skor ty nevies nic o zenach ...od detstva som mal uz velmi blizke kamaratky, mal som zopar kratsich vztahov, v podstate cely zivot som obklopeny zenami, tak mi tu nehovor blbosti o mne, lebo nic nevies o mne....skor ty nic nevies o zenach, ked si taky naivny snilek este...akurat s tebou suhlasim v tom, ze."su dievčatá ktoré klamú, podvádzajú, bez mihnutia oka ťa pošlu kade lahšie, niesu to žiadný anjeli čistoty a nevinnosti, niektoré sú poriadné potvory, no čo si myslíš že muži taký niesu...?"..ja sa strasne smejem, na tom, ze mentalna navnada ..aj moje komenty su mentalnou navnadou, a ty sa stale chytis...boze ...pozri, musis hrat to, ze si chlap...nikto nie je skutocny chlap...ci aj ty si dokonaly, neomylny, super silny, genialne inteligentny, vzdy vtipny, nebojacny pri kazdej prilezitosti, bez slabosti a pod.?nie, nikto taky nie je...tym predstieranim som mal namysli to, ze TY si budes o sebe MYSLIET, ze taky naozaj si,a potom to funguje!..skutocna uprimnost ohladom tvojho ega pri zenach nefunguje, ty musis verit tomu, ze si chlap, a potom aj zeny budu na teba pozerat ako na chlapa, ale je to len pretvarka, a klamstvo, klamstvo samemu sebe!...a k tomu pick-up...ano, iba vzajomnej pritazlivosti..pojem nadherna kocka je strasne relativny, cize nikto nemoze povedat, ze by ich mohol zbalit, hlavne ked tu konkretnu kocku ani nestretol, ale ked budes predstierat, ze si chlap, a verit tomu, tak sebavedomo zahlasis, ze jasne, kazda sa da zbalit, aj ked sam dobre vies, ze ak raz nie je pritazlivost, tak tadial cesta nevedie....
keď im tak rozumieš ako je možné že ťa odmietajú (tie čo chceš)... celý život si obklopený ženami a vidíš aj tak im nerozumieš... chcel som len poradiť no očividne si nevieš priznať chybu... vela zdaru...
P.S.: veď ani nevieš čo to je mentálna návnada... nebuď smiešny...
@rollo111 pretoze to, ci ta zena chce (ako partnera) nezavisi od toho, ci jej rozumies ...i sa vravi, ze zenam netreba rozumiet, zeny treba milovat ...ci tebe ked nejaka rozumie, tak ju okamzite chces??. ..pleties jablka s hruskami...ver tomu, ze rozumiem mnohym zenam, preto ma aj niektore chceli (ale ja ich zvacsa nie), a tie, ktore chcem ja, zase nechu mna, i ked vedia, ze im rozumiem...chapes? ide o pritazlivost, nie porozumenie ..aspon si sa priznal, ze vies o psychologii (si precitaj nieco o freudovi a uvidis) totalne hovno...akoze aj ty si chlap?..nevrav, ze teba nic nerozplace, nic ta nezrani, na uplne vsetko poznas odpoved, si najkrajsi, najmudrejsi, najinteligentnejsi, najbohatsi, najrycheljsi, nebojis sa absolutne nicoho, si nezranitelny (ani fyzicky ano psychicky) a mozem takto dalej pokracovat...a teraz skus prist za holkou a povedat jej, ze z coho mas strach, ake su tvoje slabiny, co nevies, ake chyby si spravil, co ti nejde, v com absolutne nevynikas a pod., a uvidis, aky "chlap" budes v jej ociach ..vidis? musis predstierat, ze si chlap, ze ziadne slabiny nemas, a preto len "hras sa" na dokonaleho chlapa, a hovoris iba o svojich uspechoch a pod...to je vlastne hovorenie polopravd....btw a nevysvetlil si mi ako vnimas slovo chlap, takze to beriem, ze ani nema zmysel dalej s tebou stracat cas, ked nevies ani odpovedat na priamu otazku.bye
ako vravím o ženách nevieš vôbec nič... a chceš ma tu poučovať... to je inak strašne smiešne... sorry nemôžem z toho...
ak sem prestaneš pliesť svoje ego a porozumieš tomu čo som ti písal, dokážeš zviesť ktorúkolvek holku... bezrozdielu... nehovorím o manipulácii alebo nejakých baličských trikoch, s pravidla fungujú len dočasne, ja hovorím o vytváraní prirodzenej príťažlivosti medzi mužom a ženou... to je niečo o čom zjavne nemáš páru... a áno to či ťa chce žena ako partnera záleží aj od toho či jej rozumieš...
a čo to je skutočný chlap...? prečítaj si koment 109... ty herec...
