láska?... vysvetlite mi čo to je a ja vám potom poviem.... neznášam ekd ludia hovoria že miluju srdcom to je tka hovadina!... srdce je sval!!! enprodukuje žiadne city! láska je proste chyba v mozgu ktorá ti hovorí, že musíš byť na niekom závislí, že msuíš byť... bože láska ej trápna!
neverím a nikdy veriť na lásku nebudem!
Najlepšie: že je tu niekto pre vás, tešíte sa na neho, myslíte stále a keď ho vidíte (teda ju) nemôžete sa prestať pozerať užívate si každú chvíľu, smejete sa na drobnostiach, usmievate sa na svet.
Najhoršie: všetko to zrazu skončí, ten druhý sa vám ani neozve, stráca o vás záujem a zrazu je koniec a čo je najlepšie ste nahradený niekým iným
Na láska no ani neviem lebo skutocnu lasku som nezazil ale ako najlepsie na vztahu je to ze stale mate na svete osobu ktora vm dava dovod zit....ten dovod ktory vas casto odradi od zlych rozhodnuti a niekedy vam da odpoved na otazku, preco sme vlastne na tomto svete co je nasim poslanim.... a vy si zrazu uvedomite, ze vasim poslanim je robit vasmu partnerovy zivot krajsim a prijemnejsim....
Najlepšie na lááske? ... najlepšie je ked vôbec nejakúú láásku náájdeme, podľa mňa je tažkéé náájsť láásku, mnoho ľudíí ešte nebolo zamilovaných a pritom chodili s toľkýými. Je to krutéé, no taktiež je to krutáá realitaa.... pre niekoho možno nie ale zdáá sa mi to sebeckééé. ... no takže dostanem sa k tomu že čo je nanej najkrajšiee : samotný pocit, že je niekto kto váás máá ráád, niekto skýým môžem byť stáále, niekto komu dôverujeem a samozrejme ľúúbim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
neverím a nikdy veriť na lásku nebudem!
Najhoršie: všetko to zrazu skončí, ten druhý sa vám ani neozve, stráca o vás záujem a zrazu je koniec a čo je najlepšie ste nahradený niekým iným