Na čo je správne minúť zarobené peniaze? Ísť na výlety, alebo ušetriť do budúcna? Je vôbec správne pracovať? Ako je správne tráviť život? Čo je to doma? Prečo vôbec som na tejto socialnej sieti? Radí vám niekto ako sa správať keď neviete čo je správne?
Niečo ušetrím, niečo miniem. Pracovať je správne. Tráviť život je správne tak, aby bol človek spokojný s tým kým je ,čo robí , čo má ..aby nemusel závidieť a riešiť iných. Doma je tam, kde môžeš byť vklude sám sebou a v bezpeci. Chodím sem rada, preto som tu. Áno radi ale aj tak si spravím po svojom
Predovšetkým treba časť peňazí minúť na základné ľudské potreby (jedlo, pitie, oblečenie, bývanie, doprava...), časť je vhodné ušetriť a prípadný zvyšok použi na niečo, čo ti urobí radosť.
Áno, pracovať je správne. Patrí to k životu.
Život treba tráviť v súlade so zákonmi a so svojím svedomím.
Doma je tam, kde sa človek cíti dobre.
Na toto ti správnu odpoveď nedá nikto. Mal by si to vedieť ty… Podľa mňa je to tvoj spôsob, ako sa socializovať.
S tým, čo by som mala spraviť, mi radí moja intuícia. A radí mi dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Je vôbec správne pracovať? - áno
Ako je správne tráviť život? - v spokojnosti v súlade zo zákonmi
Čo je to doma? - miesto kde sa cítiš najlepšie, najuvolnenejsie a zároveň tam máš ľudí ktorí sú pre teba najdôležitejší
Prečo vôbec som na tejto socialnej sieti? - lebo možno nemáš nič lepšie na práci
Radí vám niekto ako sa správať keď neviete čo je správne? - áno
to bol ľahky dotazník
Áno, pracovať je správne. Patrí to k životu.
Život treba tráviť v súlade so zákonmi a so svojím svedomím.
Doma je tam, kde sa človek cíti dobre.
Na toto ti správnu odpoveď nedá nikto. Mal by si to vedieť ty… Podľa mňa je to tvoj spôsob, ako sa socializovať.
S tým, čo by som mala spraviť, mi radí moja intuícia. A radí mi dobre.