@rollo111 uz len stale tocis o tom istom, a spravas sa ako obohrata platna ...no nie, ty budes poucovat mna, co sam nevies nic o REALNYCH zenach...tie hluposti platia pri idealnej zenskej, ale realita je ina ...ze ktorukolvek holku D...ty si urcite zviedol uplne kazdu, vsak?..sa preber, kazdu nedokaze zviest nikto, ale uznavam, ze su taki, co zvedu 99%...no prirodzena pritazlivost, ak je naozaj prirodzena, tak ju netreba vytvarat!..sam splietas bludy..ak ma nejaka holka chcela, tak som nemusel nic vytvarat, proste to slo samo...a ked ma nechcela, tak som mohol robit co chcem, ale nic vaznejsie nebolo, takze sa tu nehraj na odbornika, lebo nie si ...v komente 109 nie je absolutne nic o definicii chlapa...tak sa ukaz a napis mi ako vnimas pojem "chlap", a bez trapnych vyhovoriek
ty nielen že nevieš prijať pravdu od žien, ale od hocikoho... a znova sa budem opakovať... realita je že o ženách nevieš vôbec nič... tak sa tu nestrápňuj...
nejde o definíciu ide o to že si sa narodil ako chlap, no správaš sa ako úbožiak... myslíš si že sa musíš hrať na chlapa pred holkou, preboha veď ty si chlap, načo by si ho hral... je to nielen úbohé ale hlavne ponižuješ sám seba... a lutujem že som ti vôbec niečo prezradil o ženách, aj keď povedzme si to narovinu nič si nepochopil...
ty psychológ... či ťa mám volať Freud...? ak náhodou študuješ psychológiu tak ti môžem zaručiť že s takýmito názormi a hlavne stakýmto prístupom k ludom sa nestaneš ani bakalárom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
116 komentov
2 - ojebavat
3 - podvadzat
dôveru si strčte do piče.
zenu treba zabavat, drzat v neistote, lebo inak vam utecie za inym...hlavne je neopetovat lasku prilis
tak isto som ani ja nikdy neojebaval ani nepozvadzal ( @lucina223 ) a ako som dopadol...
inak tie tri body...dovera, tolerancia a ohladuplnost...
PS: verim, ze clovek sa potom citi ako uberkokot, lebo za "dobro" za mu dostane rozchod, alebo podvadzanie..
@18 nevravim, ze som odbornik, ale cosi som zazil, a viem k tomu nieco povedat...zase urcite netvrdim, ze kazdy je taky
2.Mať niekoho na ten vzťah
3. Najlepšie by na vzťah sedel človek.
2. komunikácia
3. aktivita rsp. činnosť
2.komunikácia
3.porozumenie, ochota urobit kompromis
@spravodliva odkial si prisla na to, ze si myslim, ze som dokonaly?...ved praveze pisem opak ..ja sa radsej ani nevyjadrujem uz....
2. Úcta
3. Porozumenie
Úcta
Ochota nachádzať konsenzus
Jednoducho DÚO
K téme - (láska), komunikácia, dôvera, úcta.
lebo mna toto absolútne nezaujíma len mi išlo o to, že ty fakt nič iné tuto nerobíš. Ale vieš čo ak sa ti to páči tak v tom pokračuj, len som ťa na to chcela upozorniť lebo sa mi zdalo že si to ani neuvedomuješ ako tu pôsobíš
tolko
po druhe nie su to bludy, ale hadat sa so zenou o tom nebudem, lebo i tak nepriznas to, ale nastastie su zeny, ktore to priznaju!
