nám taKéto blbosti raz na etiKe uKazovala profesorKa a že aK sa na to budeme dostatočne dlho pozerať taK uvidíme rôzne obrázKy od dinosaurou cez stromy až po udalosti
Boooze decká jak sa na Vašich komentoch zabávam...XD...nie..nie..nie...zatial nic...pri 100 komentoch mozno pomôžem XD
ale tá 2. foto co dal holyknight nie je odtiaľ...bol to blby nápad ju sem trepnúť...ináč XP
Harlequin to dokázal!!!! kks...akoze uuuplne presne...to sm si nemyslel...ludia...máte tu Víťaza!!! XD Congratulation!!!! je to 1. chromozóm človeka...
to su take tie obrazky..od ktorych sa oddalujes a postupne s ti tam nieco ukaze...ale z tohto dost bolia oci...vacsinou sm v o vsetkych nieco videla ale tento je taky divny
su v tom stvorce a obdlzniky a presypacie hodiny...prvykrat , ked som sa na to pozrela, videla som koberec..na tretikrat som tam videla cislo 54....potom budovy a veze...je tam toho vela...a moze to pripominat aj velke zahrady...poprip. nejaky park
hej,...ale sak nech si zistuju co to je XD...ze kazdy v tom nieco vidi XD ale nie je tam nic XD
HAHAHAHAHAHA ...dáme iný obrázok?harlequin by mal on uhádol...ale skusim ešte jeden...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale tá 2. foto co dal holyknight nie je odtiaľ...bol to blby nápad ju sem trepnúť...ináč XP
alebo to bude moja oblubena eukaryoticka bunka..
HAHAHAHAHAHA ...dáme iný obrázok?harlequin by mal on uhádol...ale skusim ešte jeden...