Sex, Orál, Zvádzanie - to je len začiatok, Flirtovanie - takmer to isté ...Pravdaže aj bozkávanie, ale to by ma ranilo asi menej, hoc ranilo by ma to dosť
Hmm... telesné záležitosti ja nenazývam neverou... Pokiaľ by sa môj chalan vyspal s druhou... raz... dvakrát... a nič by to pre neho neznamenalo, tak s tým nemám problém... ak by sa však zamiloval do inej, to by bola nevera...
Treba najprv definovať čo je to nevera. Je naozaj nevera to že ten druhý mal možno nejaký telesný kontakt s inou osobou, alebo je nevera to keď ten druhý sklame v tom že niekto čaká ochranu, dôveru, a tú nedostane?
Na čom nám záleží viac? Na tom že partner/ka spala s druhým/druhou? Alebo nám záleží na tom ako a čo je schopný ten druhý pre nás spraviť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Na čom nám záleží viac? Na tom že partner/ka spala s druhým/druhou? Alebo nám záleží na tom ako a čo je schopný ten druhý pre nás spraviť?