po tretie no ak myslis, ze je moja chyba, ze na strednej, aj na vysokej, aj na intrakoch mam okolo seba len povrchne zenske, tak sorry, nabuduce si dopredu urobim prieskum zien, a podla toho si vyberiem skolu, intrak, dokonca aj stat pre istotu...nepohybujem sa specialne medzi povrchnymi zenami, ono vacsina zien je povrchnych, a tych zopar vynimiek netreba na birdzi rozoberat
po stvrte ak by som nevedel zaujat zenu, tak by som nikdy nemal 2 dlhodobe a jeden kratkodobejsi vztah...ale vsetky skoncili viac menej rovnako - ja som bol podvedeny, oklamany a pod..a neboli to ziadne zmalovane blondiny na peniaze, ale normalne baby, normalne vyzerajuce, bez nadavania, nefajciarky, alkohol iba na oslavach, a to iba decentne...iba raz sa mi stalo, ze sa zena ku mne zachovala s uctou, a dodnes sme dobri kamarati, ale to je jedna zo sta mozno!
po piate pises to tak, akoby zeny boli bezchybne a vsetky chyby robim len ja...fajn, ked nabuduce ta nejaky chlap sklame, je to tvoje chyba, ze si sa nechala sklamat, ze si si takeho vybrala .....tyvole, tu na birdzi maju niektori ludia pokrutenu moralku, stale sa snazia zvalit vinu na obet...nabuduce tu budu reci, ze je niekoho chyba, ze sa nechal okradnut a zbit, alebo ze je chyba zidov, ze sa nechali zabit pocas 2. sv. vojny, lebo tie zvratene nazory uz pomaly pribudaju...
Netvrdím, že ženy sú dokonalé, ale v tvojom prípade si myslím, že chyby sú na tvojej strane. Si zatrpknutý na ženy, nevieš si rady a chyby hľadáš inde. Navyše ti robí dobre, keď ti nejaké dievča tvoje „pravdy“ potvrdí.
Ale rieš si čo chceš len je to už trocha smiešne.
...necitis sa ako vynimka vari? - chabý pokus o útok. Nenechám sa vyprovokovať.
Určite nie v takej miere ako tebe. Ty sa v tom vyžívaš.
pochopenie
láska
Ale to JE riešenie žensko mužských vzťahov lebo si v tom komentári porovnával správanie ženy a muža a nemá to absolútne nič spoločné s tým že som ti napísala že v každom fóre kydáš na ženy (čo mi je po tejto hroznej konverzácii s tebou už fakticky jedno, si totižto ten typ človeka čo si ani za boha neprizná svoje chyby) čiže si reagoval úplne odveci.
A čo to má s mojim myslením že som ti napísala čo na birdzi naozaj robíš ? O_o ved sa pozri na tie fóra ak si nepamätáš čo tu píšeš.
Necítim sa ohrozená ja mám čisté svedomie a ako vidíš argumenty mi nedošli
a vieš čo , TY mi nemusíš odpovedať.
A ak sa nevyžívaš, minimálne to tak pôsobí.
2) komunikacia
3) tolerancia
a inak @willbebetter @12 bez toho to nejde
musim ti opnovat, co maju spolocne vztahy muza a zeny, a ich spravanie v danom spominanom kontexte?..to je ako vraviet, ze popisuje vztahy medzi cinou a ruskom na zaklade toho, ako maju radi alkoholicke napoje ..je tam vztah? nie, je to porovnavanie!
jediny kto si nevie priznat chybu si ty, kydas na mna, a stale to len zlahcujes, ze nie, to je tvoj nazor a pod...ja takisto nekydam na zeny, len hovorim a opisujem ich spravanie podla toho ako sa prezentuju, a ze tebe sa to nepaci mi je ukradnute..." TY mi nemusíš odpovedať. " je fakt jasny prejav toho, ze ti dosli argumenty uz davno, lebo nevies obhajit svoje nazory, lebo vies, ze vravim pravdu, ale dalej si pouzivaj dvojity meter: ked ja opisujem zeny=kydam
ked ti opisujes mna=iba vravis svoj nazor....nevidis, ako to vyzera hlupo?..vlastne vidis, ale ani za svet si to nepriznas, ale to je i tak jedno, nestojim ani o to......btw k @66 mozem povedat iba to, ze verit cloveku, ktory meni nazory od komentu ku komentu sa fakt nevyplati (narazam na jedno forum, tusim bolo o sebavedomi a chlapoch, kde najprv sa priznala, ze sebavedomich nemusi, a nakoniec vyplynulo, ze ich povazuje na super v sexe, takze takych nakoniec chce=pokrytectvo jak svina)...
@estrella5 podla mna laska a povaha su 2 rozne veci. ked je raz chlap netolerantny, moze ma milovat az do neba, nevydrzala by som s nim nie vzdy su tieto crty automaticky v laske zahrnute
a kludne si pis ze nemam srgumenty aj ked ti ich sem furt pisem ked tu hovoris o tom ze ja robim to iste tak skus najst a ukazat mi kde ja tak ako ty alebo vobec kydam na muzov.
a teraz by si mi mohla aj napisat konecne tvoje argumenty, ale pocitam s tym, ze si vymyslis nejaku infantilnu vyhovorku typu, ze "tebe to nema zmysel vysvetlovat" a pod.
@73 krv v tebe vrie preto, lebo je to cista pravda....skus mi vysvetlit ako to suvisi s tym "good luck being forever alone" ?? ...lebo mne pride, ze ty nevies diskutovat bez iracionalych urazok
... no napriek tomu si myslím, že ak je tá láska vo vzťahu čistá tak tí dvaja vo vzťahu prekonajú všetko a nájdu kompromis v daných veciach
tým myslím, ale naozaj skutočná láska a nie tie všelijaké napodobeniny,...
nema cenu ti ani odpisovat, cize ak na mna zase zareagujes, precitas si jedine a znova "good luck being forever alone"
a preco? lebo ti ten gl bude kurva treba
@estrella5 ono mi to da logiku, ked to takto napises, ale myslim, ze preto, lebo malokto dokaze citit tu "cistu lasku"
ked kvoli 1-2 nepodarenym vztahom budes do smrti kokot, tak si podareny ani nezasluzis. ta baba (tie baby), co ta nechali (ak nie su len imaginarne, lebo pochybujem, ze si taky alfa samec, na akeho sa hras, skorej mi prides ako maximalny zufalec, ktory sa tym, ze sa sam chvali, snazi presvedcit, ze nim nie je), len spravili svetu sluzbu, podla naturalnej selekcie a evolucie si sa vyfarbil tak, ako si mal pravdepodobne aj zostat a aspon sa nebudes do zivota pliest slusnym zenam. preto gl.
@estrella5 sme 2 verit treba
dôvera
komunikácia
2. uprimnosť
3. sexuálny náboj
2. spriaznenosť
3. TO, prečo ste práve s tým človekom....
vieš prečo nemáš úspech u žien...? znova si prečítaj všetky negatívne príspevky od dievčat v tomto fóre a najdeš odpoveď...
vieš čo chlape, na chvilku zabudni na všetko čo si myslíš ze vieš o ženách, všetko sú to bludy... bez urážky, hráš sa na niečo čo nie si... zober si že základom vzájomnej príťažlivosti je prirodzenosť a hlavne úprimnosť, žiadná manipulácia či arogancia alebo čo je ešte horšie hrať sa na milého alebo zlého, nato aby ťa akékolvek dievča považovalo za príťažlivého alebo atraktívneho stačí prirodzenosť a úprimnosť... skutočne... (no dobre musíš mať aj aspoň troška zmysel pre humor)
no ty keď prideš do spoločnosti dievčat hneď prepneš a považuješ všetky krásne holky za šukacie stroje a čo je ešte horšie začneš ich presviedčať, voláš to balenie dievčat ( v prvom rade to ona má baliť teba a nie ty ju, ona predsa najlepšie vie čo je pre ňu to pravé, no aspoň si to myslí, tvoje správanie dievčatá a najmä príťažlivé dievčatá doslova uráža preto sa ti nedarí...) ja napríklad keď prídem za holkou ktorá ma zaujala (či už výzorom alebo čímkolvek) nejdem za ňou zo zámerom zbaliť ju, ale spoznať, vidím že som jej sympatický a páčim sa jej (stačí sa jej pozrieť do očí, ten záujem sa nedá prehliadnuť) tak sňou troška poflirtujem, keď vidí že zrejme sa mi tiež páči začne sama od seba flirtovať a očakáva že jej flirt budem opätovať, no ak sa tak nestane (pochop niesom žiadna cvičená opička) je stoho smutná, mysli si že niečo urobila čím ma odradila, stačí aby som jej povedal napr. "si nejaka smutná, neboj zlepším ti náladu" poviem jej hocijakú zábavnú hlúposť čo sa mi stala, a zrazu sa jej očká opäť rozžiaria (vtedy či ju chcem či nechcem už ju dávno mám, ide o to že by som niečo také urobil aj ak by sa mi to dievča nepáčilo, proste nemám rád keď je niekto smútny a ver že ak niečo také urobim holke ktorá nieje bohvie aká kráska, ostatné čo sú tam sa o mňa začnú hneď zaujímať, to niesu triky, tak funguje príťažlivoť) aby som toto dosiahol neurobil som skoro nič a ako som toho dosiahol...? jednoducho ukázal som jej to čo hladá, a čo hladá...? no predsa chlapa... teraz je otázne či vieš čo je to byť chlapom... niečo sa ťa opýtam, zober si že si v spoločnosti svojich kamarátou a troch krásnych dievčat, zrazu začnú tému o chlapoch, kritizujú ich aký sú hajzli a ako neznášajú baličov,potom jedna povie "velmi túžim konečne stretnúť aspoň jedného ktorý by bol skutočný chlap, viete holky takého čo sa na nič nehrá, je prirodzený a strašne chutný" ďalšia povie "Hela naprosto s tebou súhlasím, konečne chlapa..." a tá tretia, naloží "holky takého si odvediem domov a vyšoustam z neho duši... " "kika tak to urobím aj ja...hihihi (klasicky ženský smiech...
a teraz späť k tebe, ak to neposereš máš možnosť rozdať si to zo všetkými troma... takže otázka znie: ako ich presvedčíš že ty si ten chlap o ktoróm celý čas básnia...? (predtým než odpovieš prečítaj si celý príspevok ešte raz)
@rollo111 chlape nic v zlom, ale az tak ma nepoznas a netusim z akeho prsta si si vycucal, ze povazujem holky za sukacie stroje??..nehram sa niekoho kym niesom, prave naopak, ja sa nehram na dobreho/zleho podla situacie, skor mam skusenosti z toho, ako dopadli moje interakcie s holkami ked som mal zlu naladu (zly chlapec), respektive ked som mal dobru naladu (dory chlapec)...a ehm, je to presne naopak, to skor holky povazuju atraktivnych (ci uz vyzorom, alebo cimkolvek) chlapov za sukacie stroje ..ako pises to "a tá tretia, naloží "holky takého si odvediem domov a vyšoustam z neho duši..." "kika tak to urobím aj ja...hihihi (klasicky ženský smiech...)"..poznam kopu zamilovanych chlapov, ktori uprednostnia lasku pred sexom, ale nikdy zamilovana zena neuprednostni lasku pred sexom...ako sa vravi, ak je muz chce sex, ponuka lasku, ak zena chce lasku, ponuka se reto netusim, preco sa stale za sexualnejsie pohlavie povazuju muzi, ked je to presne naopak...vsetky holky co som mal som zbalil ludovo povedane na vyvolanie sexualnej pritazlivosti, nie toho, ze som chlap, ze mam charakter, som gentleman a neviem co este
dalej nemozem suhlasit s tymto: "základom vzájomnej príťažlivosti je prirodzenosť a hlavne úprimnosť, žiadná manipulácia či arogancia"..toto je zakladom vztahu, ale nie pritazlivosti...pointa je to zahrat, ze je to prirodzenost....a hlavne, ze v tvojom "pribehu" si sam v podstate manipuloval (ci uz vedome alebo nevedome) s holkou, ktora sa ti pacila, a tak si si zvysoval atraktivitu ..k tomu modelovemu prikladu len tolko, ze rozdat si to so vsetkymi troma dokaze len pritazlivy chlap, nepritazlivy moze mat z nich uzasne kamaratky maximalne...samozrejme aj fyzicky traktivny chlap si to moze posrat, a nevyspat sa s nijakou, ale pointa je v tom, ze definicia chlapa u zien nie je to o tom, ci je to naozaj chlap, ale o tom, ci vyzera ako chlap, a o tom,ci ich vzrusuje!..nemusi len svalmi, vyzorom, ale aj vystupovanim,..inac ja odmietam ten koncept novodbeho pick up-u, ze sa da naucit balit holky, a chlap moze mat pomaly kazdu, rozdat si to s kazdou v tvojom modelovom pripade ..ono najprv musis holku fyzicky pritahovat, a az potom mozes zacat balit, inak nie je sanca, a az tam mozes byt uprimny, lebo je pravda, ze ak sa holke pacis, tak mozes povedat takmer cokolvek normalne a je to v pohode......
o ženách nevieš vôbec nič... práve som sa o tom presvedčíl... moj posledný koment bol tzv mentálna návnada, má za úlohu jedinné ukázať tvoju skutočnú tvár... pozri napísal som ti kde robíš chybu pri dievčatách po ktorých túžiš, a ty jedinné čo si urobil je že si ma začal poučovať o niečom o čom nemáš páru... najviac ma pobavila veta "pointa je to zahrat, ze je to prirodzenost" čo chceš stále hrať...? prirodzený si keď si v pohode, napr. keď sa zabávaš skamarátmi a tak... načo budeš pred holkou hraď prirodzenosť, však buď prirodzený... stále dokola svoje chyby obraciaš na dievčatá, pozri sú dievčatá ktoré klamú, podvádzajú, bez mihnutia oka ťa pošlu kade lahšie, niesu to žiadný anjeli čistoty a nevinnosti, niektoré sú poriadné potvory, no čo si myslíš že muži taký niesu...? je len na tebe či budeš holky využívať alebo ich milovať... no nikdy svoj neúspech nehádž na ňu, hladaj chybu v sebe... preto že všetko čo sa stane v tvojom živote je výsledkom tvojho myslenia nie jej...
pick up je tiež založený len na vzájomnéj príťažlivosti, podotýkam "VZáJOMNEJ" písal si že tie tri holky bz získal iba príťažlivý chlap, celý čas sa bavíma o tebe, myslíš si o sebe že niesi dostatočne atraktívny na to aby si získal tri nádherné kočky...?
a P.S.: pre holku je to vždy o tom či si chlap...
PS. tak mi vysvetli ako ty vnimas pojem chlap??
keď im tak rozumieš ako je možné že ťa odmietajú (tie čo chceš)... celý život si obklopený ženami a vidíš aj tak im nerozumieš... chcel som len poradiť no očividne si nevieš priznať chybu... vela zdaru...
P.S.: veď ani nevieš čo to je mentálna návnada... nebuď smiešny...
ako vravím o ženách nevieš vôbec nič... a chceš ma tu poučovať... to je inak strašne smiešne... sorry nemôžem z toho...
ak sem prestaneš pliesť svoje ego a porozumieš tomu čo som ti písal, dokážeš zviesť ktorúkolvek holku... bezrozdielu... nehovorím o manipulácii alebo nejakých baličských trikoch, s pravidla fungujú len dočasne, ja hovorím o vytváraní prirodzenej príťažlivosti medzi mužom a ženou... to je niečo o čom zjavne nemáš páru... a áno to či ťa chce žena ako partnera záleží aj od toho či jej rozumieš...
a čo to je skutočný chlap...? prečítaj si koment 109... ty herec...
nejde o definíciu ide o to že si sa narodil ako chlap, no správaš sa ako úbožiak... myslíš si že sa musíš hrať na chlapa pred holkou, preboha veď ty si chlap, načo by si ho hral... je to nielen úbohé ale hlavne ponižuješ sám seba... a lutujem že som ti vôbec niečo prezradil o ženách, aj keď povedzme si to narovinu nič si nepochopil...
ty psychológ... či ťa mám volať Freud...? ak náhodou študuješ psychológiu tak ti môžem zaručiť že s takýmito názormi a hlavne stakýmto prístupom k ludom sa nestaneš ani bakalárom...
2. dôvera
3. priateľstvo